تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 533 از 4105 اولاول ... 3343348352352953053153253353453553653754358363310331533 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,321 به 5,330 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اینو مطمئنی؟منم خدمت قبلی داشتم آموزشی افتادم نیشابور فقط یه شب انجا بودم.البته این جریان واسه دوسال پیش بود.فککنم کفایتها را یک ماه آموزش میدن نه خدمت قبلی ها را.
    توي نيروي انتظامي ، خدمت قبلي ها 3 هفته آموزشي دارن
    ولي ارتش و سپاه ظاهرا آموزشي مجدد ندارن

2. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

اون چیزی که مهمه هر چی سبک تر بری بهتره، چیز الکی با خودت نبر. اونها کاری ندارند تو چقدر چیز با خودت میبری ، مهم اینکه بتونی وسایلت رو تو کمد جا بدی. هر روز کمدت رو بازدید می کنند که مرتب باشه ، هر چی وسایلت کمتر باشه مرتب کردنش راحت تره. در ضمن آخر هفته چند ساعتی و بعضی جاها یک روز هم مرخصی میدند هر چی خواستی میتونی بری تهیه کنی.
    در مورد چیزهای که نوشتی : به ما دمپایی دادند. لباس گرم هم چون ما اعزاممون زمستون بود توی تبریز خودشون بهمون دادند( گرم پوش، کلاه، دستکش، کاپشن) . صابون و شامپو هم دادند از من میشنوی شامپو ببر (چون شامپوهاشون فایده نداره با پودر لباسشویی که به کارت میاد). حوله هم میدند.ملافه هم همین طور. تنقلاتم اگه خواستی همونجا بخر. لباس زیرم میدند. تنها چیزی که مهمه یه قفل برای کمدته با یک دفترچه برای کلاس ها که میذارند و دارو. اونجا اینحوریه که هر کی مریض شه کل آسایشگاه مریض میشند، پس روی یکبار سرما خوردن حساب کن. در کل تا می تونی سبک برو ( دست تو جیبم بری مشکلی نیست، هر چی خواستی همونجا تهیه می کنی).

---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------

تو سپاه مگه آدم خدمتم میکنه؟ صبح تا ظهر که دیگه خدمت نیست. ما تو کلانتری 24 ساعت در اختیارشون بودیم. درست مثل یه زندانی . لعنت به اون روزها. گرفتن کارت پایان خدمت = آزادی
    اشتباه همه همینه فک میکنن سپاه هتله البته قبلا هتل بود اما دیگه نیست شاید شانس ما اینطوری بود الان شده زندان.از زندانم بدتر.یعنی من افسر بودم هیچ فرقی با یه سرباز صفر نداشتم.هر روز بجز شنبه و پنجشنبه رژه میرفتیم اونم تو تابستان وسط ماه رمضان ازساعت 7.30تا12 رژه میرفتیم کجا اهواز.دیگه تصورش را کن بعدشم میرفتیم نماز بعد نمازم باید تا ساعت 6عصر و گاهی اوقات تاساعت10شب کار میکردیم بعدشم میرفتم پست میدادیم کجا لشکر به اون بزرگی تمامش را باید دور میزدیم از سربازا امضا میگرفتیم پاسبخشیمونم 2ساعت به 2ساعت بود.دوباره صبح همینجوری بود تا خدمتم تموم شد یعنی بمومی هم بودیم اما شاید تا یه هفته هم خونه نمیرفتیم.شاید واسه شما این خدمت نیست نمیدونم منظور شما از خدمت چیه؟خدمت خیلی چیزاش بد بود اما یه خوبی داشت اونم آشنایی با بهترین دوستان دوران زندگیم بود.فوقالعاده بودن بچه های بسیار خوبی و به قول یکی از بچه ها هم مرد بودن.وقتی یکی مریض میشد همه باهاش مریض میشدن وقتی یکی شاد بود همه باهاش شاد بودن. وقتی واسه یکی اضاف میزدن همه ناراحت میشدن انکار واسه اونا اضاف میزدن .همه هوای همدیگر را داشتن.یادش بخیر انشالله دوستان همیشه موفق و موید باشن.
    Last edited by dvd2010; 22-10-2011 at 23:01.

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

آقا ما هم بالاخره فردا میریم امیدوارم همه دوستانی که فردا اعزامن موفق وپیروز باشن
    از همه دوستانی هم که تو این تایپیک راهنماییمون کردن صمیمانه سپاسگزارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان ما هم تا چند ساعت دیگه می ریم اجباری. از راهنمایی هاتون واقعا سپاسگزارم. خوب و خوشو موفق باشین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    where my heart is

پيش فرض

با تشکر از دوستی که پستمو پیدا کرده بود! (مثه اینکه دیر تائید شده بود من ندیدمش!)
    دوستان لطف میکن این سوالارو جواب بدین؟ با تشکر
    =============
    با سلام به همه و تشکر از دوستانی که سوالی قبلیمو جواب دادن.
    دوستم که داره اول آبان میره جهنم سبز! (محمد رسول ا... بیزجند!)، منم چند وقت دیگه راهیم.
    فکر کنم یه سوال موند که کسی جواب نداد. من اگه بخوام 18 دی اعزام بخورم، با توجه به اینکه غیبت دارم و انصرافی دانشگاهم(میشم دیپلم فکر کنم) چه وقتی دفترچمو بفرست احتمال اعزام واسه 18 دی بیشتره؟ کسی میدونه الان اگه دفترچه بفرستیم کی تاریخ اعزاممون میشه؟ دوستان پیشنهادی دارن؟ واکسنو کی بزنم؟ درسته که وقتی دفترچه میفرستیم باید 3 هفته از تاریخ واکسن گذشته باشه؟
    و یه سوال دیگه، البته بیشتر پیشنهاده تا سوال! من میخوام یه سری مطلب راجع به سربازی بخونم تو اینجا، فکر میکنین مفید باشه که یه کتابچه کوچیک pdf درست کنم از این مطلب واسه اینجا؟ گفتم من که دارم میخونم اینارو، این مطالب آخرو یه جا جمع کنم واسه دوستانی که بعدا میخوان بخونن. البته نمیدونم اینکار با قوانین ایجا جور در میاد یا نه. اگه مسئولای فروم هستن لطفا اطلاع بدن چطوری.
    البته با توجه به اینکه قوانین عوض میشه، تاریخ مطالبو باید بزارم که معلوم شه اطلاعات واسه کیا بدرد میخوره. پیشنهادی هم اگه دارین بگین لطفا.
    با آرزوی سلامتی و موفقیت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من الآن از میدون سپاه برگشتم فردا ساعت 9 باید 06 تهران باشم.
    همگی موفق باشید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

منم الان اومدم. فردا صبح باید از اصفهان برم ترمینال تا مارو ببرن یزد. ما که آخرش نفهمیدیم جریان چطوریه. خودشون هم نمی دونستن ما داریم کجا می ریم. فقط گفتن نیروی انتطامی یزد. چیزی که حا منو گرفت این بود که ما کلا 18 نفر هستیم که داریم میریم یزد و همه بچه ها فوق دیپلم بودن با حدود 20 تا 21 سال سن و من این وسط 28 سالم بود. واقعا ارتباط برقرار کردن با اونا واسه من سخته. امیدوارم اونجا که می ریم 2-3 تا پیرمرد دیگه هم باشه. خداییش اختلاف سنی 8 سال کم نیست.

9. این کاربر از amir_arman2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با تشکر از دوستی که پستمو پیدا کرده بود! (مثه اینکه دیر تائید شده بود من ندیدمش!)
    دوستان لطف میکن این سوالارو جواب بدین؟ با تشکر
    =============
    با سلام به همه و تشکر از دوستانی که سوالی قبلیمو جواب دادن.
    دوستم که داره اول آبان میره جهنم سبز! (محمد رسول ا... بیزجند!)، منم چند وقت دیگه راهیم.
    فکر کنم یه سوال موند که کسی جواب نداد. من اگه بخوام 18 دی اعزام بخورم، با توجه به اینکه غیبت دارم و انصرافی دانشگاهم(میشم دیپلم فکر کنم) چه وقتی دفترچمو بفرست احتمال اعزام واسه 18 دی بیشتره؟ کسی میدونه الان اگه دفترچه بفرستیم کی تاریخ اعزاممون میشه؟ دوستان پیشنهادی دارن؟ واکسنو کی بزنم؟ درسته که وقتی دفترچه میفرستیم باید 3 هفته از تاریخ واکسن گذشته باشه؟
    و یه سوال دیگه، البته بیشتر پیشنهاده تا سوال! من میخوام یه سری مطلب راجع به سربازی بخونم تو اینجا، فکر میکنین مفید باشه که یه کتابچه کوچیک pdf درست کنم از این مطلب واسه اینجا؟ گفتم من که دارم میخونم اینارو، این مطالب آخرو یه جا جمع کنم واسه دوستانی که بعدا میخوان بخونن. البته نمیدونم اینکار با قوانین ایجا جور در میاد یا نه. اگه مسئولای فروم هستن لطفا اطلاع بدن چطوری.
    البته با توجه به اینکه قوانین عوض میشه، تاریخ مطالبو باید بزارم که معلوم شه اطلاعات واسه کیا بدرد میخوره. پیشنهادی هم اگه دارین بگین لطفا.
    با آرزوی سلامتی و موفقیت
    فکر کنم اگه بری توی نطام وظیفه شهرتون و از کسایی که با برگ سبز میان اونجا سوال کنی بهتر مشخص میشه. یعنی از بچه ها سوال کن و به محض این که اعزامی های آذر بسته شد مدارکتو بده به پلیس+10 . واکسنتم در اولین فرصت بزن. ضرری نداره. البته قانونی در مورد 3 هفته وجود نداره.
    در مورد فایل پی دی اف هم به نظر من فکر خوبیه و می تونه به عنوان باقیات الصالحات باشه و تا مدتهای زیادی دوستان ازش استفاده کنن و دعات کنن.

11. این کاربر از amir_arman2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

فردا صبح ساعت 9 ترمینال کاوه برای رفتن به مالک اشتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دوستان عزیزی که میخواهند بروند آموزشی ، حتما و حتما داروهای مربوط به سرماخوردگی و ... را به همراه داشته باشند ، عزیزان ، توی آموزشی فقط و فقط مواظب باشید که بیمار نشید ، هیچکس نمیتونه بهتون رسیدگی کنه ، بهداری پادگان هم بجز داروهای ضد درد هیچ چیزی برای شما تجویز نمیکنه.
    اینقدر حال میداد آموزشی باهم تنبیه میشدیم.

14. این کاربر از mojtaba_2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •