تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 533 از 624 اولاول ... 33433483523529530531532533534535536537543583 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,321 به 5,330 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض بررسی گیرنده ها

با سلام به همه دوستان

می خواستم به همه دوستانی که می خوان گیرنده دیجیتال بخرن بگم که انگار توی چین یک مغازه گیرنده دیجیتال تولید میکنه و همه ایرانی ها میرن و از اون جا خرید می کنن و فقط به صاحب مغازه می کنن که یه مقدار تو منو و یا جای دیگش تغییرات بده که اختصاصی بشه ، وگرنه همه مثل هم هستن .
    من به شخصه خودم گیرنده های ایرانتا - تک ویژن - پرویژن - دیجی باکس - ایکس ویژن - سما - نکست - دنای - زنکس - فراسو - چک کردم همشون جز در موارد جزئی مثل هم هستن مشکلاتشون هم مثل هم هست فقط مثلا فونت منو و یا زیرنویس بعضی با بقیه فرق میکنه و یا فرمت های بیشتری را میخونه ولی هیچ کدوم پیشرفت زیادی در قسمت گیرنده دیجیتال نداشته اند مثلا سرعت تعویض کانالها را زیاد کنن و یا حساسیت گیرنده را بالا ببرن و یا مشکل فریز شدن را حل کنن ( البته اینها مستلزم اینه که پول بیشتری بدن که خوب حتما نمی صرفه !!!!) --- لازم به توضیح است من مشکل انتن و یا سیم انتن و این چیزها ندارم که بعدا بعضی ها بخوان نظر بدن که برای مشکل فریز شدن انتن درست کن --- هیچ کس هم در داخل کشور با این همه ادعا نمی آد یه دستگاه خوب با نیاز استفاده کنندگان طراحی کنه و ما رو از شر این دستگاههای چینی خلاص کنه .
    پس برای خرید دستگاه خیلی وسواس به خرج ندید و گول تبلیغات رو نخورید البته بعضی از دستگاه ها در حد 10 تا 20 درصد بهتر ولا غیر
    Last edited by hrezaei; 06-04-2013 at 08:00.

2. این کاربر از hrezaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید . من قصد فقط فیلم 1080P نگاه کردنه .و هنگ نکردن دستگاه

من اکثرا فیلمهای وضوح بالا 1080p دانلود و تماشا میکنم یه دستگاه میخوام بتونه حتی فیلمهای فول اچدی با کیفیت بالا بیت ریت بالا و حجم 7 گیگ با زیرنویس هماهنگ راحت پخش کنه CPU خوبی داشته باشه ..

فرمتهای M2TS -TS -MKV خیلی برام مهمه پخشش

میترسم بگیرم فیلم خوب جلو عقب نشه یا مثلا هنگی داشته باشه تنظیمات زیر نویس درست حسابی نداشته باشه .

الان ماداگاسکار 3 فول اچدی دو زبانه انگلیسی / دوبله فارسی دانلود کردم کیفیت بینظیره 5گیگ حجم فیلمشه کیفیت خداست ..

همش مجبورم لب تاپ بزنم به lcd فیلمی که دانلود کردمو ببینم خسته شدم

خودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انتخاب کردم

خواهش میکنم راهنمایی کنید گزینه خوبیه ؟

ممنون
    دوستان یک مدل معرفی کنید من امروز خریداری کنم

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

مارشال 5021 هر سه تا فرمت رو پشتیبانی میکنه زیر نویس هم پشتیبانی میکنه ولی من زیاد فیلم نمیبینم باهاش. همین دیجیتالو میبینیم بس فول اچ دی هم هست.

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

من با سما فیلم hd امتحان کردم نشون میده سایز زیرنویس هم خوبه ، فیلم فول hd نداشتم امتحان کنم ، ولی دو تا موزیک ویدیو 1080p با بیت ریت بالا رو خیلی روون پخش کرد

با ایکس ویژن هم فیلم hd رو امتحان کردم بدون مشکل پخش کرد، فرصت نکردم فول hd امتحان کنم ولی بعید نیست پخش کنه ، چون همه چیزشون عینه هم بود !!! ولی زیر نویس سما بزرگتره ، به طوریکه سایز بزرگ زیرنویس توی ایکس اندازه مدیوم توی سما بود

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

من با سما فیلم hd امتحان کردم نشون میده سایز زیرنویس هم خوبه ، فیلم فول hd نداشتم امتحان کنم ، ولی دو تا موزیک ویدیو 1080p با بیت ریت بالا رو خیلی روون پخش کرد

با ایکس ویژن هم فیلم hd رو امتحان کردم بدون مشکل پخش کرد، فرصت نکردم فول hd امتحان کنم ولی بعید نیست پخش کنه ، چون همه چیزشون عینه هم بود !!! ولی زیر نویس سما بزرگتره ، به طوریکه سایز بزرگ زیرنویس توی ایکس اندازه مدیوم توی سما بود
    من نمی دونم کدوم مدل ایکس ویژن رو می فرمائید. اما سما از نظر ساپورت کدک، رنج وسیعتری نسبت به ایکس ویژن رو پشتیبانی می کنه.
    شاید مدلی که می فرمائید جدید باشه و با سما برابری کنه

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

من نمی دونم کدوم مدل ایکس ویژن رو می فرمائید. اما سما از نظر ساپورت کدک، رنج وسیعتری نسبت به ایکس ویژن رو پشتیبانی می کنه.
    شاید مدلی که می فرمائید جدید باشه و با سما برابری کنه
    نه چندان جدید هم نیست ، مدل 232

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

نه چندان جدید هم نیست ، مدل 232
    پس اگه 232 رو می گید سما قطعا تعداد بیشتری را پشتیبانی می کنه. و هم چنین صدای 5 کاناله. فروم رو یه چکی بکنی تفاوت های سما و ایکس ویژن هست

9. این کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ایستر تو این تمام دستگاه هایی که ما تست کردیم باید بگم قویترین تیونر رو داشت این رو تو قسمت مشخصاتش هم نوشته شما مقایسه کنی با مدل های دیگه خودت متوجه میشی البته ما بزرگترین مشکلمون این هست که شرکت ها اطلاعات دستگاه هاشون رو درست ارائه نمیدن وگرنه میشد مشخصات رو کنار هم به صورت مقایسه ای درست کرد اون وقت جالب تر میشد تازگیا هم چندتا شرکت مشخصات جزئی از محصولاتشون گفتن که کلی با خود محصول تفاوت داشت مثل دنای این مدل آخریاش که cpu 400mz رو به جای 650mhz میفروخت ولی اصولا شرکت ها مشخصاتشون رو خیلی برای خودشون محرمانه میدونن البته بیشتر مواقع خودشونم نمی دوننن چی آوردن برای همین نمیتونن جواب مشتری رو بدن و یا حتی اطلاعات درستی بدن بالاخره اینجا ایران هست و مشتری اخرین رده رو برای وارد کننده و تولید کننده داره اینم میشه آخر و عاقبتمون که باید همش ضرر بدیم شما الان با دنای مشکل پیدا کردی و فروختیش خوب مسلما ضرر کردی ولی برای اون شرکت اصلا فرقی نداره که شما چه بلایی سرت میاد اگه این شرکت حقوق مصرف کنندش رو رعایت میکرد و دستگاه خوب آورده بود و یا اطلاعات فنی درستی داشت اصلا نباید این دستگاه رو میخرید و وارد میکرد ولی واسه خودمون متاسفم که فقط پول واسمون مهم هست ببخشید من دلم خیلی از این شرکت ها و یا بهتر بگم از خودمون زیادی پر هست شرمنده از بحث خارج شدم اعصاب نداریم دیگه
    اقا من چند سؤال دارم اميدم فقط به خودته برادر:
    1. آيا دستگاه ايستر امكان تغییر فونت زيرنويس رو داره؟
    اگر بله: چه فونت‌هايی ارائه میده؟
    اگر خیر: اسم فونت فعلی چیه؟ اگر اسمش رو نمی‌دونی یه عکس از زیرنویسِ پخش شده توسط دستگاه بذار، با بزرگترین اندازه و رنگ زرد.
    2. چه رنگ‌هایی برای زیرنویس موجوده؟
    سپاس فراوان

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    دوستان عزیزم مدل انتن کار aks2010/m خریدم خیلی هم راضی هستم تمام فرمتهای تصویری پخش کرد حتی فول اچدی

فقط یه مورد داره فونت ریزنویسش کوچیکه راهی وجود داره بزرگش کنیم ؟؟؟؟؟؟؟

سایت انتن کار پیدا نکردم .ممنون میشم اخرین اپدیتشو قرار بدید

پچ گیرنده سما بزنم به انتن کار چه اتفاقی میوفته ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    دوستان عزیزم مدل انتن کار aks2010/m خریدم خیلی هم راضی هستم تمام فرمتهای تصویری پخش کرد حتی فول اچدی

فقط یه مورد داره فونت ریزنویسش کوچیکه راهی وجود داره بزرگش کنیم ؟؟؟؟؟؟؟

سایت انتن کار پیدا نکردم .ممنون میشم اخرین اپدیتشو قرار بدید

پچ گیرنده سما بزنم به انتن کار چه اتفاقی میوفته ؟
    کسی نیست جواب بده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •