بله ۵۱۲ شده نویزش ۱۷
قبلا دو مگ نویزش ۷
فقط مد DMT.adsl+برای من فعال هست
کم میشه ولی قطع نمیشه یه دفعه میپره لینک
آیا با تغییر پورت درست نمیشه ؟؟
بله ۵۱۲ شده نویزش ۱۷
قبلا دو مگ نویزش ۷
فقط مد DMT.adsl+برای من فعال هست
کم میشه ولی قطع نمیشه یه دفعه میپره لینک
آیا با تغییر پورت درست نمیشه ؟؟
من دقیقا مشکل شما رو دارم اما به شدت بدتر!
همه چی درست بود تا این که یهو بوق تلفن قطع شد.
فرداش درست شد ولی snr به فنا رفت. بوق تلفن خرخر میکرد.
اسپیلیتر و مودم و سیمکشی رو تست کردم. سیم هم مستقیم از کابل مخابرات گرفتم و داخلی نیست.
رفتم مخابرات گفتن تست میکنیم. چند ساعت بعد یکیزنگ زد گفت از مخابراتم سر خیابون صداتون که واضحه پس مشکلی نداری! گفتم بوق تلفن رو که وصل میکنی خرخر میکنه و خطم نویز داره گفت مشکل از شرکت اینترنته!
فاصله هم از مرکز تلفن به صورت غیر مستقیم ۱/۵ کیلومتره
جالب ابنه که از ساعت ۶ عصر به بعد وضعیت به شدت بدتر میشه و میرسه به عکس زیر
فکر کنم چون ساعات پیک مصرفه! هر دقیقه دو بار لینکمیپره
یه ترفندی هم کشف کردم! اگه تلفن رو مشغول بذارم snr میره بالا و لینک پایدار تر میشه!
من مطمئن هستم مشکل از تجهیزات مخابراته. نمیدونم چیکار کنم...
![]()
درودها وختی لینک بپره مشکل از طرف مرکز مخابراتی هست من دوماه پیشم خطم قطع بود کلی دوندگی وصلش کردن حفاری کردن چن بار تا حالا ... مامور مخابرات هم اومد گفت بوق داری یعنی سالمه هرچند حالشیون نمیشه فعلا دو روزه لینک نمیپره ولی کیفیت خطم اوفت کرده
سلام
چند سال بود من یک مودم adsl لئوپارد داشتم که وایرلسش تازگیا اذیت می کرد رفتم یه مودم تی پی لینک 8968 گرفتم چیپستش هم بردکام باشه نویز کمتر باشه
یه مشکلی که هست snr دوتا مودم خیلی تفاوت داره
من هر دو را وصل کردم به سیم اصلی دم در مودم لئوپارد snr 25 نشون میده این مودم جدید snr 19 چند بارم امتحان کردم
تفاوتش خیلیه حالا نمی دونم مشکل از کجاست که مودم جدید نویز بیشتری نشون میده
چون بعضی وقت ها نویز خیلی میره بالا میترسم جدیده اذیت کنه
![]()
Last edited by dolfi224; 04-05-2017 at 20:29.
سلام
دوستان یه سوال داشتم...
دیروز یهویی تلفن خونه 3 بار زنگ خورد هی خش خش میکرد بعد قطع میشد بلافاصله بعدش تلفن به کل قطع شد..
حالا ADSL وصله ولی به طور وحشتناکی نویز افتاده رو خط و خطم از 16 مگ افتاده رو 2 مگ snr خطم هم بشدت اومده پایین
یه راهنمایی میکنیم منو
به 117 هم زنگ زدم که هی میگه درخواست شما ثبت شد 2 ساعت بعدشم میگه تلفنه شما درست شد
سلام
اگر خط تلفن خش خش کنه احتمال زیاد به خاطر همین خش خشه است که پهنای باند کم شده
شما باید خش خش رو برطرف کنید
اینم بگم تجهیزات و تنظیمات خود شرکتها هم میتونه خش خش ایجاد کنه،من تجربه شو داشتم
شما اول از اتصالات تلفن و خط مطمئن بشید و اگر خش خش کنه هم 117 موظفه بیاد درست کنه
شما فقط یه راهی تست کنید ببینید اگر مودم خاموش باشه و از اسپلیتر جدا باشه تلفن باز خش خش میکنه یا نه؟اگر خش خش میکنه عیب از خط تلفنه
اصلا تلفن به کل قطعه...
منم تعجلم از اینه که تلفن کلا قطعه بوق نداره ولی ADSL وصله ولی خیلی خیلی نویز افتاده روش...
دیگه راهی به نظرم نمیرسه
یه بار برای ما هم این مشکل پیش اومده بود
تلفن بوق نداشت ولی اینترنت وصل بود که بعدا فهمیدم مشکل از سوکت تلفن بود
به هر حال بهتره به 20117 زنگ بزنید تا خودشون بیان درست کنند چون مسئول بوق تلفن مخابراته
البته وقتی زنگ میزنید 117 اول میگه که اگر از اتصالات داخل خونه مطمئن هستید شماره خود رو وارد کنید
شما هم اول اتصالات داخل خونه مثل پریز دوشاخه سوکت و...تست کنید ببینید سالمند
Last edited by محمد7966; 06-05-2017 at 00:48.
احتمالا چیپست مودم قبلیتون با dslam سازگارتره
سیم تلفن فقط کابل مخابراتی زمینی ( مشکی ) دو زوج 0.6 کرمان
۵۵ متر سیمکشیدم از دم در
با سیم قبلی snr از ۱۵ میرسید به ۶
با این همون ۱۵ میمونه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)