تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 533 از 1049 اولاول ... 334334835235295305315325335345355365375435836331033 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,321 به 5,330 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه amehsany's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام خدمت آقای رایان

بین دومدل htz202 و htz 787 موندم

اگه میشه تفاوتهاشوبگی ضمنا منکه صوت وتصویر ازرسیورم توسط av به led سونی منتقل میشه که خوداون سونی هم خروجی اپتیکال داره خریدن 787که ورودی اپتیکال داره منطقیه؟یااینکه اصلادررسیوروماهواره خروجی صدای دیجیتال معنایی داره؟

ضمنا کابل hdmi منتقل کننده تصویروصوت دیجیتاله یافقط تصویر؟
    Last edited by amehsany; 13-12-2011 at 13:31.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pgu83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان
    من با لپ تاپ به پلاسما st30 50 اینچ وصل میشم و روزی 3-4 ساعت آهنگ گوش میدم و فیلم و کلیپ میبینم.
    لطفا یک دستگاه (سینمای خانگی یا های فای یا...) به من معرفی کنید که در یک فضای 50 متری از بلندی و کیفیت صدا لذت ببرم.تا 600-650 میتونم هزینه کنم.لطفا برند و مدل و احیانا سایت یا تلفن فروشنده هم به من بگید.
    یک دنیا ممنون از لطف همتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با سلام خدمت آقای رایان

اگه میشه تفاوتهاشوبگی ضمنا منکه صوت وتصویر ازرسیورم توسط av به led سونی منتقل میشه که خوداون سونی هم خروجی اپتیکال داره خریدن 787که ورودی اپتیکال داره منطقیه؟یااینکه اصلادررسیوروماهواره خروجی صدای دیجیتال معنایی داره؟

ضمنا کابل hdmi منتقل کننده تصویروصوت دیجیتاله یافقط تصویر؟
    bebakhshid javab midam...HDMI ver.1.3 be bala ham seda ham tasviro montaghel mikone

4. 2 کاربر از rex-sa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

این بلندگوها مال سیستم مینی های فای انکیو که مدل 6تیکه 2003-2004 هستش.رایان جان با حدود1000000ت جی بگیرم که خوش صدا باشه با بلندگو..... و با بلندگوهای خودم چطور؟ممنونم
    برای بلندگوهاتون بیشتر به آمپ استریو نیازه تا سینمایی.من اطلاعاتی در مورد آمپ های استریو ندارم.ولی بلندگوهاتون موزیکال هستش.من نمی دونم چه آمپ سینمایی برای بلندگوهای شما مناسب هست.باید بلندگوهاتون رو با خودتون ببرید و هر آمپی که می خواید بخرید همونجا تست بگیرید.

---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------

با سلام خدمت آقای رایان

[/SIZE]
    تفاوت تو حجم صدا و ورودی و میکروفون تنظیم صداست و ... هستش.فرق اساسی خاصی با هم ندارند.البته مدل 787 بیس نرم تری هم تولید می کنه.به نظر من شما 787 رو تهیه کن.ماه.واره هم فقط صدای استریو داره.

6. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام مجدد به آقای رایان ودیگرعزیزایی که اطلاعاتشونو دراختیاردیگرون میزارن

توسایتهای مربوط به پایونیرکه میگشتم دیدم که امکانات فنی htz212 با htz787 تفاوت آنچنانیی نداره وقدرت خروجی هردو"احتمالا"یکیه و787فقط یه ورودی اپتیکال داره که 212نداره ولی توقیمت حدود100تومن 212ارزونتراز787هستش اگه ممکنه یه مقداری تخصصی دررابطه باامکانات این دومدل توضیح بدید.
    Last edited by amehsany; 14-12-2011 at 12:21.

پروفشنال ali703's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مینودشت-شوشتر!!!

پيش فرض

دوستان پایونیر در بخش DVDRW واقعا گند زده میخواستم ببینم واسه بقیه قطعاطش صدق میکنه یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان من می خوام سینما 5.1 یا 7.1 تهیه کنم .
    اما نمیخوام سینما رو یک جا بگیرم . اتاقم هم خیلی کوچیکه . صدای خیلی قوی و بلند نمیخوام . کیفیت و دقیق بودن بیشتر برام اهمیت داره .

1 - میخوام یه آمپ بگیرم و چند تا باند که بهش وصل کنم . ورودی S/Pdif داشته باشه ، اگر HDMI هم داشت که چه بهتر .
    آمپ مناسب چیزی سراغ دارین پیشنهاد بدین بهم ؟

2 - نظرتون در مورد JVC چیه ؟

3 - و سوال آخر، می تونم یه آمپ بگیرم و اسپیکر خونگی خودم ( لاجیتک X530 ) رو بهش وصل کنم ؟ آخه صداش واقعآ خوبه .

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

توسایتهای مربوط به پایونیرکه میگشتم دیدم که امکانات فنی htz212 با htz787 تفاوت آنچنانیی نداره وقدرت خروجی هردو"احتمالا"یکیه و787فقط یه ورودی اپتیکال داره که 212نداره ولی توقیمت حدود100تومن 212ارزونتراز787هستش اگه ممکنه یه مقداری تخصصی دررابطه باامکانات این دومدل توضیح بدید.

اگه ممکنه جوابموسریع بدید چون می خوام صبح برم بخرم
    Last edited by amehsany; 14-12-2011 at 15:54.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kia.Tahamtan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

اگر مشکلی نداری با همون چیز که خودت گفتی فعلا گزینه ی بهتریه . چون حقیقتا مارک درست درمون که برند باشه عملا تو بازار پیدا نمیشه و همه اجناس به هر صورت مهر چین رو بر پیشانی دارند.
    بببین به نظر من اگر پلیر full hd میخوای وقت خودت رو با این دستگاها تلف نکن . اینا یک اسمی میزنن که زده باشند . وگرنه دستگاه WD Player چه چیزی اضافه تر از اینا داره که قیمتش 150 تومنه اما اینا 70 80 تومنن . تازه اینا settopbox هم هستند ؟
    خوب معلومه که داستان دوستان چینی چیه . هر چی میزنند رو که آدم نباید باور کنه
    اگر یک پلیر خوب میخوای اما full hd بودنش برات مهم نیست و در کنارش settopbox هم میخوای داشته باشی . از مارکهای ارزون خوب مثل پروویژن لومکسی و اینا میتونی بگیری تا گرون قیمتها مثل xvision , bluesene که از نظر بنده همه اشون یک کرباسند
    حدود 20 تومن هم نهایتا از همدیگه گرونترند.
    دوست عزیز ----- من معمولی هست و ----t های بازار HD یا Full HD این باعث میشه که در گرفتن کیفیت تصاویر برای شبکه های ایران بین ----t و ----- تفاوتی باشه؟ جون موقع دیدن فوتبال کمی سایه یا هاله در بازیکن ها می بینم در ضمن تلویزیون هم Full HD هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه HWT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    مشهد شاپ

پيش فرض

دوست عزیز ----- من معمولی هست و ----t های بازار HD یا Full HD این باعث میشه که در گرفتن کیفیت تصاویر برای شبکه های ایران بین ----t و ----- تفاوتی باشه؟ جون موقع دیدن فوتبال کمی سایه یا هاله در بازیکن ها می بینم در ضمن تلویزیون هم Full HD هست
    اون full hd به پخش تصاویر تلویزیونی ربطی نداره . مربوط به پلیرها و فایلهاست.
    در حال حاضر تصاویر دیجیتال با کیفیت 576 پخش میشه و نزدیک به HD ه .

13. این کاربر از HWT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •