آقا یعنی قربون دستو پنجت![]()
آقا یعنی قربون دستو پنجت![]()
سلام دوستان. کسی چارت رشته مهندسی نفت-گرایش بهره برداری از منابع نفت رو داره؟ سایت دانشگاه رو گشتم، نیست.
سلام دوستان!
من این ترم 20 واحد برداشتم و اخرش هم یک واحد وصایا امام برداشتم که شهریش صفر بود و توی فرم تثبیت ثبت نامم زده 21 واحد میخواستم ببینم عیبی نداره؟؟ یه وقت خودشون حذف نکنن یه درسمو؟
سوال دومم این که من این ترم به دلیل اینکه با استاد فیزیک1 به مشکل خوردم در عین شایستگی منو انداخت.من این ترم علاوه بر فیزیک 1 رفتم از فیزیک1 و فیریک 2 هم برداشتم که فیزیک1 پیشنیاز دوتاشون بود(هیچ میشکلی توی خوندنشون ندارم) .میخواستم بدونم مشکلی نداره؟؟
ممنون میشم زود جوابمو بدین
در مورد فیزیک 2 تا جایی که میدونم چون یه بار فیزیک 1 رو داشتی نه مشکلی نداره![]()
..........................
Last edited by maziarb; 02-02-2011 at 10:50.
کسی نیست جواب منو بده؟
ماده 24: انتخاب دروس وصاياي حضرت امام ( ره ) و آشنايي با قرآن کريم علاوه بر دروس موضوع ماده 19 براي کليه دانشجويان امکان پذيراست . و در سقف مجاز واحدهاي درسي يک نيمسال يا دوره تابستان محاسبه نمي شود و دانشجو مي تواند علاوه بر درس يا دروس نظري موضوع ماده 20 آنها را انتخاب و بگذراند.
دروس پيش نياز
سوال دومم این که من این ترم به دلیل اینکه با استاد فیزیک1 به مشکل خوردم در عین شایستگی منو انداخت.من این ترم علاوه بر فیزیک 1 رفتم از فیزیک1 و فیریک 2 هم برداشتم که فیزیک1 پیشنیاز دوتاشون بود(هیچ میشکلی توی خوندنشون ندارم) .میخواستم بدونم مشکلی نداره؟؟
ماده 23:در صورتيکه دانشجو از يک يا چند درس پيش نياز نمره قبولي کسب ننمايد و يا برابر مقررات در کلاسهاي درس يا دروس پيش نياز شرکت نموده اما سرانجام آنها را حذف نموده باشد مي تواند با نظر گروه ، آن درس يا دروس را با درس يا دروس وابسته در يکي از نيمسال هاي بعد انتخاب و بگذراند. چنانچه نتواند در درس يا دروس پيش نياز نمره قبولي کسب کند يا آن را حذف نمايد نمره درس يا دروس پیش نیاز و همچنین درس یا دروس وابسته (اعم از قبولي يا ردي) حذف مي گردد.
تبصره 1 - نيمسال آخر سال تحصيي از اين قاعده مستثني است .
نبصره 2 - نمرات مردودي دروس موضوع اين ماده که با راي کميته انضباطي اعلام گرديده در شمول ماده 23 قرار نمي گيرد.
کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟
سلام. من این ترم ریاضی 1 رو در کمال آرامش سر جلسه نرفتم. ترم بعد می تونم فیزیک 1 بردارم (پیشنیازش ریاضی 1) هست.
دروس پيش نياز
ماده 23:در صورتيکه دانشجو از يک يا چند درس پيش نياز نمره قبولي کسب ننمايد و يا برابر مقررات در کلاسهاي درس يا دروس پيش نياز شرکت نموده اما سرانجام آنها را حذف نموده باشد مي تواند با نظر گروه ، آن درس يا دروس را با درس يا دروس وابسته در يکي از نيمسال هاي بعد انتخاب و بگذراند. چنانچه نتواند در درس يا دروس پيش نياز نمره قبولي کسب کند يا آن را حذف نمايد نمره درس يا دروس پیش نیاز و همچنین درس یا دروس وابسته (اعم از قبولي يا ردي) حذف مي گردد.
تبصره 1 - نيمسال آخر سال تحصيي از اين قاعده مستثني است .
نبصره 2 - نمرات مردودي دروس موضوع اين ماده که با راي کميته انضباطي اعلام گرديده در شمول ماده 23 قرار نمي گيرد.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)