یک دستگاه پلاسمای سه بعدی st30 سایز 42 اینچ به فروش میرسد یک هفته کار کرده تاریخ گارانتی آن از شنبه 31 تیر مهر خورده و یکسال گارانتی دارد که متعلق به خود من است هر کس مشتری است به بنده پیام خصوصی بزند
قیمت پیشنهادی من 1.900 فقط نقدی .
یک دستگاه پلاسمای سه بعدی st30 سایز 42 اینچ به فروش میرسد یک هفته کار کرده تاریخ گارانتی آن از شنبه 31 تیر مهر خورده و یکسال گارانتی دارد که متعلق به خود من است هر کس مشتری است به بنده پیام خصوصی بزند
قیمت پیشنهادی من 1.900 فقط نقدی .
خواهش میکنم...پس فک میکنم v10, رو به من قیمت 2میلیون خوب گفته 50 اینچ. البته صاحب مغازه آشناست...پس به نظر شما اساتید بزرگوار درنگ نکنم؟ برم بخرم؟ من دنبال سه بعدی نیستم...ولی میخوام تصویرش از این مدلای جدید تو دو بعدی کم نیاره. آخه v10 مال سال 2010.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
راستی v20 رو چند گذاشتید؟
خواهش میکنم...پس فک میکنم v10, رو به من قیمت 2میلیون خوب گفته 50 اینچ. البته صاحب مغازه آشناست...پس به نظر شما اساتید بزرگوار درنگ نکنم؟ برم بخرم؟ من دنبال سه بعدی نیستم...ولی میخوام تصویرش از این مدلای جدید تو دو بعدی کم نیاره. آخه v10 مال سال 2010. راستی این v10 مونتاژ ژاپن هست. خودم پشتش رو خوندم زده made in japan
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
راستی v20 رو چند گذاشتید؟
v10 به نظر من ارزش خریدن نداره خیلی قدیمیه تصویرش تو نمایندگی کنار st30 دیدم به نظرم st30 خیلی سرتره.
سلام منم یه مدت همین مشکل شمارو با ستاپ باکس داشتم خودش بعد از یه مدت رفع شد یه بارم بردمش نمایندگی تو خونه مشکل داشت اونجا سالم بود!! ولی بازم ضرر نداره یه زنگ بزن از نمایندگی بیان یه نگاه بهش بندازن.
کجا؟ چند گذاشته بود؟
v10, رو به من قیمت 2میلیون خوب گفته 50 اینچ؟ البته صاحب مغازه آشناست...پس به نظر شما اساتید بزرگوار درنگ نکنم؟ برم بخرم؟ من دنبال سه بعدی نیستم...ولی میخوام تصویرش از این مدلای جدید تو دو بعدی کم نیاره. آخه v10 مال سال 2010. راستی این v10 مونتاژ ژاپن هست. خودم پشتش رو خوندم زده made in japan
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
سلام به همه دوستان و اساتید بزرگوار
یه نمایندگی پاناسونیک v10, رو به من قیمت 2میلیون گفته. 50 اینچه. البته صاحب مغازه آشناست... به نظر شما اساتید بزرگوار برم بخرم؟ ارزش داره؟ من دنبال سه بعدی نیستم...ولی میخوام تصویرش از این مدلای جدید تو دو بعدی کم نیاره. آخه v10 مال سال 2010. راستی این v10 مونتاژ ژاپن هست. خودم پشتش رو خوندم زده made in japan
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.![]()
پولتون رو برای تکنولوژی دوسال پیش حروم کنید.یکی از مدل های امسال رو بگیرید.
چه طور مگه؟ خواهش میکنم با دلیل منطقی بفرمایید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)