یه پست زدیم ببین چی شد
شلوغ نکنین شلوغ نکنین بذارید خودم روشنتون کنم
من خودم سر این دو راهی گیر کرده بودم بعد رفتم گلکسی خریدم یه سه ماه دستم بود بعدش رفتم دیزایر اس خریدم بعد فهمیدم که چه اشتباهی کردم همون اول دیزایر اس نخریدم
چراااا حالا جواب همتون رو یکی یکی میدم
دوست من که میگه
1.صفحه نمایش بزرگتر= بزرگیش خوبه ولی احساس نمیکنید وقتی دراز کشیدید چرا نمیشه باهاش یه دستی کار کرد
2.صفحه نمایش خیلی قویتر= قوی هست ولی تا حال توجه کردید رنگا به سبزی میزنه پیکسل ها ستاره ایه رنگ سفید یکم خاکستریه
3.رام بیشتر= بیشتر هست ولی توجه کردید با اومدن اندروید 2.3 این حافظه همش خالی میمونه در واقع دیزایر اس حافظه ی بیشتری داره 8 گیگ مموری داره 1.1 گیگ رام رو هم میشه 9 گیگ توجه نکرده بودید نه
4.حافظه داخلی= آره دیزایر اس نداره
5.بلوتوث قویتر=
6.وزن سبکتر=شما دوتا گوشی رو که بگیری دستت میگی کاشکی گلکسی یکم سنگین تر
1.پشتیبانی بهتری خواهد شد(آندروید 2.4 براش میاد) حالا داستان دارم براتون راجع به این
2.رم بیشتر= هیچ دقت کردین گلکسی در اکثر مواقع رمش زیر 100 مگ هست که اگه گوشی دو روز ریست نشه دیگه بالای 90 نمیاد تو رام های رسمی کاملا مشهوده و وقتی این اتفاق میوفته کلی لگ میگیرین و مجبور به ریست کردین میشین
3.داشتن فلش=
گزینه ی چهارو هم من اضافه کنم 4. این گوشی لگ ندارهچرا اونایی گلکسی دارن اینو یادشون میره بگن خب بگید گلکسی لگ داره لگ فیکسم میکنید واسه دلخوشی که امتیاز بنچمارک بره بالا و هیچ تاثیری نداره(در حد یک دهم) خب این از این بریم نفر بعد
شما میدونستین دیزار اس و دیزایر اچ دی از نظر قدرت cpu gpu ram یکی انمن اینجا معنی عبارت" دیزایر و دیزایر اس که هیچی حتی Desire HD هم در مقابل گالکسی کم میاره" رو نمیفهم از چه لحاظ کم میاره؟
شما که خودتون آب پاکی رو ریختین رو دست ما کلا با کمپانی مشکل دارین
خواهشا از روی تعصب کسایی که راهنمایی میخوان رو گمراه نکنین
قبول دارم سنسنشین خیلی مزخرفه
راجع به باتری گفتین توجه کردین چقد تو همین تاپیک هی میان میگن مشکل باتری داریم منم خودم باهاش مشکل دارم مثلا این گوشی Super AMO LED هست همیشه از ترس مصرف باتری نورشو تا آخر کم میکنیم که یه باتری زود ته نکشه میدونم هموتون همین کارو میکنیدباتریش هیچ فرقی با Desire S نداره خیالتون راحت. من هر دوشونو روزی یه بار شارژ میکنم(استفاده ی سنگین)
راجع به پشتیبانی گفتین بگم که هر وقت گلکسی اس یه رام براش اومد که هیچ مشکلی نداشته باشه(لگ نداشته باشه کم مصرف باشه سرعت گالری بالا باشه رم کم نیاره تو بازیا هنگ نکنه داغ نکنه خودش خاموش نشه) اون وقت میگیم ساپورت خوبی داره الان بیشتر از 100 تا رام با هزار تا کرنل اومده یه دونشم واسه فاطی....
اینم یه سند واسه این که هیچ کدوم از رامای گلکسی اس به درد نمیخوره این دوستمون 10 گیگ کاستوم رام دانلود کرده به دنبال یک رام حسابی. منم خودم یه 3 گیگ کاستوم دارم ازشآخرش MIUI نصب کردم ولی هنوز ورژن بتاست شما چی پیدا کردی براش؟
دیزایر اس همون رامی که روش هست جواب شما رو میده اگه نداد خیلی راحت یه سیانوژن یا میوی میریزید روش که حرفه ای کار کنید تا 1800 هم اور شده
ازلحاظ کیفیت صدا به نظر من کیفیت صدای دیزایر اس خیلی واضحه تو گلکسی یکم صدا ها گنگه که تو تاپیک های دیگه من واسه درست کردنش چنتا راه حل دیده بودم پس درست میگم وگرنه براش تاپیک باز نمیکردن
کیفیت دوربین تو گلکسی بهتره، دیزایر اس یه باگ داره که با آپدیت بعدی مشکلش حل میشه
راجع به کیفیت عکس تو همون GSMARENA که دوستمون گفت نگاه کنید میبینید که کیفیت عکاسی تو Desire S بهتره ولی فیلم برداری نه
کیفیت صفحه نمایش تو Desire S عالیه چون رنگا توش طبیعی ان بر عکس گلکسی. نور صفحه نمایشم خیلی زیاده انقدی که وقتی نورشو زیاد میکنی اولش چشتو میزنه پیکسل هارو نمیشه دید خیلی خوبه این، ولی اون تیرگی رنگه مشکی و درخشندگی گلکسی رو نداره
قدرتشم از گلکسی خیلی بیشتره چراااااااا الان میگم: با این که سخت افزار گلکسی یکم قوی تره ولی چون هیچ رام درست درمونی نداره شما نمیتونید از این قدرت استفاده کنید من خودم 2.3.3 داشتم آسفالت 6 رو نمیکشید هی هنگ میکرد داغ میشد، در حد زغال، ولی الان با سیانوژن و MIUI راحت اجرا میکنه اونقدم داغ نمیکنه
حالا من میخوام اینو بگم که چه کاری آدم بره گلکسی بخره، 10 گیگم رام دانلود کنه، چشه خودشم کور کنه واسه خوندن آموزش ها، هی ام اشتباه نصب کنه بریک شه شانس بیاره بره تو دانلودیگ دوباره نصب کنه هی اعصابش خورد شه (تجربه ی شخصی پیرمون کرد از بس فلش زدیمش) البته الان دیگه استاد شدم
آره کجا بودیم؟ اعصاب خودشو خورد کنه اخرشم رامو نصب میکنه میبینه اه اینم که هیچ فرقی با بقیه نداره
همون اول میره یه Desire S میخره خیال خودشو راحت میکنه آپدیتم که براش بیاد خودش با وای فای دانلود میکنه نصب میکنه ریست میکنه تموم میشه لازمم نیست هیچ کاری شما بکنید بد میگم بگید بد میگم
درضمن گوشیارو با هم قیمتاشون مقایسه میکنن نه هم سالاشون
موفق باشید

.gif)
.gif)
.gif)
من اینجا معنی عبارت" دیزایر و دیزایر اس که هیچی حتی Desire HD هم در مقابل گالکسی کم میاره" رو نمیفهم از چه لحاظ کم میاره؟.gif)
جواب بصورت نقل قول
.gif)