اونایی که هی میان میگن الان سرعتمون بالاتر از 90 هست زیاد خوشحال نباشن نوبت اونام میشه.
تو همین چندصفحه قبل دیدید که سرعت بعضی از دوستان ساعت 1 تا 250 میرفت اومدن اینجا داشتن ذوق مرگ میشدن خوشحالیشوت نیم ساعت هم طول نکشید که باز فحشا شروع شد!
اونایی که هی میان میگن الان سرعتمون بالاتر از 90 هست زیاد خوشحال نباشن نوبت اونام میشه.
تو همین چندصفحه قبل دیدید که سرعت بعضی از دوستان ساعت 1 تا 250 میرفت اومدن اینجا داشتن ذوق مرگ میشدن خوشحالیشوت نیم ساعت هم طول نکشید که باز فحشا شروع شد!
چطوری میگه؟ پیغامش چیه؟
اینو میگی؟؟
SSL search is off
This network has turned off [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , so you cannot see personalized results.
The security features of SSL search are not available. Content filtering may be in place.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | Dismiss
Last edited by AliTavakoli7; 09-10-2013 at 23:43.
بچه ها یه هفته است که حدودا شبی فقط 800 مگ دانلود می کنم شما هم همینطورین.
وقاحتم قبلن ها یه حدی داشت!
آیا روزی میرسه که بتونم با این اینترنت لخه از قابلیت های بسیار جالب و مفید گوگل ارث استفاده کنم ؟
در حال حاضر که نمیشه . ( توی لودینگ هنگــــــــ میکنه )
فک کنم همینو بگن برا منم که شاتلم این میاد فک کنم دارن ی قلطی میکنن که کاربرارو زیر نظر بگیرن!
دقیقا 800 تا میشه. طلایی 271.....
دقیقا 90 مال منم طلایی 271
وقتی اینجور راحت میخورن و کسی صداش درنمیاد همین میشه .
چند روزه که پشتیبانی زنگ میزنم طرف میگه کسی از افت سرعت شبانه شکایت نداشته . باید انقد زنگ بزنیم به اون خراب شده که از رو برن . مث اون قضیه که دانلود شبانه مون رو برداشته بودند .
این 271 یعتی جی ؟ مربوط به چیه ؟
خدا شاهده من غم ام سرعت نیست . از اینکه میبینم اون دیوس ها ما رو هالو گیر آوردند و خیلی راحت دارند حقمون رو میخورند همش آتیش میگیرم .
خوب دیوس ها از همون اول بیاین همون نت رو 91 کیلوبایتی رو بفروشید و همون پول رو از ماها بگیرید . نه اینکه روز اول پول 2048 کیلو بیتی رو میگیرد و بعدش 91 کیلو بایتی میکنید توی پاچه اش .
خاک بر سرت مخابرات دزد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)