نه منم همچین مشکلی ندارم زنم بزن 2020 بهشون بگو
البته اگه شارژ پولی برات نمیافته مهم نیست
ضمنا اون 7 گیگ رو چقدر به حسابت اوردن(پولش رو میگم)
نه منم همچین مشکلی ندارم زنم بزن 2020 بهشون بگو
البته اگه شارژ پولی برات نمیافته مهم نیست
ضمنا اون 7 گیگ رو چقدر به حسابت اوردن(پولش رو میگم)
خوب به سلامتی طرح کمپین مخابرات هم به تاریخ پیوست
امیدوارم مخابرات در طرح بعدیش مثل حداقل یه شرکت اماتوری عمل کنه و طرحی بده که همه بتونن ازش استفاده کنن اونم نه با محدودیت زمانی![]()
خودمونیم کارایی که از مخابرات شاهد هستیم در هیچ جا دیگه نمونش رو نمیتونیم پیدا کنیم
مردم اصفهان چه گناهی کردن که مخابراتشون اینه![]()
همش تو فکر بیشتر پول دراوردن، این طرح رو میزارن اون طرح رو برمیدارن، شبانه میزارن، دوباره برش میدارن
طرح 50 درصد و 80 درصد تخفیف میزارن دوباره برش میدارن، طرح نوروزی میزارن، 1ماه تمدیدش میکنن دوباره برش میدارن
30 درصد تخفیف شبانه میزارن حجم رو قیمتش رو بیشتر میکنن، اصلاً معلوم هست چکار میکنید؟
خوبه کسی هم از این طرحهای گوناگونشون استقبال نمیکنه![]()
Last edited by The Jok3r; 27-04-2013 at 11:40.
الان دیگه فقط زرین هست؟
من تست کردم فقط زرین هست برنا و مهارت هم دیگه برنگشت
احتمال داره طرح جدید بزارن؟
بعید میدونم با این وضع زرین کسی استقبال بکنه
مخابرات نمیکنه این سایت مزخرفشو درست کنه. هنوز طرح زرین رو زده هر گیگ 2500 تومن. شایدم نقششونه ملتو گول بزنن
تو پنل که اطلاعیشو زده.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
یه سری ها به معنای واقعی احمق هست !!!!!
رفتن طرح نوروزی خریدن !!
اون موقع که طرح نوروزی اومد ٬ زرین سرعتش ۱ مگ بود و هر گیگ ۲۵۰۰ تومن هزینه داشت.
حالا یه سری ها اومدن طرح نوروزی گرفتن مثلا سرعت ۱ مگ برای چه قدر وقت که شبانه رایگان بده ؟ ۶ ماه مثلا .
حالا تو لیست قیمیت یه نگاه بندازید ۱مگ که هیچ گیگی هم بهتون نمیده داره ۷۵۰۰ تومن ماهیانه میگیره . یعنی ۶ ماه ضربدر ۷۵۰۰ تومن میشه ۴۵ هزار تومن برای هیچ گیگ .تازه باید ترافیک هم بخری .
با این ۴۵ تومن میشد ۱۸ گیگ ترافیک خرید !!!!!!!!!!!
یه عده اومدن ۲ مگ خریدن ! ۲ مگ (بدون هیچ گیگ) که ۶ ماه به فرض قرار داد ببندی باید ماهی 12000 تومن بدید تازه بدون هیچ گیگ !!! یعنی میشه ۶ ماه ضربدر ۱۲ تومن که میشه ۷۲ تومن !!! یعنی ۷۲ تومن میدی هیچ گیگی هم بهت نمیده . پول ترافیک هم حساب کن
یعنی میتونستی ۲۹ گیگ ترافیک بخری با این پول !!!!
اگه طرح با گیگ بخری مثلا ۲ مگ ۸ گیگ یا ... تازه بیشتر هم سرت کلاه میره .
خیلی ساده با سر مردم را کلاه گذاشتن ! مردم هم به به کردن بدون اینکه یه ذره فکر کنن ...
هرکی میگه حرفام اشتباهه بیاد بگه
سرعت مخابرات اومده رو ۱مگ !
یعنی سرعت دانلود شده ۱۲۸ /sec
الان خود من از رنگین کمان دارم ٬ اینترنت میده خیلی ارزون تر از مخابرات هنوز هم تعرفه ها قدیم رو داره یعنی هر گیگ ۲۵۰۰
مثه مخابرات ۲۰ دقیقه برای پشتیبانی منتظر نمیمونی .
سرعت دانلود هم رو ۲۲۰ هست
با پشتیبانیش امروز صحبت کردم گفت سرعت را تا ۳مگ طی ۱-۲ هفته اینده باز میکنیم که سرعت دانلود بره رو ۳۰۰
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)