تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 533 از 634 اولاول ... 33433483523529530531532533534535536537543583633 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,321 به 5,330 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

یه پست زدیم ببین چی شد
    شلوغ نکنین شلوغ نکنین بذارید خودم روشنتون کنم
    من خودم سر این دو راهی گیر کرده بودم بعد رفتم گلکسی خریدم یه سه ماه دستم بود بعدش رفتم دیزایر اس خریدم بعد فهمیدم که چه اشتباهی کردم همون اول دیزایر اس نخریدم
    چراااا حالا جواب همتون رو یکی یکی میدم

دوست من که میگه

1.صفحه نمایش بزرگتر= بزرگیش خوبه ولی احساس نمیکنید وقتی دراز کشیدید چرا نمیشه باهاش یه دستی کار کرد
    2.صفحه نمایش خیلی قویتر= قوی هست ولی تا حال توجه کردید رنگا به سبزی میزنه پیکسل ها ستاره ایه رنگ سفید یکم خاکستریه
    3.رام بیشتر= بیشتر هست ولی توجه کردید با اومدن اندروید 2.3 این حافظه همش خالی میمونه در واقع دیزایر اس حافظه ی بیشتری داره 8 گیگ مموری داره 1.1 گیگ رام رو هم میشه 9 گیگ توجه نکرده بودید نه
    4.حافظه داخلی= آره دیزایر اس نداره
    5.بلوتوث قویتر=
    6.وزن سبکتر=شما دوتا گوشی رو که بگیری دستت میگی کاشکی گلکسی یکم سنگین تر

1.پشتیبانی بهتری خواهد شد(آندروید 2.4 براش میاد) حالا داستان دارم براتون راجع به این
    2.رم بیشتر= هیچ دقت کردین گلکسی در اکثر مواقع رمش زیر 100 مگ هست که اگه گوشی دو روز ریست نشه دیگه بالای 90 نمیاد تو رام های رسمی کاملا مشهوده و وقتی این اتفاق میوفته کلی لگ میگیرین و مجبور به ریست کردین میشین
    3.داشتن فلش=
    گزینه ی چهارو هم من اضافه کنم 4. این گوشی لگ نداره چرا اونایی گلکسی دارن اینو یادشون میره بگن خب بگید گلکسی لگ داره لگ فیکسم میکنید واسه دلخوشی که امتیاز بنچمارک بره بالا و هیچ تاثیری نداره(در حد یک دهم) خب این از این بریم نفر بعد

راستش یه نظر من دیزایر و دیزایر اس که هیچی حتی Desire HD هم در مقابل گالکسی کم میاره .( من با همه این گوشی ها و حتی سنسیشن هم کار کردم و بدون تجربه این حرف را نمیزنم )
    کلا من اصلا اچ تی سی را قبول ندارم . کیفیت صفحه نمایششون افتضاح هست ، از نظر شارژ نگه داری اکثر گوشیهاشون مشکل داره .
    گوشی دو هسته ایی میده بیرون ( sensation ) با کیفیت فیلم برداری full HD اونوقت فرمت ذخیره فیلم ها 3GP به نظرتون مسخره تر از این میشه ؟

شما میدونستین دیزار اس و دیزایر اچ دی از نظر قدرت cpu gpu ram یکی ان من اینجا معنی عبارت" دیزایر و دیزایر اس که هیچی حتی Desire HD هم در مقابل گالکسی کم میاره" رو نمیفهم از چه لحاظ کم میاره؟

شما که خودتون آب پاکی رو ریختین رو دست ما کلا با کمپانی مشکل دارین
    خواهشا از روی تعصب کسایی که راهنمایی میخوان رو گمراه نکنین
    قبول دارم سنسنشین خیلی مزخرفه

من نیز هر دو رو داشتم ، یا بهتر هست بگم که هر سه ! چون desire و Desire S و گالاکسی رو تجربه کردم

نمی دونم ملاک شما برای خرید گوشی چی هست

باتری گالاکسی اصلا قابل مقایسه با دیزار ها نیست و خیلی بهتر جواب میده ،
    کیفیت صفحه نمایش هم نیاز به توضیح نداره !
    کیفیت صدای هم از نظر من گالاکسی تفاوت محسوسی با دیزایر ها داره
    کیفیت عکس گالاکسی هم که کاملا واضحه بهتره ! از نظر من بعد از آیفون کمترین نویز تصویر رو داره (برای تصدیق حرفم میتونید مقیاسه ی دوربین GSMARENA رو ببینید)
    مشکل حافظه داخلی گوشی رو نداری و اشکت هم برای این قضیه در نمیاد ! خرج اضافی هم رو دستت نمیزاره!

بحث جدید و قدیم هم نیست ! الان galaxy s plus هم اومده ولی قدرتش کمتر هست هم GPU و هم CPU (البته بعد از اورکلاک گالاکسی اس به 1.2)

من خودم همیشه طرفدار HTC بودم اما حقیقت این هست که گالاکسی بهتر هست و هیچ شکی هم توش ندارم

این نظر و تجربه ی من بود ، انتخاب با خودتون هست !
    اگر هم desire S رو در نظر داری به نظرم increadble خیلی بهتره و حداقل اون رو بخر !

بحث پشتیبانی هم شد ! نمی دونم دیگه برای گالاکسی اس چندتا رام و کرنل باید بیاد تا بگین پشتیبانیش خوبه!!!!
    راجع به باتری گفتین توجه کردین چقد تو همین تاپیک هی میان میگن مشکل باتری داریم منم خودم باهاش مشکل دارم مثلا این گوشی Super AMO LED هست همیشه از ترس مصرف باتری نورشو تا آخر کم میکنیم که یه باتری زود ته نکشه میدونم هموتون همین کارو میکنید باتریش هیچ فرقی با Desire S نداره خیالتون راحت. من هر دوشونو روزی یه بار شارژ میکنم(استفاده ی سنگین)

راجع به پشتیبانی گفتین بگم که هر وقت گلکسی اس یه رام براش اومد که هیچ مشکلی نداشته باشه(لگ نداشته باشه کم مصرف باشه سرعت گالری بالا باشه رم کم نیاره تو بازیا هنگ نکنه داغ نکنه خودش خاموش نشه) اون وقت میگیم ساپورت خوبی داره الان بیشتر از 100 تا رام با هزار تا کرنل اومده یه دونشم واسه فاطی....

دوست عزیز من تعصب ندارم دوستای من گوشی های htc همه رقم دارن ومن باهمشون کار کردم....حتی موقع خرید هم میخواستم desire hd بخرم اون موقع قیمتش بالای 800 تومن بود نخریدم...
    شما هم اینو در نظر بگیر گوشی دستت گرفتی شاتل که نگرفتی اینقد تعریف میکنی....
    من خودم گلکسی رو به 1.2 اورکلاک کردم و دو روز با کلی کار شارژ نگه میداره و هیچ مشکلی هم ندارم...نزدیک 10 گیگ هم فقط کاستوم رام دارم ازش...
    ممنون از biostar عزیز بابت توضیحات...
    اینم یه سند واسه این که هیچ کدوم از رامای گلکسی اس به درد نمیخوره این دوستمون 10 گیگ کاستوم رام دانلود کرده به دنبال یک رام حسابی. منم خودم یه 3 گیگ کاستوم دارم ازش آخرش MIUI نصب کردم ولی هنوز ورژن بتاست شما چی پیدا کردی براش؟

دیزایر اس همون رامی که روش هست جواب شما رو میده اگه نداد خیلی راحت یه سیانوژن یا میوی میریزید روش که حرفه ای کار کنید تا 1800 هم اور شده

ازلحاظ کیفیت صدا به نظر من کیفیت صدای دیزایر اس خیلی واضحه تو گلکسی یکم صدا ها گنگه که تو تاپیک های دیگه من واسه درست کردنش چنتا راه حل دیده بودم پس درست میگم وگرنه براش تاپیک باز نمیکردن
    کیفیت دوربین تو گلکسی بهتره، دیزایر اس یه باگ داره که با آپدیت بعدی مشکلش حل میشه

راجع به کیفیت عکس تو همون GSMARENA که دوستمون گفت نگاه کنید میبینید که کیفیت عکاسی تو Desire S بهتره ولی فیلم برداری نه

کیفیت صفحه نمایش تو Desire S عالیه چون رنگا توش طبیعی ان بر عکس گلکسی. نور صفحه نمایشم خیلی زیاده انقدی که وقتی نورشو زیاد میکنی اولش چشتو میزنه پیکسل هارو نمیشه دید خیلی خوبه این، ولی اون تیرگی رنگه مشکی و درخشندگی گلکسی رو نداره

قدرتشم از گلکسی خیلی بیشتره چراااااااا الان میگم: با این که سخت افزار گلکسی یکم قوی تره ولی چون هیچ رام درست درمونی نداره شما نمیتونید از این قدرت استفاده کنید من خودم 2.3.3 داشتم آسفالت 6 رو نمیکشید هی هنگ میکرد داغ میشد، در حد زغال، ولی الان با سیانوژن و MIUI راحت اجرا میکنه اونقدم داغ نمیکنه

حالا من میخوام اینو بگم که چه کاری آدم بره گلکسی بخره، 10 گیگم رام دانلود کنه، چشه خودشم کور کنه واسه خوندن آموزش ها، هی ام اشتباه نصب کنه بریک شه شانس بیاره بره تو دانلودیگ دوباره نصب کنه هی اعصابش خورد شه (تجربه ی شخصی پیرمون کرد از بس فلش زدیمش) البته الان دیگه استاد شدم
    آره کجا بودیم؟ اعصاب خودشو خورد کنه اخرشم رامو نصب میکنه میبینه اه اینم که هیچ فرقی با بقیه نداره

همون اول میره یه Desire S میخره خیال خودشو راحت میکنه آپدیتم که براش بیاد خودش با وای فای دانلود میکنه نصب میکنه ریست میکنه تموم میشه لازمم نیست هیچ کاری شما بکنید بد میگم بگید بد میگم

درضمن گوشیارو با هم قیمتاشون مقایسه میکنن نه هم سالاشون

موفق باشید
    Last edited by Pedram_mrn; 28-08-2011 at 14:19.

2. 2 کاربر از Pedram_mrn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vahidhgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همش از روی تعصبه
    اصلا به مقایسه احتیاج نداره
    دست بچه هم بدی میفهمه کدوم بهتره

4. 2 کاربر از vahidhgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

یه پست زدیم ببین چی شد
    شلوغ نکنین شلوغ نکنین بذارید خودم روشنتون کنم
    من خودم سر این دو راهی گیر کرده بودم بعد رفتم گلکسی خریدم یه سه ماه دستم بود بعدش رفتم دیزایر اس خریدم بعد فهمیدم که چه اشتباهی کردم همون اول دیزایر اس نخریدم
    چراااا حالا جواب همتون رو یکی یکی میدم

دوست من که میگه

1.صفحه نمایش بزرگتر= بزرگیش خوبه ولی احساس نمیکنید وقتی دراز کشیدید چرا نمیشه باهاش یه دستی کار کرد
    همین یه مورد داره نشون میده که میخای غیر منطقی بحث کنی ... آخه ینی چی وقتی دراز کشیدید نمیدونم چی چی ... وقتی میخای تو اینترنت بگردی وقتی میخای عکسو فیلم نگا کنی وقتی میخای بازی کنی معلومه صفحه بزرگتر خیلی بهتره
    2.صفحه نمایش خیلی قویتر= قوی هست ولی تا حال توجه کردید رنگا به سبزی میزنه پیکسل ها ستاره ایه رنگ سفید یکم خاکستریه
    اینم باز غیر منطقیه چون مشخصه که رنگها تو amoled پخته ترن و مثله htc بیروح نیستن ... تو مقایسه gsmarena گلکسی اس بهترین انتخاب شد اصلاً htc هم تو مقایسش نبود ... دستتون به super amoled نمیرسه مثله گربه رفتار نکنید
    3.رام بیشتر= بیشتر هست ولی توجه کردید با اومدن اندروید 2.3 این حافظه همش خالی میمونه در واقع دیزایر اس حافظه ی بیشتری داره 8 گیگ مموری داره 1.1 گیگ رام رو هم میشه 9 گیگ توجه نکرده بودید نه
    جالب بود خندیدیم
    4.حافظه داخلی= آره دیزایر اس نداره
    نه بابا من تاحالا فک میکردم داره
    5.بلوتوث قویتر=
    منظور ورژن 3 هست که سرعت بالاتری داره
    6.وزن سبکتر=شما دوتا گوشی رو که بگیری دستت میگی کاشکی گلکسی یکم سنگین تر
    نظر شخصیتون رو تو مقایسه دخالت ندید ... والا اگه کسی منطقی باشه وزن سبک رو ترجیح میده
    1.پشتیبانی بهتری خواهد شد(آندروید 2.4 براش میاد) حالا داستان دارم براتون راجع به این
    همونطور که دوستمون مجید گفت تا وقتی برای نکسوس اس آپدیت بیاد برای اینم میاد ... تا همین الانشم مشخصه کدوم برند پشتیبانی بهتری داشته ... دیزایر و گلکسی با هم به بازار اومدن ولی برای گلکسی کی 2.3 اومد و برای دیزار کی ؟!
    2.رم بیشتر= هیچ دقت کردین گلکسی در اکثر مواقع رمش زیر 100 مگ هست که اگه گوشی دو روز ریست نشه
    دیگه بالای 90 نمیاد تو رام های رسمی کاملا مشهوده و وقتی این اتفاق میوفته کلی لگ میگیرین و مجبور به ریست کردین میشین
    در عوض سنس انقدر سنگینه که دو سه تا برنامه باز کنی 100 مگم خالی نمیمونه ... بعدشم یه بار clear memory رو بزنی رم خالیش برمیگرده به همون مقداری که تازه روشنش کردی
    3.داشتن فلش=
    فلش داره ولی اگه تونستی با فلشش یه عکس در حد گلکسی رو حالت نایت بگیری اونوقت فلشش بدرد میخوره
    گزینه ی چهارو هم من اضافه کنم 4. این گوشی لگ نداره چرا اونایی گلکسی دارن اینو یادشون میره بگن خب بگید گلکسی لگ داره لگ فیکسم میکنید واسه دلخوشی که امتیاز بنچمارک بره بالا و هیچ تاثیری نداره(در حد یک دهم) خب این از این بریم نفر بعد
    لگ مربوط به ورژن 2.2 بود و تو 2.3 حل شد از وقتی که 2.3 اومده دیگه کسی اسم لگ فیکس رو نیورده ... بعدشم تا بخای کاستوم رام خوب داره
    سنسیشن که دو هسته ایه با اون اینترفیس سنگینش کنده چی داری میگی ؟!

شما میدونستین دیزار اس و دیزایر اچ دی از نظر قدرت cpu gpu ram یکی ان من اینجا معنی عبارت" دیزایر و دیزایر اس که هیچی حتی Desire HD هم در مقابل گالکسی کم میاره" رو نمیفهم از چه لحاظ کم میاره؟
    یکی از دوستان یه حرف قشنگی زد ... دیزایر و گلکسی با هم اومدن دیزایر به خاطرها سپرده شد ... بعد دیزایر hd و بازم رفت تو خاطره ولی گلکسی اس هنوزم داره با گوشیای روز htc رقابت میکنه ... علتش چیه به نظرت ؟
    شما که خودتون آب پاکی رو ریختین رو دست ما کلا با کمپانی مشکل دارین
    خواهشا از روی تعصب کسایی که راهنمایی میخوان رو گمراه نکنین
    قبول دارم سنسنشین خیلی مزخرفه
    دقیقاً همین حرفارو به خودت باید بگی

راجع به باتری گفتین توجه کردین چقد تو همین تاپیک هی میان میگن مشکل باتری داریم منم خودم باهاش مشکل دارم مثلا این گوشی Super AMO LED هست همیشه از ترس مصرف باتری نورشو تا آخر کم میکنیم که یه باتری زود ته نکشه میدونم هموتون همین کارو میکنید باتریش هیچ فرقی با Desire S نداره خیالتون راحت. من هر دوشونو روزی یه بار شارژ میکنم(استفاده ی سنگین)
    باتری گلکسی در حالت عادی بهتره ... راه حل برای بهتر شدنشم هست مثله کالیبره و... ولی همه htc ها باتری ضعیفی دارن و راه حلیم براشون وجود نداره که کسی بخاد بحثی کنه
    راجع به پشتیبانی گفتین بگم که هر وقت گلکسی اس یه رام براش اومد که هیچ مشکلی نداشته باشه(لگ نداشته باشه کم مصرف باشه سرعت گالری بالا باشه رم کم نیاره تو بازیا هنگ نکنه داغ نکنه خودش خاموش نشه) اون وقت میگیم ساپورت خوبی داره الان بیشتر از 100 تا رام با هزار تا کرنل اومده یه دونشم واسه فاطی....
    همون رام 2.3 که رو خودش هست این مشکلات رو نداره ... 2.3.4 هم براش هست که بازم بهتره ... کلی کاستوم براش هست
    اینم یه سند واسه این که هیچ کدوم از رامای گلکسی اس به درد نمیخوره این دوستمون 10 گیگ کاستوم رام دانلود کرده به دنبال یک رام حسابی. منم خودم یه 3 گیگ کاستوم دارم ازش آخرش MIUI نصب کردم ولی هنوز ورژن بتاست شما چی پیدا کردی براش؟
    ربطی نداره!
    دیزایر اس همون رامی که روش هست جواب شما رو میده اگه نداد خیلی راحت یه سیانوژن یا میوی میریزید روش که حرفه ای کار کنید تا 1800 هم اور شده
    اتفاقاً برای گلکسیم سیانوژن زیاد هست همین صفحه قبل دوستمون معرفی کرد با اور 1600
    ازلحاظ کیفیت صدا به نظر من کیفیت صدای دیزایر اس خیلی واضحه تو گلکسی یکم صدا ها گنگه که تو تاپیک های دیگه من واسه درست کردنش چنتا راه حل دیده بودم پس درست میگم وگرنه براش تاپیک باز نمیکردن
    شما واسه هر چیزی که یه راه حلی برای بهتر شدن هست میگی حتماً مشکل داشته
    باتری و رامهای زیاد و صدا ... چون راه حلی برای بهتر شدنشون هست شما سو استفاده میکنی میگی حتماً مشکل داره ... هم دوستمون biostar هم gsmarena به بهتر بودن صدای گلکسی اشاره کردن
    کیفیت دوربین تو گلکسی بهتره، دیزایر اس یه باگ داره که با آپدیت بعدی مشکلش حل میشه
    پس دیزایر اسم بلاخره یه مشکلی داره تو رام اولش!
    راجع به کیفیت عکس تو همون GSMARENA که دوستمون گفت نگاه کنید میبینید که کیفیت عکاسی تو Desire S بهتره ولی فیلم برداری نه
    این از اون حرفا بود ... مقایسه دوربین تو پست بعد
    کیفیت صفحه نمایش تو Desire S عالیه چون رنگا توش طبیعی ان بر عکس گلکسی. نور صفحه نمایشم خیلی زیاده انقدی که وقتی نورشو زیاد میکنی اولش چشتو میزنه پیکسل هارو نمیشه دید خیلی خوبه این، ولی اون تیرگی رنگه مشکی و درخشندگی گلکسی رو نداره
    اینم باز از اون حرفا بود ... جالب اینه که درخشندگی رنگ سفید تو دیزایر اس 193 ه در حالی که گلکسی 395 ه
    این در حالیه که درخشندگی رنگ سفید تو amoled متوسطه بعد شما اومدی میگی سفید گلکسی رو به خاکستریه
    قدرتشم از گلکسی خیلی بیشتره چراااااااا الان میگم: با این که سخت افزار گلکسی یکم قوی تره ولی چون هیچ رام درست درمونی نداره شما نمیتونید از این قدرت استفاده کنید من خودم 2.3.3 داشتم آسفالت 6 رو نمیکشید هی هنگ میکرد داغ میشد، در حد زغال، ولی الان با سیانوژن و MIUI راحت اجرا میکنه اونقدم داغ نمیکنه
    والا چند هفته پیش یکی از بچه رو گلکسیش آسفالت 6 ریخته بود همون رام رسمی 2.3.3 هم روش بود روون روون اجرا میکرد ... والا رو gio هم بریزی بازیا مشکلی ندارن!
    حالا من میخوام اینو بگم که چه کاری آدم بره گلکسی بخره، 10 گیگم رام دانلود کنه، چشه خودشم کور کنه واسه خوندن آموزش ها، هی ام اشتباه نصب کنه بریک شه شانس بیاره بره تو دانلودیگ دوباره نصب کنه هی اعصابش خورد شه (تجربه ی شخصی پیرمون کرد از بس فلش زدیمش) البته الان دیگه استاد شدم
    آره کجا بودیم؟ اعصاب خودشو خورد کنه اخرشم رامو نصب میکنه میبینه اه اینم که هیچ فرقی با بقیه نداره

همون اول میره یه Desire S میخره خیال خودشو راحت میکنه آپدیتم که براش بیاد خودش با وای فای دانلود میکنه نصب میکنه ریست میکنه تموم میشه لازمم نیست هیچ کاری شما بکنید بد میگم بگید بد میگم

درضمن گوشیارو با هم قیمتاشون مقایسه میکنن نه هم سالاشون

موفق باشید
    همه میگن گلکسی بخریم که ساپورتش عالیه کلی رام رسمی و کاستوم براش هست بعد این دوستمون میاد سو استفاده میکنه

من خودم امنیا 2 داشتم هر رامی میومد میریختم روش با اینکه مشکلی نداشت نه هنگ میکرد نه باتریش مشکلی داشت نه.... خودتم میدونی کسی که اندروید میخره اهل ور رفتن با گوشیه و دوست داره رام عوض کنه وگرنه برو موبالستان با توجه به تجربیات بقیه بهترین رامی که بدردت میخوره رو بگیر و خیال خودتو راحت کن

از پست غیر منطقیت کاملاً مشخصه هدفت چیه!
    Last edited by hasanmotori; 28-08-2011 at 15:54.

6. 5 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

این برای من سوال شده...مقایسه گلکسی اس پلاس و خود گلکسی...کسی می تونه مقایسه کنه؟

ببین اینها از هر لحاظ با هم یکی هستند ! حتی قیمت.
    تنها تفاوتشون هم در پردازنده هست که قدرت گرافیکی PowerVR SGX540 خیلی بالاتر هست.
    از نظر قدرت پردازشی 1.4 GHz Scorpion processor بالاتر هست اما این بخاطر 1.4 گیگاهرتزی بودن اون هست ! اگر گالاکسی رو به 1.4 گیگاهرتز اورکلاک کنی باز از نظر سی پی هم قوی تر میشه

بحث بعدی هم ساپورت هکر ها و developer ها از galaxy s هست و من تا الان در فروم XDA تاپیکی برای gs plus ندیدم اما برای گالاکسی اس صدتا رام و کرنل و لگ فیکس و .... هست

پس شک نکن که به خاطر ساپورت هم شده گالاکسی اس رو بگیری

8. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

اینم مقایسه دوربین :

10. 4 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

راستش یه نظر من دیزایر و دیزایر اس که هیچی حتی Desire HD هم در مقابل گالکسی کم میاره .( من با همه این گوشی ها و حتی سنسیشن هم کار کردم و بدون تجربه این حرف را نمیزنم )
    کلا من اصلا اچ تی سی را قبول ندارم . کیفیت صفحه نمایششون افتضاح هست ، از نظر شارژ نگه داری اکثر گوشیهاشون مشکل داره .
    گوشی دو هسته ایی میده بیرون ( sensation ) با کیفیت فیلم برداری full HD اونوقت فرمت ذخیره فیلم ها 3GP به نظرتون مسخره تر از این میشه ؟
    حرفات رو تایید میکنم، بجز فرمت 3gp که بنظر من در اشتباه هستید!
    با فرمت نمیشه گفت کیفیت کم هست یا زیاد! دلیل این که همه 3gp رو برابر با کیفیت کم میدونند این هست که اولین گوشی هایی که فیلم برداری کردند با این فرمت بود و بیت ریت خیلی کمی داشند و به همین دلیل کیفیت خیلی بدی داشتند! ولی اگه 3gp رو با بیت ریت های بالا تست کنید می بینید که بی کیفیت نیست!

خوب شما با همین ... پلاستیکی حال کن چرا میری سمت htc کسی مجبورت نکرده که عزیزم
    ما با این گوشی پلاستیکی راحتیم! شما برو به آهنگری بگو گوشی فولادی برات بسازن! فقط دقت کن وقتی به اینور، اونورش دست میزنی انتنش نپره!!

12. 5 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

آقا پدرام...
    اقا حسن اکثر جواب های شما ر. دادن و بهتره خودتون یکم در مورد حرفاتون فک کنین ولی چند تا صحبتتون خیلی متعصبانه و عدم تجربه شما رو نشون میده....
    دوست عزیز درسته من کلی کاستوم رام دارم ولی رام اصلی من 2.3.3 رسمی هست و رامش هم عالیه...
    حالا شما چرا میگی رام درست درمونی نداره خدا میدونه
    من رام های کاستوم رو فقط بخاطر امکانات جالبشون دان کردم ....
    شما بلد نیستی رام نصب کنی به ما چه....من 18 صفحه برنامه دارم بوتم 10 ثانیه طول میکشه و آسفالت 6 رو هم مثل هلو اجرا میکنه....بعد هم حاضرم اینجا فیلم هم از گوشی بذارم اگه لگی تو بازی یا منو ها دیدی حق با تو....وقتی چیزی نیست من چطور بگم هست...اره رام 2.1 کمی لگ داشت اون هم بعد 5 صفحه نصب برنامه ولی حالا اینطوری نیست..در مورد صفحه نمایش هم جلوی یه بچه 10 ساله بذاری میفهمه
    .
    .
    ممکنه یه نفر 10 تا گوشی هوشمند داشته باشه ولی نه فرهنگ و نه طریقه استفاده از اون رو بلد باشه بعد بیاد کلی آدم رو مسخره حرف های پوچ و غیر فنی خودش بکنه....
    Last edited by milad_takjoo; 28-08-2011 at 16:40.

14. 4 کاربر از milad_takjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها من یه سرچ توی فرومهای خارجی هم زدم دیدم که ضعف های i9000 نسبت به HTC Desire ایناست:

1. نداشتن فلش دوربین
    2. حجم رم کمتر
    3. نداشتن GPS
    4. ضعف توی طراحی ظاهری

و مهمترین : 5. دیر اومدن Update ها برای سامسونگ.

راجع به این 5 تا یه توضیح بدین.

سوال دیگه اینکه که مثلا 2 روز دیگه که اندروید ورژن 3 بیاد ، آیا میشه i9000 رو آپگرید کرد ؟
    Last edited by Amir Varasteh; 28-08-2011 at 18:20.

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

آقایان عزیزم ، حالا بیخیال ، دعوا چرا !!!
    اثبات اینکه کدوم سر تره چه فرقی توی زندگیتون ایجاد میکنه ؟ : دی

مهم اینه که خودمون از گوشیمون راضی باشیم
    من از گوشیم خیلی راضیم

.
    این تاپیک پشتیبانیه خو ، کاش به سوالات ملت هم انقده با انرژی جواب داده میشد : دی
    روی همدیگه رو ببوسید ببینم : دی

17. 4 کاربر از hadi665 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

کلا این سامسونگ با مشتریاش چیکار میکنه نمیدونم ولی کلا جوری میشن که فکر میکنن سفینه گرفتن جا گوشی هرکی ام بخواد خلافشو بهشون ثابت کنه تو کتشون که نمیره هیچ همشونو میریزن سر طرف اینجام هیچ تو اون مبایلستان که وضعیت وخیم تره کلا از اول تا اخر سایت فقط گلکسی اس و گلکسی اس 2 و بقیه گوشی های سامسونگ از 100 نفری که مثلا به یه ینفر مشاوره میدن 99 نفر فقط سامسونگو پیشنهاد میدن جمع کنید بابا این بساتو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •