تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 533 از 860 اولاول ... 33433483523529530531532533534535536537543583633 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,321 به 5,330 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

داره خودمونی میشه Sepehr Rezamand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو قلب تو !

پيش فرض

آرین جا اولن که نباید فینگلیش تایپ کنی مگه قوانین رو نخوندی!!و دومن اصلا چی نوشتی عمو!!!!!!!!!!!!!!!!!!

---------- Post added at 07:47 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------

'گیر دادی به PS2 هاااااااااااااااااااااااا ا خودش تایپیک داره

---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------

منظورم ADRSS بود دوست عزیزززززززززززززززززززززز ززززززززز
    اون سایته خیلی بهتر بود ولی من چون ازاین رازی بودم گذاشتم دوست من
    این ADRSS هم ترسیدها رفت دیگه پشت سرشو هم نگان نکرد!!

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فول آپشن؟
    ...

شمارهٔ SCPH اش چنده؟
    اینم مثل مموری‌کارت 15 تا جای سیو داره؟
    صفحه نمایشش چند در چند پیکسله؟
    ار کدوم باتری‌ها می خوره بهش؟ ( ترجیحا هم مدلش رو بگو هم توان باتری رو)
    وزنش چقدره؟ با اون یکی‌ها فرق می کنه وزنش؟

از نظر اندازه فکر نمی کنم فرقی با هم داشته باشن. من در کل یه نوع بیشتر ندیدم.
    قیمتا هم خیلی عجیبه. اون نوع اولیش الآن تو آمازون برای فروش هست که 60 دلاره
    (
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    )

اون «مینی» بودن هم مال مینی بازی‌هاییه که میشه باهاش بازی کرد نه مینی بودن امکانات!
    دوست عزیز اطلاعات شما فوق العادس دستت دردنکنه فعلا تو دانشگاهه (واسه طرحمون)ولی وقتی رفتم همه کارایی که گفتی رو میکنمok!!!!!!
    فول آپشن هم آره این اون عکسس جعبشم همونه فقط چند نوع داره یکیش مینی یکیشم واسه منه نمودونم چه فرقی داره ولی چون الان دل ورودش بیرون ریخته شده هرکدوم از اجزاش یه جاس واسه بررسی ok

---------- Post added at 06:58 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------

این دیگه چه وضعشه ویرایش بنماااااااااااااااااااااا ااااااااااا
    Last edited by Advanced Ali-001; 13-02-2010 at 19:00.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو قلب تو !

پيش فرض

دوست عزیز اطلاعات شما فوق العادس دستت دردنکنه فعلا تو دانشگاهه (واسه طرحمون)ولی وقتی رفتم همه کارایی که گفتی رو میکنمok!!!!!!
    فول آپشن هم آره این اون عکسس جعبشم همونه فقط چند نوع داره یکیش مینی یکیشم واسه منه نمودونم چه فرقی داره ولی چون الان دل ورودش بیرون ریخته شده هرکدوم از اجزاش یه جاس واسه بررسی ok

---------- Post added at 06:58 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------

این دیگه چه وضعشه ویرایش بنماااااااااااااااااااااا ااااااااااا
    باور کن منم همینو بش گفتم دوست من ولی کو گوش شنوا!!

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

فول آپشن هم آره این اون عکسس جعبشم همونه فقط چند نوع داره یکیش مینی یکیشم واسه منه نمودونم چه فرقی داره ولی چون الان دل ورودش بیرون ریخته شده هرکدوم از اجزاش یه جاس واسه بررسی
    ما کوچیکتیم.
    جواب اون سوالا رو حتما پیدا کن.
    .

اصلا برای این دستگاه چیزی به اسم اولترا یا فول آپشن نداریم.
    همشون یه دستگاه پرتابلن و مثل همن.
    مگه اینکه حالا این یکی توان باتریش بیشتر باشه یا برای بازی‌های خاصی دکمه بیشتر داشته باشه.
    به هر حال!

باتریش رو باز کن (مثل باتری ساعت می مونه) شماره و توانش رو به ولت نوشته.

5. این کاربر از Leyth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه adrss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

اوه همش دو روز نبودما چقدر شایعه پراکنی شد .

آقای لیث معلومه 12 سالی هلند بودی که اینطور سوال میپرسی .

1. قوانین کپی رایت برای محصولاتی نقض میشه که حداکثر 25 سال از تولیدش گذشته باشه
    2. اون فروشنده همون یه دیسکت رو داشت
    3. گفتم با دستگاه Ps1 بازی کردم چطور عکس بگیرم ازش
    4. اسمش Harvest moon : back to nature بود چون انگلیسی بود و من زبان هلندی بلد نیستم نمیدونم چی میشه
    5. اگه خاطرتون باشه تیکن 3 دو نوع تو بازار بود یک نوعش که دموی سه تا خانم رزمی کار رو داشت و یک نوع دمو ها رو برداشته بود .
    اینجا هم حتما اینجوره یا بد آموزی داشته یا صحنه ای که من ندیدم مثه دیسکو یا نایت کلاب و شاید دموهای زشت
    6. زن و بچه اش همراهش بود و لباسش مشکی شده بود
    7. و البته تویه شهر گریگ ماهی فروش رو دیدم ماهی میفروخت و مرد دوره گرد رو هم دیدم
    8. فروشنده هلندی گفت که هر جور که بازی کنی حتی اگه تند تند بخوابی تا روزها تموم بشن و سه سال بگذره گزینه شهر وجود داره فقط باید ازدواج کنی

اگه تاپیک های قبلیه من رو بخونید میبینید که من سخت معتقد بر این بودم که شهری وجود نداره اما الان به یقین رسیدم که هست

متعصفانه چون این بازی خیلی قدیمیه فکر نمیکنم دیگه اورجینالش باشه اما فکر میکنم بشه با شرکت ناتسوم تماس گرفت و اصلش رو سفارش داد

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو قلب تو !

پيش فرض

ما کوچیکتیم.
    .

مگه اینکه حالا این یکی توان باتریش بیشتر باشه یا برای بازی‌های خاصی دکمه بیشتر داشته باشه.
    به هر حال!

حق با ایشونه شما دوست من به این نکته ها توجه کرده بودی!!

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ما کوچیکتیم.
    .

به هر حال!

آهان آره آره مثل همون توان باترین گفت خیلی بالا باتریش خیلی یغوره اصلا همین فروشنده به من گفت آلتراست من فکر کردم اون جوریه گفتش که این توان وسرعتش از اون یکی دیگه ها بیشتره ok

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

10

4. اسمش Harvest moon : back to nature بود چون انگلیسی بود و من زبان هلندی بلد نیستم نمیدونم چی میشه
    5. اگه خاطرتون باشه تیکن 3 دو نوع تو بازار بود یک نوعش که دموی سه تا خانم رزمی کار رو داشت و یک نوع دمو ها رو برداشته بود .
    اینجا هم حتما اینجوره یا بد آموزی داشته یا صحنه ای که من ندیدم مثه دیسکو یا نایت کلاب و شاید دموهای زشت
    7. و البته تویه شهر گریگ ماهی فروش رو دیدم ماهی میفروخت و مرد دوره گرد رو هم دیدم
    8. فروشنده هلندی گفت که هر جور که بازی کنی حتی اگه تند تند بخوابی تا روزها تموم بشن و سه سال بگذره گزینه شهر وجود داره فقط باید ازدواج کنی

اگه تاپیک های قبلیه من رو بخونید میبینید که من سخت معتقد بر این بودم که شهری وجود نداره اما الان به یقین رسیدم که هست

متعصفانه چون این بازی خیلی قدیمیه فکر نمیکنم دیگه اورجینالش باشه اما فکر میکنم بشه با شرکت ناتسوم تماس گرفت و اصلش رو سفارش داد
    دوست عزیز نفوس بد نزن انشالاله که نسخه اصلی باشه من خیلی یگیرشم ببینم گیر میاد یانه
    از دوستانی که به این تایپیک میایند تقاضادارم فقط دنبال ورژن اصلی بازی باشند OK
    انشالاله با اتحاد موانع رو ازسر راه برمیداریم!!
    من که خیلی پی گیرشم!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

از دوستانی که به این تایپیک میایند تقاضادارم فقط دنبال ورژن اصلی بازی باشند OK
    انشالاله با اتحاد موانع رو ازسر راه برمیداریم!!
    من که خیلی پی گیرشم!!!!!

همه تلاشمو مى كنم.منم پي گيرشم

11. این کاربر از harvy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

۱. یعنی بازنشسته میشن؟
    حق تکثیر نرم‌افزار و بازی هیچ وقت از بین نمی‌ره اگرم تحت GFDL منتشر بشه که اون موقع باز هم تا ابد تحت این جواز می مونه.
    حالا توی این مقوله شاید فروشنده کار بهتری کرده که کپی نکرده چون کلا کپی خوب نیست. اما در اختیار گرفتن مجانی یا دانلود فایل Iso یا Rom مخصوص خیلی از کنسول‌های قدیمی کار خلاف قانون محسوب نمیشه.

j
    * Atari
    * Atari Jaguar
    * Atari Lynx
    * Final Burn Alpha
    * Gameboy Advance
    * Gameboy / Color
    * Game Gear
    * Genesis
    * MAME
    * MGT Sam Coupe
    * Neo Geo (& Neo Geo CD, Neo Geo Pocket)
    * Nes
    * Nintendo 64
    * Nintendo DS
    * Sega 32X (& Sega CD, Sega Dreamcast, Sega Master System, Sega Saturn)
    * Snes
    * Sony PSP
    * Sony Playstation
    * TurboGrafx-16
    * Zinc

در اختیار گذاشتن بازی‌های این کنسولا (به غیر از اون بازی‌هایی که توسط ESA محافظت شدن) مشکلی نداره.
    (البته خیلی کنسول دیگه هم هست ولی خب همینا معروفاشن - حداقل من فقط اینا رو میشناسم!)

۲ و ۳. خب بله؛ حالا یه موبایلی، دوربین دیجیتالی چیزی....

۴. یعنی زبان بازی انگلیسی بود؟
    اصلا هیچ نسخهٔ ۵۷۰ مگابایتی از زبان انگلیسی موجود نیست!

۵. قبلا هم گفتم، اون سانسورای کوچیک رو نمیشه با نصف کردن یک بازی مقایسه کرد.

...

آهان آره آره مثل همون توان باترین گفت خیلی بالا باتریش خیلی یغوره اصلا همین فروشنده به من گفت آلتراست من فکر کردم اون جوریه گفتش که این توان وسرعتش از اون یکی دیگه ها بیشتره ok
    نه یغور نیست. یه باتریه که 2 سانت قطرشه 3 میل ارتفاعش! من فقط می خوام بدونم چند ولته. اونی که من دیدم از 5 ولت بیشتر نبود اما دقیق نفهمیدم چند ولت بود. (شاید اصلا به 1 ولت هم نرسه توانش!)
    توان باتری که ربطی به سرعت محاسبهٔ کنسول نداره !

13. این کاربر از Leyth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •