تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 533 از 720 اولاول ... 33433483523529530531532533534535536537543583633 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,321 به 5,330 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

یک دستگاه پلاسمای سه بعدی st30 سایز 42 اینچ به فروش میرسد یک هفته کار کرده تاریخ گارانتی آن از شنبه 31 تیر مهر خورده و یکسال گارانتی دارد که متعلق به خود من است هر کس مشتری است به بنده پیام خصوصی بزند
    قیمت پیشنهادی من 1.900 فقط نقدی .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

خواهش میکنم...پس فک میکنم v10, رو به من قیمت 2میلیون خوب گفته 50 اینچ. البته صاحب مغازه آشناست...پس به نظر شما اساتید بزرگوار درنگ نکنم؟ برم بخرم؟ من دنبال سه بعدی نیستم...ولی میخوام تصویرش از این مدلای جدید تو دو بعدی کم نیاره. آخه v10 مال سال 2010.
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
    راستی v20 رو چند گذاشتید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

خواهش میکنم...پس فک میکنم v10, رو به من قیمت 2میلیون خوب گفته 50 اینچ. البته صاحب مغازه آشناست...پس به نظر شما اساتید بزرگوار درنگ نکنم؟ برم بخرم؟ من دنبال سه بعدی نیستم...ولی میخوام تصویرش از این مدلای جدید تو دو بعدی کم نیاره. آخه v10 مال سال 2010. راستی این v10 مونتاژ ژاپن هست. خودم پشتش رو خوندم زده made in japan
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
    راستی v20 رو چند گذاشتید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

v10 به نظر من ارزش خریدن نداره خیلی قدیمیه تصویرش تو نمایندگی کنار st30 دیدم به نظرم st30 خیلی سرتره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

مشکلی عجیب در حالت داینامیک شبکه های دیجیتال

با سلام خدمت عزیزان . واقعا کلافم کرده....نمیدونم ایراد از شبکه ای دیجیتاله یا از تی وی . یه 10 روزی میشه که 8 تا شبکه ی اول دیجیتال خونه ی ما به هم ریخته که به صورت شطرنجی و داغون نشون میداد ولی 8 شبکه ی دوم رو بسیار عالی و بدون نقص میگرفت.
    هر چی انتن رو دست میزدم کابلا رو چک میکردم هی روزی 5 بار تنظمیات تی وی رو به حالت کارخونه میبردم و دوباره کانال یابی میکردم درست نمیشد بازم همینجوری بود و 8 شبکه ای اول رو خراب بود . دیگه امروز صبح کلافه شدم زنگ زدم به صدا سیما و موضوع رو بهشون گفتم . منطقه خونه رو سوال کردند و گفتند نه اصلا هیچ مشکلی وجود نداره و مشکل از انتن و دستگاه شماست ما مطمن هستیم از طرفا ما مشکلی نیست . هر چی براش دلیل و برهان اوردن قبول نکرد . با خودم گفتم حتما مشکل از خودمون . رفتم یه انتن واقعا عالی گرفتم بردارم الکترونیک کاره و این چیزا سرش میشه .
    به هر حال انتن رو نصب کردیم از شانس ما بازم همینجوری شد . یعنی 8 تا اول وقتی شماره شبکه رو میزدی و برات میاورد بعد 10 ثانیه که عادی میگرفت یهو قاطی می کرد و بهم میریخت تصویر ولی 8 شبکه دومی سالم میگرفت .
    یه جورایی فهمیدم مشکل از کجا بود تا حدودی .. نمیدونم اسمش رو میشه مشکل گذاشت یا نه ...من هر وفت 8 شبکه های اول رو روی مد داینامیک میزاشتم این حالت بهم ریخیتی پیش میادم یعنی اگر روی حالت عادی تی وی رو نیگا میردک با کنتراست 50 همه چی خوب و عالی بود ولی به محض اینکه کنتراست رو 5 تا بالاتر میبردم دیگه میشه همون مشکل قبلی .!!!خیلی برام عجیب بود چون روی 8 تا شبکه دوم مد داینامیک رو هم تا 100 برم هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی این 8 تا شبکه ی اول رو به محض تکون دادن دادن عدد کنتراست بهم میریخت و این بسیار بسیار برام عجیب هست که چرا اینجوری شده ؟؟؟
    اگر تصاویر دریافتی دیجیتال خرابه پس چرا روی کنتراست 50 همه چی خوبه اگر تی وی خرابه پس چرا روی 8 تا شبکه ی دیگه میشه رو مد داینامیک کنتراست 100 رو داشت ...یه جورایی اینا با هم جور نمیاد ..اولش فکر میکردم تی ویم خراب شده که نمیتونم رو مد داینامیک قرار بدم ولی خوب اون شبکه ای دیگه ای درست میگرفت این نظرم رو عوض کرد ...

خداییش هر سال ماه رمضونی پدر مادر ما کلی پای تی وی سریال و فیلم میدیدن که امسال حسابی منو دارن دق میدن که چیکار کردی تی وی بهم ریخته هر چی میگم دست من نیست باورشون نمیشه ...
    ممنو نمیشم منو راهنمایی کنید که مشکل از کجاست . عذر میخوام که زیاد شد خواستم تا جایی که میشه کامل توضیح بدم که اگر کسی چیزی به فکرش میشه همه چی رو بدونه و هی سوال پرسیده نشه..
    نماز روزه هاتون قبول در پناه حق
    سلام منم یه مدت همین مشکل شمارو با ستاپ باکس داشتم خودش بعد از یه مدت رفع شد یه بارم بردمش نمایندگی تو خونه مشکل داشت اونجا سالم بود!! ولی بازم ضرر نداره یه زنگ بزن از نمایندگی بیان یه نگاه بهش بندازن.

6. این کاربر از ehsan.aref بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

v10 به نظر من ارزش خریدن نداره خیلی قدیمیه تصویرش تو نمایندگی کنار st30 دیدم به نظرم st30 خیلی سرتره.
    کجا؟ چند گذاشته بود؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

v10, رو به من قیمت 2میلیون خوب گفته 50 اینچ؟ البته صاحب مغازه آشناست...پس به نظر شما اساتید بزرگوار درنگ نکنم؟ برم بخرم؟ من دنبال سه بعدی نیستم...ولی میخوام تصویرش از این مدلای جدید تو دو بعدی کم نیاره. آخه v10 مال سال 2010. راستی این v10 مونتاژ ژاپن هست. خودم پشتش رو خوندم زده made in japan
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام به همه دوستان و اساتید بزرگوار
    یه نمایندگی پاناسونیک
    v10, رو به من قیمت 2میلیون گفته. 50 اینچه. البته صاحب مغازه آشناست... به نظر شما اساتید بزرگوار برم بخرم؟ ارزش داره؟ من دنبال سه بعدی نیستم...ولی میخوام تصویرش از این مدلای جدید تو دو بعدی کم نیاره. آخه v10 مال سال 2010. راستی این v10 مونتاژ ژاپن هست. خودم پشتش رو خوندم زده made in japan

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام به همه دوستان و اساتید بزرگوار
    یه نمایندگی پاناسونیک
    v10, رو به من قیمت 2میلیون گفته. 50 اینچه. البته صاحب مغازه آشناست... به نظر شما اساتید بزرگوار برم بخرم؟ ارزش داره؟ من دنبال سه بعدی نیستم...ولی میخوام تصویرش از این مدلای جدید تو دو بعدی کم نیاره. آخه v10 مال سال 2010. راستی این v10 مونتاژ ژاپن هست. خودم پشتش رو خوندم زده made in japan
    پولتون رو برای تکنولوژی دوسال پیش حروم کنید.یکی از مدل های امسال رو بگیرید.

11. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

14

پولتون رو برای تکنولوژی دوسال پیش حروم کنید.یکی از مدل های امسال رو بگیرید.
    چه طور مگه؟ خواهش میکنم با دلیل منطقی بفرمایید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •