تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 533 از 1759 اولاول ... 3343348352352953053153253353453553653754358363310331533 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,321 به 5,330 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

تو سري g اين ويژگي نيست فقط دوسري n ديدم. rtn13u كه در حد خودش خوبه.
    n16 تنها فرقش با rtn13u اين كه پورنهاش 1000mb هست اما مال rtn13u
    100mb هست . درمورد rtn13u نوشته تا 6تا torrent همزمان دانلود ميكنه.
    rtn-16 يه بدي داره اين كه مدلش خوابيده هست روي تبادل حرارتي تاثير ميگذاره
    توی سری g مدل Wl500gp V2 نسخه معمولی Download Master را داره. اگه اونم enhanced می کردن خیلی خوب می شد. ظاهرا Tracker های اصلی تورنت دارن خودشونو ِ Down می کنن، قراره همه کار Tracking توسط DHT انجام بشه. اونوقت Download Master معمولی به هیچ دردی نمی خوره.
    امروز دیدم سایت دالای قیمت n13U را زده بود 115 تومن، اینم بد نیست. البته همینو الان Newegg داره می ده 60 دلار!!
    مدل n16 یه خوبیش شاید این باشه که آنتن External داره، نمی دونم Detachable هم هست یا نه.
    من برای این مدلهای خوابیده یه فن 80 می زارم بزنه بهشون، عین یخ می شه

2. این کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

دمت گرم ...
    فقط اين splitter چي هست ... عكسشو مي زاريد
    دوست عزیز اسپلیتر یه دستگاه کوچیک که معمولا یه ورودی و دو خروجی داره ...

همونطور که میبینی یه ورودی Line داره که باید خط رو به اون وصل و دو خروجی Phone و Modem یاADSL داره که باید تلفن رو به phone و مودمت رو ADSL یا Modem وصل کنی...از قطع شدن اینترنت و خش خش کردن تلفن جلوگیری میکنه یعنی نویز خط رو میگیره.
    در تکمیل فرمایش ها ، وظیفه Splitter ( به معنی جدا کننده ) ، جدا کردن سیگنال های زیر در سیم تلفنه:
    1- سیگنال فکس و صدای تلفن (فرکانس پایین )
    2- سیگنال اطلاعات ADSL هستش. ( فرکانس بالا)
    3- سیگنال های نویز های ( که سر و کلشون تو تمام فرکانس ها پیدا میشه )

ضمناً ، قیمتشون هم حدود 2 الی 3 تومنه !

4. این کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان در جواب پست قبلی ام مدل مودم من tp-link w8901g هستش و سرویس دهنده اینترنت من از انجایی که من در مشهد زندگی میکنم و خط تلفن من فیبر نوری است خود مخابرات به من سرویس ارائه میده قبلا یه دو ماهی شرکت صبانت بودم ولی الان 8 ماهی میشه که خود مخابرات به من سرویس ارائه میده این هم تصویر مودم من با کمی سیم اضافی ممنون میشم کمکم کنید مشکل من اینه که مودم خودش اتومات به اینترنت متصل نمیشه و در حالت pppoe هر کاری کردم نشد

تصویر مودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام دوستان در جواب پست قبلی ام مدل مودم من tp-link w8901g هستش و سرویس دهنده اینترنت من از انجایی که من در مشهد زندگی میکنم و خط تلفن من فیبر نوری است خود مخابرات به من سرویس ارائه میده قبلا یه دو ماهی شرکت صبانت بودم ولی الان 8 ماهی میشه که خود مخابرات به من سرویس ارائه میده این هم تصویر مودم من با کمی سیم اضافی ممنون میشم کمکم کنید مشکل من اینه که مودم خودش اتومات به اینترنت متصل نمیشه و در حالت pppoe هر کاری کردم نشد

این چرا اینجوریه؟ راستش منم باشم تو این همه سیم گم میشم چه برسه به مودم مفلوک که بخواد PPPoE وصل شه !!

من راهنمای مودمتون رو دانلود کردم ( لینکشو واستون گذاشتم ). توش از صفحه 8 تا 14 نحوه اتصال به روش PPPOE رو خیلی خوب با کلی عکس نشون داده . تو کدوم مرحلش مشکل دارین؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by a6l3i; 24-11-2009 at 22:23.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان لطفا راهنمایی کنند
    من یه مودم zyxel p660-HW دارم که با لن به پی سی وصله.حالا میخوام با لپ تاپ یه شبکه وایرلس درست کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان لطفا راهنمایی کنند
    من یه مودم zyxel p660-HW دارم که با لن به پی سی وصله.حالا میخوام با لپ تاپ یه شبکه وایرلس درست کنم

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تا جايي كه ممكنه مودم را از اين سيم ها دور كن تا روي كيفيت اتصالت تاثير نذاره.
    مخصوصاٌ از سيم برق دورش كن.
    بعضي موقع ها همين سيمها آنچنان نويزي ميندازنند كه نمي ذارن مودم كانكت بشه.

10. این کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ardavan_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام!

یه سوال ببخشید دیگه اگه تکراریه:

فرق Bridge با PPPOE واسه ADSL+2چی هست؟تو سرعت دانلود تاثیر زیادی داره؟

12. این کاربر از ardavan_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohsen_mn80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام!

یه سوال ببخشید دیگه اگه تکراریه:

اینها دو نوع پیکر بندی مودم هستش تو حالت PPPOE مودم به صورت پیکر بندی میشه که به هنگام روشن شدن سیستم وارد نت میشه ولی در حالت Bridge شما باید یک کانکشن ساخته و هر زمان خواستین به نت وارد شوین مثل دایل اپ باید از طریق کانکشنی که ساختین وارد شوین و از نظر سرعت دسترسی تفاوتی ندارن.
    موفق باشین .

14. 3 کاربر از mohsen_mn80 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

تا جائیکه من فهمیدم در PPPOE شما از Router داخلی مودم/روتر برای کنترل ارتباط و آدرس دهی و پردازش اطلاعات استفاده می کنین، درحالیکه در Bridge مودم/روترتون صرفا کار مودم خالی را انجام می ده و کامپیوتر بطور نرم افزاری کار روتر را انجام می ده. بعلاوه وقتی بخواین به چند تا کامپیوتر اینترنت بدین، در pppoe فقط نیاز دارین connection را در داخل مودم/روتر تنظیم کنین و بقیه کامپیوترها صرفا با بودن در ip range یا آدرس دهی DHCP اتوماتیک می تونن به اینترنت وصل بشن در نتیجه استفاده از PPPOE در حالتهای اشتراکی و چند کامپیوتره مزیت داره.
    اما مزیت bridge در سهولت نسبی تنظیم و استفاده است بعلاوه این که اگر از تورنت برای دانلود استفاده می کنین، Bridge نیازی به Port Forwarding نداره ولی در PPPOE باید Port forwarding بطور دستی تنظیم بشه.
    بعضیا اعتقاد دارن PPPOE تا 15 درصد سریعتره، از خود کامپیوتر هم منابع کمتری می گیره.
    Last edited by ChaoticHead; 25-11-2009 at 14:10.

16. 5 کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •