میخوام یکساله شاتل تمدید کنم چه فرقی با 128 شبانه دار که 153تومنه با 8192 شبانه دار که 351 تومنه? یعنی سقف دانلود بیشتری میده?
میخوام یکساله شاتل تمدید کنم چه فرقی با 128 شبانه دار که 153تومنه با 8192 شبانه دار که 351 تومنه? یعنی سقف دانلود بیشتری میده?
من یک ساله شاتل دارم
سرعتاش هیچ فرقی نداره،البته بازم به منطقت داره
اصولا کمبود پهنا ندارن اما اگ کم بیارن و محدود کنن اونموقع تفاوت رو احساس میکنید، از چند نفر تو منطقتون وضعیتو بپرسید
Sent from my C6903 using Tapatalk
دوستان سلام
اگر سرویس اکو 256 بگیرم یا 512 سرعت دانلود از شاتل لند که فرقی نمی کنه با سرویس های بالاتر مثلا 4 و 8
سوال دومم اینه که تا حالا کسی از سایت های ای مووی و ایران فیلم و تاینی موویز چیزی مستقیم کرده روی شاتل لند یا نه؟ اکانت ویژه هم دارم ایا امکان پذیره؟
- - - Updated - - -
دوستان سلام
اگر سرویس اکو 256 بگیرم یا 512 سرعت دانلود از شاتل لند که فرقی نمی کنه با سرویس های بالاتر مثلا 4 و 8
سوال دومم اینه که تا حالا کسی از سایت های ای مووی و ایران فیلم و تاینی موویز چیزی مستقیم کرده روی شاتل لند یا نه؟ اکانت ویژه هم دارم ایا امکان پذیره؟
سلام دوستان من با سرویس art3 در روز میتونم چند گیگ مصرف کنم که سرعتم محدود نشه؟!روزی 3گیگ مصرف داشته باشم محدود میشم؟!
درود.
اگه لینکی رو روی آپلود سنتر ریموت کنم و بعد دانلود کنم؛ رایگان محاسبه میشه؟
بلـــــــه .
Last edited by | SoRoush 8K |; 13-09-2016 at 10:33.
دوستان لطفا جواب منو بدین
ظاهرا که سرعت همه سرویسها یکیه!!
آی مووی رو قبلا امتحان کردم نشد ولی ایران فیلم و تاینی راحت ریموت میشه مشکلی نداره
نه محدود نمیشی با روزی 3GB!ولی سعی کن مثلا 4-5 روز 3گیگ استفاده کردی 1روز مثلا 1-2گیگ استفاده کنی.اینجوری احتمال محدود شدن میاد پایین چون شاتل معمولا هر 7 روز مصرفتو چک میکنه!(قبلا اینجوری بود!)
1- سرعت دانلود سرویس های شاتل همیشه بازه تا 16 مگابیت ک میشه حدود 2 مگ . من خودم با طرح اکو 128 با سرعت 1.86 مگابایت از IDM دانلود میکنم . چه شاتل لند چه سایت های دیگه .
2- من اکانت ویژه تاینی دارم خیلی راحت و تو زمانی کمتر از 30 ثانیه فیلم هارو ریموت میکنم البته باید حجم فیلم کمتر از 2 گیگ باشه .
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)