تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 533 از 942 اولاول ... 33433483523529530531532533534535536537543583633 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,321 به 5,330 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من اون موقع که تازه راه افتاده بود به ایمیلم یکی فرستادم...از طرف شماره شما که یه آدرس ایمیل ایرانسلی هست اومده بود.
    سعی کردم یکی به اون بفرستم ولی نمیفرستاد...
    از موبایل به ایمیل میشه ولی برعکسشو فکر نکنم بشه...

dr dolfin جون...
    دوست منم همینو تجربه کرده بود...
    فکر کنم سیستم ایرانسل اینجوریه که وقتی اس ام اس میزنید و ... اول اعتبارتو کم میکنه بعد برش میگردونه.به همین علت باید باشه که بدون اعتبار نمیشه کاری کرد.
    Last edited by jackhammer; 11-08-2007 at 11:04.

داره خودمونی میشه k3mx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

واسه غیر فعال کردن کلی sms ایرانسل باید چی کار کنم؟می خام کلا سرویس sms رو قطع کنم یعنی اگه کسی بهم sms زد به دستم نرسه و خودمم نمیخام باهاش sms بزنم.فقط می خام باهاش زنگ بزنم
    قضیه خیلی حیثیتیه لطفا راهنماییم کنید

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اگه بعضی از اعضای تاپیک(منظورم اصصصصصصلا وحید جان نیست) منو نمیزنن خواستم یه سوال بپرسم.اگه اعتبار سیم کارت اعتباری تموم بشه بازم میشه از طرح تابستونی استفاده کرد؟(یعنی طرح رو فعال کنی و استفاده کنی و بعد مثلا به دلیل مکالمه یا اینترنتی که استفاده میکنی اعتبارت تموم شه.)آخه ماله دوستم اعتبارش شده 6 تومن و از طرح قرمز استفاده میکرد و الان دیگه به خطوط ایرانسل نمی تونه مسیج بفرسته.مرسی
    چرا آخه بزنمت ؟! من فقط موقعی کتک می زنم که از دست کسی کمکی بر نمیاد اونوقت شما هی باز تکرار می کنی. وگرنه ما که با هم رفیقیم .

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بالاخره مشکل تماس از تلفن ثابت به ایرانسل هم اینجا درست شد ! 668 که اصلا نمیشد باش با ایرانسل حرف بزنی دیگه درست شد! کم کم داریم به اصفهان امیدوار میشیما ! حتما اون ایمیل های ما هم بی تاثیر نبوده.

اما من الان یه سوالی برام پیش اومده ! شاهین جان شما دلیلشا میدونی ؟!
    وقتی به ایرانسل زنگ میزنیم که همیشه بوقش به صورت دوتایی و صدای کم هست و من به خودمم که زنگ میزنم هم همینطوره اما امروز من به یه ایرانسل که تهرانه و شمارش با 408 شروع میشه تلیدم و دیدم بوقش کاملا عادیه ! یعنی تک بوق و صدای بلند و واضح ! جریان چیه ؟! وقتی همه از یه اپراتورن چرا بوقاشون فرق میکنه ؟!

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

واسه غیر فعال کردن کلی sms ایرانسل باید چی کار کنم؟می خام کلا سرویس sms رو قطع کنم یعنی اگه کسی بهم sms زد به دستم نرسه و خودمم نمیخام باهاش sms بزنم.فقط می خام باهاش زنگ بزنم
    قضیه خیلی حیثیتیه لطفا راهنماییم کنید
    اگه با خود ایرانسل بشه این کارو کرد که بهتر ولی اگه راه دیگه ای هم هست راهنماییم کنید خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییلی واسم مهمه خواهشا کمکم کنید
    Last edited by k3mx; 11-08-2007 at 12:47.

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

بالاخره مشکل تماس از تلفن ثابت به ایرانسل هم اینجا درست شد ! 668 که اصلا نمیشد باش با ایرانسل حرف بزنی دیگه درست شد! کم کم داریم به اصفهان امیدوار میشیما ! حتما اون ایمیل های ما هم بی تاثیر نبوده.

اما من الان یه سوالی برام پیش اومده ! شاهین جان شما دلیلشا میدونی ؟!
    وقتی به ایرانسل زنگ میزنیم که همیشه بوقش به صورت دوتایی و صدای کم هست و من به خودمم که زنگ میزنم هم همینطوره اما امروز من به یه ایرانسل که تهرانه و شمارش با 408 شروع میشه تلیدم و دیدم بوقش کاملا عادیه ! یعنی تک بوق و صدای بلند و واضح ! جریان چیه ؟! وقتی همه از یه اپراتورن چرا بوقاشون فرق میکنه ؟!
    پس پیش شماره های شما هم درست شد .
    این سوال شما دقیقا سوال من هم هست چون دقیقا من هم چند روز پیش به ایرانسل در مشهد زنگ زدم و صدای بوق کاملا عادی بود . ولی اصفهان چرا اینطور هست نمی دونم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.Dolfin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگه با خود ایرانسل بشه این کارو کرد که بهتر ولی اگه راه دیگه ای هم هست راهنماییم کنید خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییلی واسم مهمه خواهشا کمکم کنید
    یه کد تووی سایت ایرانسل هست که میتونی ازش استفاده کنی.البته هم تماس رو قطع میکنه هم اس ام اس.(مثل الان من که نه میتونم مسیج بگیرم نه تماس ها بهم میرسه).

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

زنگ زدم از شاهین جان پرسیدم sms هام یه طرفه شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه p30world user's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من ميخوام mms و gprs رو فعال كنم (اعتباري) از طريق sms و تماس عمل ميكنم ميگن شبكه دچار اشكال شده .پس بايد به صورت دستي اين كار رو بكنم .لطفا كمكم كنيد اين اطلاعات رو كجا وارد كنم .
    خيلي ممنون.گوشي من n70 هست اگه كمكم كنيد ممنون ميشم.
    Last edited by p30world user; 11-08-2007 at 14:00.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام اقا شاهين بوق ايرانسل هم تو تبريز دو تا ميزنه و ضعيف چرا؟؟؟؟ ولي ماله تهران يك دونه ميزنه انم بلند
    من به دوستم تو تركيه زنگ مي زنم خطش turkcell هست ماله انم 2 تا زنگ پشت سر هم ميزنه ولي صداش خيلي بلنده نمي دونم چرا ايرانسل به صداش اهميت نميده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •