تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 533 از 602 اولاول ... 33433483523529530531532533534535536537543583 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,321 به 5,330 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام خدمت دوستان یه سوال فنی داشتم من یه هدفون plantronics backbeat go2 خریدم که بلوتوث هست میخواستم ببینم کیفیت پخشش به گوشی مربوط هست یا امپ داخلی داره؟ گوشی فعلیم note 3 9005 هست اگه به گوشی مربوط باشه m8 یا g3 تهیه کنم؟ ممنون
    بلوتوث ها یکسریشون آمپ داخلی دارن، یکسریشون ندارن.
    برای شما از اونجایی که داخل گوشی هست، فکر نکنم آمپ داخل خودش داشته باشه.
    من چیزی در مورد تفاوت کیفیت بین سیگنال بلوتوث گوشی های مختلف نشنیدم، و به نظرم هم تفاوتی ندارن. مگر اینکه تفاوت فاحشی بین گوشی ها باشه. نوت 3 گوشی بسیار خوبی هست برای گوش دادن به موزیک. مطمئن باشید، اگر چیزی کیفیت موسیقی شما رو محدود بکنه، در حال حاضر گوشی شما نیست.

سلام دوستان
    من یه هدفون سنهایزر cx 300 2 داشتم که چند روز پیش سیمش مشکل پیدا کرد و یک گوشش تقریبا قطع شد
    در کل من از این هدفون کاملا راضی بودم
    حالا می خواستم یه هدست رو هم تجربه کنم که تقریبا مثل همون هدفون باشه..یه سرچی که کردم سنهایزر hd 215 رو پیدا کردم
    خواستم نظر دوستان رو هم در مورد این هدست بدونم
    البته اگر مدلی هم پیشنهاد بدید تا 350 تومن ممنون میشم راهنمایی کنید
    هدفون داخل گوشی های سنهایزر، با رو گوشی هاش، معمولاً شباهت خاصی از لحاظ سبک صدا ندارن. cx300 بیس تقویت شده با تریبل برآمده داره. ولی اکثر هدفون رو گوشی های سنهایزر، بیشتر صدایی استاندارد دارن. واقعاً گزینه ایی به ذهنم نمی رسه. نزدیک ترین گزینه ایی که به ذهنم می رسه، akg q460 و هدفون های razer هستن.
    Last edited by rave-87; 06-12-2014 at 10:28.

2. 4 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه jacob73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    ما در هیچ سرزمینی زندگی نمیکنیم منزل ما قلب کسانی است ک

پيش فرض

سلام خدمت اساتید گرام!
    یه سوال داشتم
    صدای XB600 خیلی فاجعه اس؟! با بودجه ای که دارم به نظرم بهترین انتخاب اومد، ضمن اینکه ظاهر خوبی هم داره و بیرون هم قابل استفاده اس
    سبکی که گوش میدم عموما پاپ و لایت و NEW AGE و گاها رپه ، با بیس زیاد مشکلی ندارم، ولی نمیخوام مید رو از بین ببره و ووکال کیفیت قابل قبولی داشته باشه
    خودم ایرفون رو بیشتر میپسندم، ولی خاطره ی خوبی ندارم ازشون، تمام ایرفونایی که داشتم بعد یه مدت صدای یکی از کپسولاش ضعیف شده و از بالانس درومده
    سورس ام هم COWON I9 ه.
    Last edited by jacob73; 08-12-2014 at 04:47.

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام خدمت اساتید گرام!
    یه سوال داشتم
    صدای XB600 خیلی فاجعه اس؟! با بودجه ای که دارم به نظرم بهترین انتخاب اومد، ضمن اینکه ظاهر خوبی هم داره و بیرون هم قابل استفاده اس
    سبکی که گوش میدم عموما پاپ و لایت و NEW AGE و گاها رپه ، با بیس زیاد مشکلی ندارم، ولی نمیخوام مید رو از بین ببره و ووکال کیفیت قابل قبولی داشته باشه
    خودم ایرفون رو بیشتر میپسندم، ولی خاطره ی خوبی ندارم ازشون، تمام ایرفونایی که داشتم بعد یه مدت صدای یکی از کپسولاش ضعیف شده و از بالانس درومده
    سورس ام هم COWON I9 ه.
    تا اونجا که یادمه، xb600 گزینه بسیار خوبی برای کاربری های مثل کاربری شما هست.

5. 2 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت StarWind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    یه سونی MDR-EX50 داشتم که پس از 3 سال راستش قطع شد

لطفاً راهنمایی کنید بین اینا کدومش پیدا میشه و کدوم بهتره : 630 رو میدونم هست بقیه رو شک دارم

creative EP-630
    Sony MDR-EX58
    Sony MDR-EX37
    Panasonic RPHJE120K

با تشکر

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

با کیفیت ترین هدفون تو گوشی که با بودجه 150 هزار تومن میشه گرفت چیه ؟ برای اتصال به گوشی Sony Xperia Z3 Compact ؟

سونی Xb60 چه طوره ؟

آهنگ های خیلی متفاوتی گوش می کنم ولی بیشتر آهنگ های بی کلام مثل آهنگ های ملایم سکرت گاردن گوش می کنم آهنگ های بی کلام تند تر مثل آهنگ های هانس زیمر رو هم دوست دارم و گاهی اوقات آهنگ های پاپ و راک خارجی و سنتی ایرانی گوش می کنم

ممنون میشم راهنمایی کنید
    سلام دوستان

اگه بودجه رو تا سیصد چهارصد افزایش بدم افزایش کیفیت محسوس هست ؟ سونی XB60 یک مقدار که تحقیق کردم دیدم کیفیت صدای خیلی بالایی نداره و بیشتر بیس قوی داره که زیاد به کار من نمیاد

من هدفونی می خوام که صدای شفاف و با جزئیات داشته باشه که فکر می کنم برای نوع موسیقی که من گوش می کنم مناسبتر باشه(آهنگ های بی کلام ملایم و صدای سازهایی مثل ویولون و پیانو و...) البته نمی خوام بیسش کم بیاره و آهنگ های تند تر پاپ خارجی و آهنگ های بی کلام تند تر مثل آهنگ های حماسی هانس زیمر هم گوش می کنم

با تحقیقاتی که کردم به K 376 ای کی جی رسیدم هدفون خوبیه نه ؟ کیفیت صداش برای نوع موسیقی که من گوش می کنم مناسب هست ؟ Q 350 ای کی جی هم مد نظر داشتم که دیدم اون هم بیشتر بیس قوی داره

برای سبک موسیقی که من گوش می کنم سن هایزر چه مدل هایی داره ؟ CX 300 II خوبه ؟

شاید امکان تهیه از دبی هم داشته باشم که فکر می کنم برای ابزارهای این چنینی قیمت در صورت خرید از دبی به صرفه تر در بیاد درسته ؟

گوشی هم که میخوام این هدفون رو بهش وصل کنم سونی Z3 Compact هست

من خیلی وقته که موسیقی گوش می کنم ولی اولین باره که می خوام ابزار کمی حرفه ای تر برای گوش دادنش تهیه کنم و اطلاعات زیادی در این مورد ندارم،ممنون میشم راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    نظرتون در مورد هدفون هاي سري سه سنهايزر مثل cx 3.00 چيه...چه تفاوتي با cx 300 دارن؟
    خواستم ببينم تو اين محدوده قيمت ارزش خريد دارن با توجه به اينكه من همه سبك موسيقي گوش ميدم....با تشكر

اگه نباشه جاش خالی می مونه E-Masood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخوام تا حدود 50 تومن یه هندزفری in-ear بگیرم که کیفیت و باس خوبی داشته باشه البته نسبت به قیمتش.
    چندتا رو بررسی کردم که این دو مدل ازش بیرون ومد!

Genius Luxury Mobile Headset HS-M250
    Philips she 3590
    که مدل فیلیپس رو شنیدم صدای زیرش یه مقدار تند و تیزه و اذیت میکنه و مدل جنیوس رو هم نمیدونم چطوریه ولی ازش تعرف میکنن.
    اگر کسی استفاده کرده لطفا نظرش رو بگه و دیگه اینکه اگر مدل دیگه ای رو سراغ دارید و استفاده کردید لطفا نظرتون رو بگید.
    با تشکر.
    Last edited by E-Masood; 13-12-2014 at 21:05.

داره خودمونی میشه i-din's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Lost

پيش فرض

باسلام
    دوستان ایرفون برای سبک الکترونیک (تاکید روی مید باس و میدرنج) برای اجرا رو صحنه و گوش دادن متوالی چی پیشنهاد میدن؟

در آغاز فعالیت StarWind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    یه سونی MDR-EX50 داشتم که پس از 3 سال راستش قطع شد

لطفاً راهنمایی کنید بین اینا کدومش پیدا میشه و کدوم بهتره : 630 رو میدونم هست بقیه رو شک دارم

creative EP-630
    Sony MDR-EX58
    Sony MDR-EX37
    Panasonic RPHJE120K

با تشکر

خوب پس از کمی نت گردی بیشتر انتخابم به Philips SHE3590 عوض شد و اینو خریدیم. در کل تا حالا از سونی قبلی بهتر بوده مخصوصا تریبل و میدش. در ضمن این ایرفون رنک 42 تو دسته خودش در head-fi.org رو داره و نقدهاشم خوب بوده بر عکس کریتیو .

من میخوام تا حدود 50 تومن یه هندزفری in-ear بگیرم که کیفیت و باس خوبی داشته باشه البته نسبت به قیمتش.
    چندتا رو بررسی کردم که این دو مدل ازش بیرون ومد!

Genius Luxury Mobile Headset HS-M250
    Philips she 3590
    این جنیوس از این مدل هاست که فکر میکنم فقط ایران پیدا مشه و اطلاعاتی ازش جای دیگه نیست

در ضمن 3590مدل میکروفون دار هم داره که فکر کنم میشه 3595 .
    Last edited by StarWind; 17-12-2014 at 09:29.

12. 2 کاربر از StarWind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تا ۵۰ تومن یه هندسفری خوب معرفی کنید
    الان هندسفری ایفون چهار دارم ازش راضیم فقط بیسش یکمی زیاده باعث میشه تریبل و مید توی بیس زیادش گم بشن

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •