دیشب تا 6:45 گذاشتم ترافیکم کم نشد.
دیشب تا 6:45 گذاشتم ترافیکم کم نشد.
نه وقتی بلند مدت خریده بشه تخفیفش باعث میشه کمتر بشه ... تا 24 در صد ...
این قضیه سرعت روزانه تو نامحدود فقط تو بابل ؟ یا ساری و جای دیگه هم هست ؟ اگه همیشه ایطوری باشه میام مخابرات !
42 زده ... یعنی بهتر میتونه بشه ؟
من چند وقتیه با مودم لینکسیس ام نمیتونم کانکنت شم هی قطع میشه چراغ دوباره وصل میشه ... ولی با تی پی لینک کانکنت میشه ... نمیدونم مشکل چیه ... مودم ام حساس شده
منم که دوباره دارم میام مخابرات![]()
اقا با یک مگ نامحدود 900 گیگ دانلود کردم.هاردم داره میترکه.فکرکنم کل اینترنت رو دانلود کرده باشم!!!
دوست عزیز مخابرات بالا پایین زیاد داره
هیچ تضمینی نیس که سرعتت چقدر باشه مخصوصا اینکه پورتهای جدید سرعتشون کمه نسبت به پورتهایی که قبلا واگذار شدن...
من قبلا یه مودم داشتم ولی الان tp-link دارم هی قطع و وصل می شه! من مرکز دانشگاهم. شما کجایی؟
منم خودم قبلا مخابرات داشتم با هاش آشنا هستم.ولی منطقه ما رو خوب ساپورت میکنه.البته من که زنگ زدم گفتن که هنوز دارن از پورتهای قدیمی استفاده میکنن.در ضمن همه چی دست خودشونه اگه بخوان برات سرعت رو بالا میبندن اگه هم نخوان پایین میارن.فقط باید
یگیر باشی
یکی جواب سوال مارو بده ...
مخابرات خودت میدونی که قاطی داره تو یه مرکز شلوغ میبنی سرعتت رو حداکثر میده تو یه مرکز خلوت میبینی سرعتت پایینه باید یه نظرسنجی بین اونایی که تو مرکز مخابراتیتون سرویس دارن کنی.یا حداقل به با چند نفر از دوستانی که تو اون مرکز یا اون شهر دارن سوال کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)