ایستر تو این تمام دستگاه هایی که ما تست کردیم باید بگم قویترین تیونر رو داشت این رو تو قسمت مشخصاتش هم نوشته شما مقایسه کنی با مدل های دیگه خودت متوجه میشی البته ما بزرگترین مشکلمون این هست که شرکت ها اطلاعات دستگاه هاشون رو درست ارائه نمیدن وگرنه میشد مشخصات رو کنار هم به صورت مقایسه ای درست کرد اون وقت جالب تر میشد تازگیا هم چندتا شرکت مشخصات جزئی از محصولاتشون گفتن که کلی با خود محصول تفاوت داشت مثل دنای این مدل آخریاش که cpu 400mz رو به جای 650mhz میفروخت ولی اصولا شرکت ها مشخصاتشون رو خیلی برای خودشون محرمانه میدونن البته بیشتر مواقع خودشونم نمی دوننن چی آوردن برای همین نمیتونن جواب مشتری رو بدن و یا حتی اطلاعات درستی بدن بالاخره اینجا ایران هست و مشتری اخرین رده رو برای وارد کننده و تولید کننده داره اینم میشه آخر و عاقبتمون که باید همش ضرر بدیم شما الان با دنای مشکل پیدا کردی و فروختیش خوب مسلما ضرر کردی ولی برای اون شرکت اصلا فرقی نداره که شما چه بلایی سرت میاد اگه این شرکت حقوق مصرف کنندش رو رعایت میکرد و دستگاه خوب آورده بود و یا اطلاعات فنی درستی داشت اصلا نباید این دستگاه رو میخرید و وارد میکرد ولی واسه خودمون متاسفم که فقط پول واسمون مهم هست ببخشید من دلم خیلی از این شرکت ها و یا بهتر بگم از خودمون زیادی پر هست شرمنده از بحث خارج شدم اعصاب نداریم دیگه