بلاخره ما نفهیدیم 2 روز مونده یا سه روز ؟ یکی علامت 2 نشون میده یکی سه !!!!! ولی من فکر کنم تا چهارشنبه تو تهران بشه گیر آورد..
بلاخره ما نفهیدیم 2 روز مونده یا سه روز ؟ یکی علامت 2 نشون میده یکی سه !!!!! ولی من فکر کنم تا چهارشنبه تو تهران بشه گیر آورد..
معلوم نیست ، چون بعضی سایتها نوشتن 22 اکتبر ، بعضی هم نوشتن 23 اکتبر
ولی اگه زمان دقیق می خواین باید 24 اکتبر رو تاریخ انتشار بدونین
سلام.اینم یه عکس زیبا از PES 2010
گرافیک یعنی این
![]()
Last edited by KAHAKDAM; 19-10-2009 at 16:43.
پردیس گیم هم نسخه Xbox 360 رو اورده ! 4000 تومان می فروشه !
Nani
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدCarrickکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدBerbatovکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مهران جون يعني اون شيب پشت دروازه هم برات مهمه !!!!!!!
اقا اينا بايد بجاي اين قرطي بازي ها ميومدند هوش مصنوعي داورهاي خنگ و دروازبان هاي خنگتر رو درست مي كردند نه اينكه به جزييات ورزشگاه ها برسند !!
وقتي داور خطاي اشكار روي بازيكنت رو نمي گيره اما اونطرف يه خطاي الكي رو با كارت قرمز جريمه مي كنه چي ميشه گفت !!!!
وقتي دروازبانت از گرفتن يه پاس رو به عقب از بازيكن خودي عاجز هستش به نظرت ديگه شيب پشت دروازه مي تونه مهم باشه !!!!
نمي دونم چرا دو روزه ديگه بازي اون لذت قبل رو به من نمي ده و دو روزه تمام مشكلات بازي داره برا من رو ميشه
نمي دونم شايد مشكل از من باشه برم يه قرص سرما خوردگي بندازم شايد نظرم تغيير كنه !!!!!
بالاخره اميدوارم نسخه نهايي كه 2 تا 3 روزه ديگه ميرسه دستمون مشكلات نسخه دمو كاملا حل شده باشه چون حل اين مشكلات مي تونه نويد روزهاي خوبي رو بده ولي اگه حل نشده باشه ...
راستي من يه معذرت خواهي به منتقدين روزنامه ها و سايت هاي خارجي كه بازي رو نقد كردن و بهش نمره دادن بدهكارنم چون فكر مي كردم كه اينا از روي قصد و غرض اين كارو مي كنند ولي الان مي دونم كه اين طور نيست
ولي در هر صورت با كليه مشكلات بازي بازم pes سطان بازي هاي ژانر ورزشي دنياست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)