سلام
اس6 با حافظه 64 و 128 هم موجوده
64ش رو میتونید تا 1900 پیدا کنید
زد5 هم مسئله داغ کردنش با لوله کاری و خمیرسیلیکون هایی ک زدن پایین تر از گوشی های دیگس.
سلام
اس6 با حافظه 64 و 128 هم موجوده
64ش رو میتونید تا 1900 پیدا کنید
زد5 هم مسئله داغ کردنش با لوله کاری و خمیرسیلیکون هایی ک زدن پایین تر از گوشی های دیگس.
سونی فقط خوب بلده تبلیغات کنه به جای تبلیغات کیفیت گوشی هاشو میبرد بالا الان از سامسونگ جلوتر بود چون به همان نسبت که نوآوری خوبی داره کیفیت تولیدش پایینه
به نظرم اصلا ارزش خرید نداره من سامسونگ و htc بیشتر ترجیح میدم (الان بیشتر سامسونگ ولی htc تو m10 قراره بترکونه)
نوت 4 هم خوبه مموری ساپورت میکنه باتریش هم تعویض میشه
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
سلام
با تشکر از راهنمایی های دوستان
با مموری نخوردن اس 6 نتونستم کنار بیام و از طرفی سونی خیلی چشمو گرفته بود . خیلی خیلی خیلی دنبال زد 5 کامپکت بودم ولی تو سایت ها رنگ مشکی رو نداشتن و تو بازار هم اصلا نبود و میگفتن یه بار اومد دیگه نمیاد. قطع امید کردم و خود زد5 دوسیم کارته گرفتم. خیلی خوبه ولی زد5 کامپکت برای من خیلی خوش دست و خوش سایز بود. هنوز چشم دنبالشه!
مبارک باشه
با سلام خدمت همه عزیزان
دوستان من قصد دارم یه گوشیه HTC دو سیم کارته بخرم اما دقیق نمیدونم چی بخرم تو قیمت حدود 1 میلیون یا بالاتر خودم نظرم رو ONE ME هستش اما چون دوستان واردترن میشه یه راهنمایی کامل بکنین ممنون از همه دوستان
اچ تی سی گوشی هاش خوب نیست یعنی در حد گوشی های هم رده نیست تو رنج 1 تومان گوشی های خیلی بهتری هست مثل
samsung A5 2016
Huawei Honor 7
Lenovo vibe shot
Xperia z3 z3+
من اولی رو پیشنهاد میکنم
huawei G8 هم خوبه | شیک ، دوربین خوب ، سنسور اثر انگشت ، Snapdragon 615
درود. دوستان میخوام نوت 5 64 گیگ تک سیم بگیرم:
1- با گارانتیش چنده؟
2- چه روشهایی برای شناسایی اصل بودن گوشی و کارنکرده بودن اون هست که پیش از خرید انجام بدم؟ (کد و ...)
3- میگن دو سوم رمش پره. این درسته؟
آیا با خریدن این گوشی این مسایل پیش نمیاد:
1- هنگ کردن هنگام بروزرسانی سیستم عامل
2-داغ کردن هنگام انجام بازیهای دیتا داری چون Real Racing
3-خالی شدن زود هنگام و بی دلیل باتری
4- هنگ پس از نصب برنامه های ایرانی (بازار، دیوار، بازیهای ایرانی)
5-ریستارد بی دلیل
امان ازین کامنتهای برخی سایتها![]()
Last edited by chaharnazm; 28-02-2016 at 16:20.
Last edited by farshid_bm; 28-02-2016 at 18:13.
ممنون دوست عزیز از راهنماییتون
راستش میخوام دو سیم کارت بگیرم حتما خودم الان s4 mini دو سیم دارم میخوام ایندفعه برندم رو عوض کنم راستش از htc خوشم میاد و برعکس زیاد از هوواهی راضی نیستم نمیدونم همینجوری بدون دلیل خوشم نمیاد ازش فک میکنم گوشی بدون کیفیت و الکی هستش اما بودجه م تا 1500 میرسه حالا موندم چی بگیرم شما هم گفتین htc گوشی خوبی نیست موندم دیگه
میشه بیشتر راهنمایی کنین و چند تا گوشی خوب دو سیم تا 1500 معرفی کنین ممنون از راهنماییتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)