تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 533 از 1746 اولاول ... 3343348352352953053153253353453553653754358363310331533 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,321 به 5,330 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

آخر فروم باز Crawling In MySkin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    - - - - - - - -

پيش فرض

دوستان من تازه واردم همش 7-8 تا بازی انجام دادم
    ولی تو این چند تا بازی 3-4 بار با Nami بازی کردم و همه بهم میگن که باهاش خوب بازی میکنم
    خواستم بدون چطوره ؟ یعنی روش سرمایه گذاری کنم یا هیرو دیگه ای رو بخرم و یاد بگیرم ؟
    این هیرو Support هستش . اگه میشه یه کم راهنمایی کنید.
    سلام حاج حسن
    شما ابتدا ببین کلا با چه هیرو هایی خوب بازی میکنی یعنی در واقع با چه رول هایی
    nami از بهترین ساپورت های بازیه و هم سطح soraka , sona میشه گرفتش
    یه سری ساپورت ها بیشتر حالت تانکی دارن مثل garen leona nunu و خوب ضمن ساپورت کردن یک دمیجی رو هم میزنن
    یه سری ساپورت ها مثل اون 3 تایی که گفته شد هلث میدن
    در هر صورت رول ساپورت رولیه که مثل بقیه رول ها خیلی حساسه و به واسطه ی اون یک بازی به برد یا باخت می انجامه
    دقیقا مثل این میمونه که شما بری آرتاس 10 من هیروئیک رو بدون هیلر بخوای بزنی
    بازی lol بازیی که end time اش روی adc جمع میشه
    مشخصه که هرچقدر adc , support قوی تر باشن درصد برد اون تیم بالا و بالاتر میره

2. این کاربر از Crawling In MySkin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای JIGSA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران - ایران

پيش فرض

ساپورت خیلی اسونه چون نمیخواد زیاد خودتو به خطر بندازی فقط باید هوای دوستاتو داشته باشی وقتی هم اونا رفتن جلو باهاشون بری و بهشون کمک کنیسرمایه گذاری نمیخواد این اول میتونی 2تا هیرو انلاک کنی باهاشون اونقدر بازی کنی که تو هر بازی بتونی باهاش حداقل 10 کیل بگیری و کمترین death رو بدی فقط این اول ip رو برای rune خرج نکن وقتی لول 20 شدی tire 3 رو بگیر مستری ها رو هم اگه میخوای تقلید کنی (که به نظرم بهتره) برو سایت mobafire.com برای هر هیرویی که میخوای تنظیم کناکنتت هم بده شاید بقیه اد کردن

ممنون دوست عزیز.

اکانتم هست Amateraso82
    west بازی می کنم البته اگر لگ اجازه بده
    برای این مشکل راه حلی ندارید ؟
    من با پرو اسکی فایر راحت بدون لگ بازی میکنم اما یه دفعه پرو اسکی فایرم قطع میشه تا 45 دقیقه وصل نمیشه

حـــــرفـه ای JIGSA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران - ایران

پيش فرض

سلام حاج حسن
    شما ابتدا ببین کلا با چه هیرو هایی خوب بازی میکنی یعنی در واقع با چه رول هایی
    nami از بهترین ساپورت های بازیه و هم سطح soraka , sona میشه گرفتش
    یه سری ساپورت ها بیشتر حالت تانکی دارن مثل garen leona nunu و خوب ضمن ساپورت کردن یک دمیجی رو هم میزنن
    یه سری ساپورت ها مثل اون 3 تایی که گفته شد هلث میدن
    در هر صورت رول ساپورت رولیه که مثل بقیه رول ها خیلی حساسه و به واسطه ی اون یک بازی به برد یا باخت می انجامه
    دقیقا مثل این میمونه که شما بری آرتاس 10 من هیروئیک رو بدون هیلر بخوای بزنی
    بازی lol بازیی که end time اش روی adc جمع میشه
    مشخصه که هرچقدر adc , support قوی تر باشن درصد برد اون تیم بالا و بالاتر میره
    منو که میشناسی کلا هیلر بودن تو خون منه
    تو همه بازیهای این سبکی هیلر میشم اینم مثل بقیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

بچه ها چرا اکانت رو ساسپاند می کنن ؟ هر 2 تا اکانتم تو وست و eune رو ساسپاند کردن چرا ؟ نه لیو دادم نه فید
    mail بزن بهشون جوابتو میدن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

باید هم جواب نده اخه پینگ ایران چه ربطی به riot داره؟؟؟؟؟؟؟
    اینترن اشغال ایران چه ربطی به اونا داره؟؟
    اصلا تو کل دنیا اشغال ترین اینترنت مال ایران بعد از اونا پرسی چرا من لگ دارم ؟؟حالا گیرم مشکل به خاطر اونا باشه و ولی این همه فیلترینگ از هر جهت دارن رو اینترنت هم بلا خره که مشکل نمیشه اساسی حل بشه
    معلوم نیست مخابرات چه غلطی میکنه هی لگ میشه
    تو خارج مشکل های کانکشتن به هر بازی انلاینی رو به سرعت درست میکنند و ارتقا میدن که دیگه مشکل به وجود نیاد خیلی حساسن حالا این مخابرات یه ماه **** تو اینترنت یه کلام تو اخبار حرفشو نمیزنن
    اتفاقا مشکل من نبود اون دفعه، کلا سرور های وست مشکل داشتش.
    مثلا solo میرفتم میدیدی پینگ عالیه، با 4 نفر premade میکردی میدیدی فول لگه.
    بعدشم که خودشون سرورو آوردن پایین واسه آپدیت و اینا
    بعدشم که نمیدونم چی شد خود به خود درست شد

بیشتر ساپورتا هیل دارند، ولی بعضیاشون مثل Nidalee علاوه بر این ابیلیتی های خیلی بهتریم دارند که واقعا واسه تیم بدر بخوره مثلا Spear ش واقعا ابیلیتی خوبیهست. به خاطر رنج نسبتا خوبی که داره باهاش میشه تقریبا از مرگ حتمی توسط Facecheck (تو بازی های لول پایین معمولا چیزی به نام وارد وجود نداره. عین گوسفند میرن تو علفا مثل گوسفندم Gank میشند ) جلو گیری کردش. واسه دمیج دادنم خوبه. کلا بعضی از ساپورتا مثل Nidalee میتونند ساپورت هم نباشند.
    Kayle هم خوبه اما میشه باهاش رفت Top و پدر بقیه رو در بیاری. تقریبا یه جورایی شبیه پالادین تو وارکرفت هست. Ulti ش که یه شیلد میندازه رو خودش یا یه نفر از تیم مثل Divine Shield، و اصلا melee هستش اما با استفاده از Ability E شروع میکنه به رنج زدن و از AP استفاده میکنه. به خاطر همین اگه از چیزای Hybrid خوشت میاد اینو امتحان کن. قیمتی هم نداره

البته اگه میخوای لذت بازی رو ببری فقط یه Role بازی نکن، همشو امتحان کن.
    جانگل کردنم لذت خودشو داره و اون لذتی که توی Gank کردن هستش توی ساپورت دادن نیست
    یا مثلا Top و Mid، هر کدوم چمپ های خودشو داره که واقعا حال میده باهاشون. (البته بعضیاشون به درد نت ایران نمیخوره )
    Last edited by AlbisQT; 08-06-2013 at 16:56.

7. این کاربر از AlbisQT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

تو لاین Top یادت نره Jax رو امتحان کن Op هست من هر وقت Jax پیک کنم20 تا کیل رو شاخشه با Death زیر 10تا و خوبی LoL اینه که مثله Dota نیست 3بار که مردی بشی...Map تو لول فرصت جبران زیاده هرکی تو وست هست خوشهال میشم منو ادد کنهSkillcappedtork

9. این کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

پيش فرض

به به حاج حسن از این طرفا

شما که ذاتا هیلرید, ساپورت بهتون میخوره, ولی ذکر کنم که ساپورت بر عکس این که همه فکر میکنن یه رول نوخودی هست به شدت تاثییر گزاره, چون کار ward کردن مپ در اصل مال ساپورت هست و درسته که باید اول بازی بقیه هم چند تایی وارد بخرن ولی تو mid game و late game کارش حساس تر هم میشه.

شما به عنوان یه ساپورت هیروتون باید یا به صورت هیل دادن اون یارتون رو ساپورت کنید و یا به صورت این که دشمن رو CC کنید و یا این که با زدن دمیج کمکی به یارتون این اجازه رو بدید که قبل از این که کشته بشه همه رو بکشه.
    نمونه ساپورت های فوق العاده خوب برای هیل دادن soraka, taric, sona و nami هستش,
    نمونه ساپورت هایی که به کمک دمیج یا CC کمک میکنن nunu , kayle , blitzcrank هستن.

یک سری هیرو ها هم هستن که قابلیت ساپورت به این صورت ندارن ولی میشه به عنوان ساپورت استفاده بشن, مثلا shen , چون تا ult ش رو نگیره خیلی نمیتونه کمک کنه, ولی از طرفی میتونه تانک خوبی باشه و توجه دشمن رو اول به خودش جلب کنه تا یار مورد نظر وقت کافی داشته باشه.

ویرایش: یه بنده خدایی نوشته بود برای این که خسته نشی همه رول هارو بازی کنید, حرفش کاملا درسته و از نظر من هم یک پلیر تنها وقتی میتونه بازی رو با یک رول کامل بازی کنه که رول های دیگه رو هم بلد باشه, در واقع هر رول به نوعی اثر میزاره رو نحوه بازی کردن با رول های دیگه که در نهایت به بهتر شدن بازی منجر میشه, مثلا میگم mid نیاز به بازی کردن به صورت even رو در اکثر مواقع داره به این معنی که یه جوری با مینیون ها باید کنار بیاید که lane نه push بشه نه pull
    خب مطمئنا وقتی چنین چیزی رو یک شخص یاد گرفت تو بقیه رول ها تو لینینگش تاثیر میزاره.
    Last edited by loomina; 08-06-2013 at 18:44.

پروفشنال Dark_Priest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اکانتم بازی ساسپاند شد تا ساعت 9 امشب
    دلیل ساسپاند چیه ؟ برای چی زمانش هم اینقدر کمه ؟

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

یه sona ساپورت رفتم اواخر بازی بود تیم فایت کردیم کوادرا گرفتم نمی دونم کدوم نامردی اومد پنتا رو استیل کرد
    فک کنم کری مون بود کیتلین
    چقدر بعضیا بی فرهنگن :|
    pffffff

13. 2 کاربر از new evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    آقا اینجا کسی dota 2 هم بازی می کنه اگه بازی می کنید من beta key رو از کجا می تونم تهیه کنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •