نمیدونم والا. تو اداره مهر امضا کردن مدارکو؟ اگه اداره هم تایید کرده که فکر نکنم دیگه نیازی به پست باشه
نمیدونم والا. تو اداره مهر امضا کردن مدارکو؟ اگه اداره هم تایید کرده که فکر نکنم دیگه نیازی به پست باشه
مرسی داداش
فقط اینم دوستان جواب بدن لطفا
سال پیش کاردانی عمران دانشگاه تبریز تو شهر مرند بود تو دفترچه انتخاب رشته بود
ولی امسال هیچ چیزی نزده بود که تو کدوم شهره یعنی با این حساب 100 درصد تو دانشگاه تبریز و شهره تبریزه؟
سلام
به نظرتون واسه يه خانم
مهندسي صنايع نجف آباد بهتره؟ يا مهندسي پزشكي خميني شهر؟
كدوم رشته راحتر هست؟ ميگن مهندسي پزشكي سخت هست؟ بازار كار كدوم بهتره؟
با تشكر
پیش بینی یعنی همین. من فقط پیش بینی کردم که به احتمال زیاد قبول شی. ولی احتمال همیشه درست در نمیاد. در هر صورت موفق باشی تغذیه بهشتی هم خوبه
صنایع راحت تره، مهندسی پزشکی درساش با برق مشترکه
سلام خدمت همه آقایون گل
یه سوال داشتم از محضر شما گرامیان؟
می خواستم ببینم من که برای سربازی اقدام کردم و الان برگ سبز رو هم دریافت کردم،واسه ثبت نام توی دانشگاه باید چیکار کنم؟اصلا لازم هست من اقدامی بکنم؟یا خود دانشگاه حلش می کنه؟
جون هرکی دوست ندارید جواب بدید.23م می خوام برم ثبت نام،نمی خوام گیر کنم یه جا.
حاجی من با 15 هزار دانشگاه صنعتی شاهرود روزانه قبول شدم (مهندسی معدن). کمی عجیب نیست؟ آخه من غیر انتفاعی سجاد رو هم تو لیستم داشتم و هم چنین غیر انتفاعی اقبال لاهوری رو. اونا رو قبول نشدم ولی روزانه قبول شدم.
مواد علم و صنعت چطوره دوستان ؟
خوبه یا برم عمران آزاد تهران جنوب یا...
مواد علم و صنعت میگی خوبه؟ بابا عالیه. نمی دونم تو چه زمینه ای قطبه هم. خلاصه موادش خیلی خوبه.
حالا عمران بستگی به علاقت و کار آیندت داره. فقط اینو میخواستم بگم مواد علم و صنعت خیلی خوبه. عمران آزاد تهران جنوب اطلاعی ندارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)