یعنی مثلا بگی فردا صبح:
معرفه و نکره ی عربی 2
فصل آخر فیزیک 3 رو می خوام بخونم!
یعنی مثلا بگی فردا صبح:
معرفه و نکره ی عربی 2
این برنامه چون کلی اینجوری نوشتم تو برنامه هرشب معین میکنم فرداباید چی بخونم !یعنی مثلا بگی فردا صبح:
معرفه و نکره ی عربی 2
تشکر![]()
دوستان منظور از مطالعه وسواسي كه ميگن چيه ؟؟ لطفا تمام مواردشو بگين مطالعمون رو بهينه كنيم !! مرسي.
من چندتاشو میدونم میگم بقیه دوستان هم اگه چیزی غیر ایناست اضافه کنن:
1_ اینکه آدم مطلب کتاب رو میخونه بعد از چند روز عوض اینکه تست بزنه با خودش میگه نکنه یه چیزی از ذهنم پریده باشه یا جا انداخته باشم و نخونده باشم دوباره میره همون مطلب رو میخونه
2 _ اینکه آدم به جای دوره کل مطالب رو دوباره بخواد بخونه!
3 _ اینکه فکر کنه برای اینکه مطلب رو کامل یاد بگیره باید 5 یا 6بار دقیق مطالب کتاب رو بخونه (در صورتی که این با یادگیری مفهومی در تضاده)
Last edited by shabeashegha; 21-01-2010 at 13:59.
معدل مهمه ولی اگه خوب بخونی خیلی بیشتر تاثیر داره. پس اصلا جای نگرانی نیس.
من 796 منطقه و 1334 کشور بودم. تهران می خونم. نمی دونم منظورت از 1200 کشوریه یا نه. اینم درصدام: (رشتت ام نمیدونم)
ادبیات:66
دینی:60
عربی: 85
زبان:71
ریاضی:51
فیزیک:71
شیمی:76
اینم برای یکی که 1203 منطقه و 2089 کشور شده و تهران می خونه:
اینجاسر بزنی بد نیس:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ati_1991; 21-01-2010 at 14:29.
من امشب اتفاقي سر شام يه 5 دقيقه از فيلم Step Up 2 The Streets رو ديدم البته اصلا نميخواستم ببينم چون اگه دوباره معتاد فيلم بشم ديگه تركش برام ممكن نيست ولي به هر حال اين 5 دقيقه رو ديدم اتفاقا دقايق آخر فيلم بود. رفته بودن تو خيابون ميرقصيدن ... داشتم از حال ميرفتم ... انقدر زيبا بود كه دلم نيومد به كسي تعريف نكنم. حتما شب بعد از كنكور برين اين فيلمو ببينين تمام استرس يك سالتون يادتون ميره .. داشتم يواش يواش ميرفتم خيابون كه يييييييييهو فاجعه مرگبار كنكور جلوم سبز شد برگشتم تو. البته براي كنكور هم جواب ميده سر جلسه همش ميتركونين !!! راستي مونيتور كامپيوتر بنده بعد از 7 سال وفاداري نيم سوز شد و ديگه كار نميكنه بردمش تعمير مغازه چي خوش برخورد !!گفت بندازش سطل آشغال !! خلاصه اينكه الان با tv دارم pc ميبينم !.
چه جالب منم الان تازه بعده يه هفته دوري از كامپيوتر ، اومدم با كلي ذوق و شوق روشنش كنم ديدم مانيتورم تصوير نميده ، اومدم يكم با فيشش ور برم كه ديدم با يكم فشار به كارت گرافيكم ، يه قسمتش در اومد ( فاتحش خونده شد :دي )
الان كلي كلي خوشحالم چون ديگه كامپيوتر وسوسم نميكنه :دي
100 درصد يه حكمتي در كار بوده كه اينطور شده
سلام به همه دوستای گلم....بعد از عمری برگشتم به فروم....والله من 1 مدت درس و کنار گزاشتم ،قرار بود از بهمن برم دانشگاه ولی 1هو خدا زد پس کلم،گفتم این آزمون پایه رو بدم ببینیم در چه وضعیتی هستیم...
توجه:به هزاران دلیل اگه 5 ماه باقیمونده رو خوب درس بخونین،بهترین نتیجه رو میگیرین..... تو رو خدا باور کنین.....
طاقت بیار رفیق... دنیا تو مشت ماست...
کنکور که چیزی نیست...
5 ماه باقي مونده اگه با برنامه ريزي باشه فرصت بسيار مناسبي براي قبول شدن هست . نگران نباشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)