تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 533 از 577 اولاول ... 33433483523529530531532533534535536537543 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,321 به 5,330 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا، چرا رفتید سراغ اسپلویت ها از همین اول؟؟
    نقل قول نوشته شده توسط milad_gta
    اگر صرفا قصد استفاده از لینوکس رو دارید، Ubuntu گزینه مناسبی برای شماست
    ممنون بابت جواب های کاملتون .
    من کلا لینوکس رو واسه هـک و امنیت میخاستم . فک میکردم ابونتو همه چی داره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

با عرض سلام خدمت همه اساتید گرامی..
    من وقتی میخوام لینوکس آبانتو رو روی Vmware نصب کنم این خطا رو میده ... در صورتی که قبلا نصبش کرده بودم.....
    مشکل از کجاست ؟؟؟؟

Last edited by mohsenfulloption; 05-07-2014 at 22:15.

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خیر نداره و باید خودتون نصب کنید.... البته اگر بخواید بک‌ترک اینا رو نصب کنید راحت تر هستید چون اونا کامل هستن و کل برنامه های مد نظرتون رو دارن! ))

هرچند که همونجور که عرض کردم، اگر تازه وارد این مبحث ها دارید میشید، زیاد بودن ابزار باعث گیر کردنتون میشه و احتمال اینکه یاد بگیرید پایین میاد...
    در صورتی که اگر دونه دونه برنامه ها رو نصب کنید و باهاشون برید جلو، بهتر هستش! ))

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ممنون بابت جواب های کاملتون .
    صرفا داشتن ابزار برای موارد مدنظرتون کافی نیست، باید زمینه های لازم مورد نیاز رو داشته باشید، شما باید بدونید چه طور یک بستر پیاده سازی شده، تا بتونید در مقابل بهش نفوذ کنید یا...
    به نظرم با Ubuntu یا هر توزیع دیگه که دوست دارید شروع کنید، همینطور پیرامون مطالب مورد نظرتون تحقیق و مطالعه داشته باشید و در کنارش از ابزار های مورد نیاز استفاده کنید و سعی کنید به یک زبان اسکریپت نویسی ترجیحا Python تسلط پیدا کنید.

گزینه های مثل Backtrack با مجموعه ابزار هایی که دارند بیشتر به درد کسانی میخورند که حداقل از 70% پیش زمینه های مورد نیاز برخوردار باشند، البته هستند تعداد کثیری از افراد که از Backtrack استفاده میکنند و حملاتی هم انجام میدند ولی از بار علمی خاصی برخوردار نیستند.

به هر حال موفق باشید.

5. 2 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

با عرض سلام خدمت همه اساتید گرامی..
    من وقتی میخوام لینوکس آبانتو رو روی Vmware نصب کنم این خطا رو میده ... در صورتی که قبلا نصبش کرده بودم.....
    مشکل از کجاست ؟؟؟؟

توی این انجمن به این بزرگی کسی نیس جواب ما رو بده !!!!!!!!!!!! الوووووووووووووو..... خیلی لازم دارم ........... کمممممممممممممممممممممک

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

توی این انجمن به این بزرگی کسی نیس جواب ما رو بده !!!!!!!!!!!! الوووووووووووووو..... خیلی لازم دارم ........... کمممممممممممممممممممممک
    تو تنظیمات VirtualBox، تعداد Processor رو بزارید رو 1 ببینید مشکل حل میشه؟

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوست من، توی فوروم هیچوقت انتظار نداشته باشید که دو ساعت یا نصف روز بعد از پرسیدن سوالتون، بهتون جواب داده بشه....
    فروم ها خاصیتشون همینه... ممکنه یه نفر ببینه، راه حل هایی داشته باشه ولی کار داشته باشه نتونه براتون بنویسه و یا منتظر باشه تا کس دیگه‌ای بیاد و راه حل بهتر و ساده تری بهتون بده و غیره و ذلک....

به هر صورت، لطفا به جای نصب، حالت ازمایش( اجرای زنده) رو انتخاب بکنید تا دسترسیتون به ترمینال باز بشه و وارد ترمینال بشید و بعدش کد زیر رو تاپی کنید:

(جسارت نباشه ولی برای پیست کردن توی ترمینال، باید کنترل و شیفت و v رو بزنید که پیست بکنه یا با راست کلیک که برای این میگم چون دیدم خیلی ها! واقعا خیلی ها منجمله استاد دانشگاه این مشکل رو داشتن! )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببیند ماژول مربوطه کار میکنه یا نه...(اروری میده یا نه )
    اگر نه که متاسفم من راهی بلد نیستم!!‌اگر بله، که به هر روشی که بلدید، این فایل رو در این ادرس باز کنید :

اگر مشکلی نداشت، به هر طریقی که بلدید، فایل زیر رو باز کنید:
    کد:
    من جای شما باشم، با برادر نانو بازش میکنم!!!‌ یعنی مثلا مینوشتم:
    کد:
    شما میتونی به جای نانو از هر ادیتور متن دیگه‌ای قاعدتا استفاده بکنی!‌)) ولی اگر بیرون از ترمینال اجرا میکنید، یادتون باشه که مود دسترسی رو ست بکنید!

فایل که باز شد، دستور زیر رو به اخرش اضافه بکنید:

کد:
    و در نهایت، دستور زیر رو برای اپدیت شدن ای‌فریم اجرا بفرمایید:

کد:

9. 3 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بعد که سیستم رو restart کنند، همه چیز به حالت عادی بر میگرده! اگر بشه به Live دسترسی پیدا کرد که بعید میدونم! بهتره از همونجا Ubuntu رو نصب کنند، سپس به سیستم نصب شده Chroot بزنند و ماژول مربوطه رو بزارند تو بلک لیست.

کلا روشی که فرمودید برای سیستم های نصب شده هست که با این مشکل مواجه هستند، تنظیمی که گفتم رو چک کنند، ممکنه مشکلشون حل بشه، فکر کنم پستم رو ندیده دوستمون...

11. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

English | Active member godfather_mk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان

بیشتر استفاده من از کامپیوتر برای ترجمه هست و اخیرا چند بار پیش اومد که حین کار، ویندوزم با مشکل اساسی برخورد کرده تا جایی که مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم و در نتیجه از کارام حسابی عقب موندم. از طرف دیگه ظاهرا لینوکس ثبات خیلی بالایی داره و با توجه به استفاده من که آفیس ودیکشنری و اینترنت هست می‌تونم به راحتی به لینوکس مهاجرت کنم.
    البته مقالات زیادی رو توی همین انجمن خوندم و از قرار معلوم اوبونتو برای من گزینه مناسبی هست.
    اما این سوال برام پیش اومده که تکلیف نرم‌افزارهایی که باهاش کار می‌کنم چی میشه؟
    در اینجا لیست نرم‌افزارهای مهمی که هر روز ازشون استفاده می کنم رو قرار می‌دم تا دوستان با تجربه بررسی کنند اگه نسخه لینوکسی اونها موجوده که مشکلی نیست، در غیر این صورت هم جایگزین مناسب پیشنهاد بدن.

1. ‌Babylon
    2. دیکشنری‌های ادونس نظیر Longman dictionary of Contemporary English و Oxford advance learners
    3. Evernote
    4. یه نرم افزار دارم برای محاسبه میزان کارکرد که خیلی دوستش دارم به اسم Manictime
    5. OneDrive و GoogleDrive
    6. نرم افزار مالی ایرانی به اسم سحر
    ۷. نرم‌افزار مخصوص ترجمه به اسم SDL Trados Studio

با تشکر از دوستان
    کسی از دوستان نظری نداره؟

14. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •