سلام دوستان یه هدفن مناسب برای cowon i9 میخوام،تا حدود 40 50 تومن،چی پیشنهاد میدین؟
سبکهای مورد علاقه کلاسیک ترنس سنتی
اطلاعات برای جواب دادن کافیه؟![]()
سلام دوستان یه هدفن مناسب برای cowon i9 میخوام،تا حدود 40 50 تومن،چی پیشنهاد میدین؟
سبکهای مورد علاقه کلاسیک ترنس سنتی
اطلاعات برای جواب دادن کافیه؟![]()
منظورم با Comply بود (:
به هر حال مرسی از اطلاع شما
می دونم که خیلی از نمایندگی ها اینجا چه مستقیم و چه غیر مستقیم سر می زنند ولی همیشه تهیه و انتخاب یک هدفون مسئله مهمی نیست بلکه نهایتآ از بین چند مدل انگشت شمار هم میشه یک انتخاب خوب داشت ولی یک هدفون بعید می دونم بتونه مدت زیادی تحمل شرایط سخت فیزیکی و شیمیایی پوست بدن کاربر اغلب آماتور رو تحمل کنه و این زمانی هست که احتیاج به سری اضافه و بهتر هست ولی متاسفانه موجود نیست به نظرم سری بسیار بهتر از سایر لوازم جانبی یک هدفون می تونه مفید و پرفروش و تاثیر گذار باشه چون اغلب هدفونها با سری های حرفه ای صدای بسیار بهتری ارائه می کنند هر چند که قیمت هر جفت سری ممکنه معادل یک هدفون خوب باشه ولی در کل راندمان این ارتقاء به نظرم بسیار بالاتر از سایر موارد تعویضی هست
LCD-3 به نظر هدفون خوبی هست اما مشکل اصلی اون Roll-off اون هست که ممکنه برای یکی مثل من دلچسب نباشه هر چند که به شخصه LCD-2 دوستم رو تست کردم ولی از صداش خوشم نیومد و با اینکه قیمت بسیار بهتری نسبت به مدل 3 داره ولی مناسب کاربردم نیست صداش بیس بسیار عمیقی داره و بسیار گرم و دلنشین و بسیار دقیق و بسیار با جزییات و با کمترین صدای هارشی ولی Soudnstage بسیار محدود و های نه خیلی شفاف برای گوشهام چون Micro Detail در های از بین میره و به نوعی میشه گفت که بافت یا همون texture از صدای های به نوعی حذف شده، ولی ممکنه برای یکی مثل دوستم عالی باشه هر چند که ایشون بسیار حرفه ای هستند نه یک آماتور ولی از جنس صدای این هدفون لذت می برند در حالیکه هدفون هارشی HD800 برای من صدای بهتری داره که نظر مخالف ایشون می شه (:
به هر حال درسته که مدل 3 ارتقاء بهتری نسبت به مدل 2 هست اما مناسب کسی هست که از صدای این برند خوشش بیاد نه هر کسی مناسبتر از این دو مدل HE-6 هست که در اولین فرصت تهیه خواهد شد فقط مشکل خرید دارم چون دبی موجود نیست و مالزی طبق معمول باید هزینه دو تا بدم تا یکی بگیرم که به صرفه نیست، دوست یا آشنایی که جدیدآ هم قصد مسافرت داشته باشه ندارم و باید صبر کرد تا فرصت مناسب
در آخر صرفآ HE-6 رو برای سبک های Gothic انتخاب کردم و دوست دارم هر آنچه در این نوع موسیقی هست بشنوم هر چند که به نظر بهتره که از LCD ها یکی انتخاب بشه ولی بعد از مدتی گوش دادن به موسیقی لذت شنیدن ته مایه های صداها هست که با شما اوقات سپری شده با هدفون قدیمی رو می گذرونه که LCD ها این خواسته رو به اندازه HE-6 نمی تونن براورده کنند اگر چه که گفته شده صدای HE-6 کمی تیزی داره ولی با اون کنار میام منظور از گفتن تیزی در این سطح حرفه ای به اون معنی که ما از صدای تیزی سراغ داریم نیست مثلآ صدای تیزی یک هدفون 200 تومنی اگه فرض کنیم از 100 نمره 80 نمره تیزی داشته باشه HE-6 حدود 5 هست ولی حرفه ای ها از همین ذره همه کوه می سازن و طوری عنوان می شه که من آماتور فکر میکنم که مثل هدفون 20 تومنی صدای تیزی داره
در آخر آخر صدای تیزی یک هدفون به دلیل باز بودن پاسخ فرکانسی بالای هدفون معمولآ همراه صدای هدفون می شه مثل زمانی که می گفتیم صدای فلان هدفون وقتی بوومی باشه یعنی جلو جلو باید در نظر داشت که مید بسته شده تا که توان مید منتقل بشه به بیس تا قوی تر از قبل به گوش برسه و هم اینکه صدای مید باعث خرابی بقیه اصوات نشه
شما هم موفق باشید.
بهترین Earbad قابل انتخاب برای کسی که علاقه شدیدی به استفاده از این استایل هدفون داره ولی باید توجه کرد که صدای حرفه ای از این نوع استایل به دست نخواهد آمد ولی به نظرم صدای فوق العاده ای داره به طور خلاصه می شه گفت که از نظر صدا بین تمام Earbad ها مثل HD800 می مونه و بی رقیب هر چند که اطلاعی از مدلهای بالا تر این استایل ندارم اما بسیار با ارزش هست و بی شک خرید این مدل برای کسی که با این استایل هدفون راحته می تونه یک انتخاب عالی باشه
بیس این هدفون بر خلاف استایلی که داره بسیار قوی و با جزییات هست و مید هم که نقطه قوت این هدفون و بسیار گرم و دلنشین و های هم بسیار شفاف و Sondstage هم باز و چیزی حدود 50 سانتی متر هست این هدفون مشخصات و حساسیت بسیار بالایی داره و به راحتی با پلیر پرتابل درایو می شه و نیازی به آمپ نداره ولی اگه از آمپ خوب استفاده کنید کمی جزییات بیشتری + Soudnstage بازتری به دست میاد قیمتش 260 دلار بود که ظاهرآ الان شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که باز به صرفه تر شده مشکل اینه که نه خیلی هول هستم هر هدفونی که میاد انگار نمی تونم جلوی خودم رو بگیرم همون قیمت پایه خرید میکنم به هر حال خوش به حال شما چون همین امروز در خواست بدید نمایندگی سنهایزر براتون کمتر از 1 ماه موجود می کنند
امیدوارم همین ریویوی نصفه نیمه کافی باشه
به نظرم همون K99 می تونه انتخاب خوبی باشه و متاسفانه مدل بهتری سراغ ندارم مگر اینکه مدل جدیدی موجود شده باشه که طبق معمول اطلاعات موجودی من از همه ناقص تر و قدیمی تره (:
شما هم موفق باشید.
در تکمیل فرمایش شما (دیگه می ترسم پیوست کنم (: )
هر چند مقایسه درستی نیست ولی دو تکنولوژی متفاوت با هم مقایسه می شوند که هر کدام جنس صدای کاملآ متفاوتی رو با تجهیزات کاملآ متفاوت تولید می کنند مثلآ LCD احتیاج به آمپ بسیار قوی داره در حالیکه HD800 به یک آمپ سریع نیاز داره و یا اینکه بیس بسیار فلت و دقیق و پرجزییات LCD اوج لذت شنیدن رو 10 چندان می کنه در حالیکه مید HD800 می تونست خیلی بهتر از اینی که هست باشه ولی متاسفانه با پاشنه آشیلی به نام داینامیک درایور نمیشه به این خواسته و با یک فول درایور رسید برای همین شاید نشه این نقص HD800 رو به این هدفون بسیار حرفه ای نسبت داد ولی نگاه دقیق و ترازوی مقایسه چیزی از تکنولوژی نمی دونه پس فقط صدا مقایسه می شه که از نظر مید HD800 شکست خورده محسوب میشه ولی به زودی و چند کیلو هرتز اونطرف تر مطمئنن HD800 شاهکاری به تمام معنا نشون میده که چطور می تونه با حتی بزرگان الکترواستاتیک نه تنها planar magnetic ها می تونه مبارزه نفس گیری داشته باشه به طوری که سلطان بسیار جوان ولی با پشتوانه سالها تجربه برندی خوشنام حالا حالاها پیروز میدان خواهد بود
HD800 برترین در Soundstage و شاید به طور کلی جزو اون 3 تای اول دنیای بسیار حرفه ای از نظر جزییات باشه چون تنها رقیب این هدفون الکترواستاتیک های بسیار پرسرعتی همچون SR009 هستند نه planar magnetic ها چون الکترواستاتیک ها دیافراگم بسیار نازکتر و سبکتری نسبت هر سه تکنولوژی داینامیک و planar magnetic دارند و اگر HD800 تبدیل می شد به چیزی مثل SR800 مطمئن باشید اسطوره ای به تمام معنا به خاطر می موند هر چند که حال حاضر دست کمی از یک کاندیدای به یادماندی، تمام دوران ، نداره
به هر حال جایی که قلمرو سلاطین هست راه باریکه ای برای LCD ها نیست و خوشبختانه دوستداران هر چند نه چندان متعصب این برند هم شکایتی از این مورد برتری یا به عبارتی واقعی تر ایراد صوتی این برند ندارند
در آخر این دو هدفون هر دو هدفونهای بسیار حرفه ای هستند و هر دو جزوء بهترین های دنیای حرفه ای قلمداد می شوند و خواهند شد ولی صرفآ گفتن و توضیح مطالب بالا تعریف و یا بالا تر جلوه دادن هیچ یک بر دیگری نیست و تمام خصوصیات تعریف شده به این شکل اغراق شده ممکنه نباشه اما دنیای حرفه ای از کاه کوه می شازه تا برتری و جذابتی 100 چندان به من نوعی القاء کنه، شما حواستون باشه که خیلی فرق نداره (:
شما هم موفق باشید.
یک هدفون بسیار خوش قیمت و با نسبت کیفیت به قیمت خیلی خوب و مناسب برای تمام سبکهای الکترونیک و راک
سلام به شما
اگه سنتی رو بزاریم کنار یا حداقل اولویت دوم باشه با این بودجه می شه EP830 انتخاب کرد که مناسب ترنس هست ولی نه Vocal Trance چون مید این هدفون خیلی بسته هست ولی با بودجه دوبرابری می شه Klipsch S4 رو انتخاب کرد که مید بسیار باز تری از 830 داره و کاملآ مناسب ترنس هست
فراموش کردم که کلاسیک حرفه ای ترین سبک موسیقی هست که تقریبآ هیچ هدفونی نمی تونه صدای این سبک رو باز پخش کنه که توضیحش مفصله پس نگردید حتی تا 20 میلیون تومن و خرید اسپیکر برای این سبک بهترین انتخاب و در نهایت حداقل بودجه مناسب برای یک هدفون حدود 400 تومن البته به اضافه یک سری لوازم مثل آمپ که 700 تومنی حداقل قیمت داره و یک سری سورس تراک بسیار با کیفیت از این سبک
در آخر اگر گفته شد که این هدفون مناسب سبک کلاسیک هست صرفآ این مفهموم رو داره که می تونه با دقت خیلی خوبی و با جزییات قابل قبولی صدای این سبک رو باز پخش کنه و متاسفانه با اینکه طرفداران این سبک بر خلاف متال پرستان خیلی متعصب نیستند و یه جورایی قانع هستند (آخیه دل آدم براشون می سوزه) حتی ممکنه از صدای یک هدفون 100 تومنی هم خوششون بیاد البته نه به این معنی که عالیه بلکه به این معنی که صدای پخش شده و با ایراد رو در ذهن خودشون تصحیح و دوباره سازی می کنند بر عکس متال پرستان اگه بهترین رو هم بشون بدید می گن این چیه بابا من یه چیز خوب می خام که فلان باشه فلان باشه و فلان . . . دست آخر حتی اگر بهترین رو هم بهشون بدید باز با کلی ایراد حتی حاضر نیستند پول خرج کنند و مثلآ می گن چه خبره 100 هزار تومن برای یه هدفون آخه مگه می خاد (نه می خوام) چیکار کنه هدفون خودم (Ep630) صداش خوب بود و چه کیفیتی داشت گفتم یه چیز(نه هدفون) بهتر بگیرم تو مایه ها همون قیمت (بدون شوخی این داستان واقعی یکی از آشنایان متال پرست بود که خواستن از من سراپا تقصیر نظر خواهی کنند)
شما هم موفق باشید.
دوستان قصد خرید هدفون از برند audio technica را دارم ...از بین سه مدل زیر کدام رو پیشنهاد می کنید؟ سبک مورد علاقه هوس و ترنس هست....
اگر مدل دیگری رو مد نظر دارید اعلام کنید
1-ath m50
2-ath pro 700 cwh
3-ath pro 700
با سلام و تشكر
اقا رضا اين توضيحاتتون رو در باره hd800 كه خوندم يه حسي بهم دست داد كه برم يكيشو بخرم امتحان كنم كه يهو بخودم اومدم يادم افتاد كه قبلا خريدم و داره burn in ميشه.هر بار كه در بارش توضح ميدين انگار كه يه هدفون جديد رو دارين تشريح ميكنين.من كه واقعا لذت ميبرم review هاتون رو مي خونم.در كل بخاطر معرفي و اشنا كردن ما با بهترين هاي دنيا از طرف خودم و بقيه دوستان كمال تشكر رو دارم.ممنون
صد البته
[/QUOTE]
به هر حال درسته که مدل 3 ارتقاء بهتری نسبت به مدل 2 هست اما مناسب کسی هست که از صدای این برند خوشش بیاد نه هر کسی مناسبتر از این دو مدل HE-6 هست که در اولین فرصت تهیه خواهد شد
-من (با دید آماتوری خودم) از این نظر گفتم که Audeze با یه آمپ solid state با قیمت متوسط درایو میشه. ولی HE6 احتیاج به یه آمپ بسیار باکیفیت و گرون داره تا درست درایو شه. هزینه سالانه لامپ رو هم در نظر بگیرید. البته از های بینظیر HE6 هم نمیشه گذشتخوبی هر دوشونم اینه که سبکای موسیقی بیشتری رو نسبت به HD800 ساپورت میکنن
[/QUOTE]
دوست دارم هر آنچه در این نوع موسیقی هست بشنوم
-عالیه. ایده آل خواهیتون قابل تحسینه
[/QUOTE]
بهترین Earbad قابل انتخاب برای کسی که علاقه شدیدی به استفاده از این استایل هدفون داره...
-ممنون آقا رضا. طرز نوشتنتون فوق العادست. منم که عاااشق ایرباد...
البته هممون قبول داریم که صدای یه هدفون باید واسه گوش دلنشین باشه، فارغ از اینکه اسمش LCD2 یا HE6 یا HD800 باشه. اینی که هر سه ایم هدفونا تو دنیا فروش میرن دلیلش همینه دیگه...
نظر شما چیه؟
Last edited by viul; 05-01-2012 at 04:38.
سلام
دوستان کسی akg k404 رو استفاده کرده؟ نظرتون چیه؟
سلام
قرارگیری این هدفون روی سر مناسب نیست و احتمالا اذیتتون خواهد کرد.
در ضمن مقدار های اون هم خیلی زیاده و مناسب هر سلیقه ای نیست. تو این رده کاربری، شما میتونید هدفونایی مثل PX100-ii و v-jays رو انتخاب کنید.
من خودم دنبال v-jays هستم و به محض اینکه تو سایتای فروش اینترنتی موجود بشه اونو تهیه میکنم.
یه نگاه به صفحه 471 همین تاپیک هم بندازید. شاید به دردتون بخوره
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)