تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 533 از 1138 اولاول ... 334334835235295305315325335345355365375435836331033 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,321 به 5,330 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

2. 7 کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

4. 4 کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sony2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام اون اولیه رو که تو سایت takhtegaz.com قیمت گذاشته 40 تومان اینم اینکش:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دومیه هم 60 تومانه..قیمتش که کم نیست اما عکس هم نداره که بشه چیزی ازش تشخیص داد...تو نمایشگاه خودرو ماه پیش که برای کمک ب
    زلزله زده های آذربایجان بود به ترانس هم طلایی بود میگفتند 100 میفروشه...وافعا بینظیر....

6. 4 کاربر از sony2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

همين الان از يك مكانيك و اوراق فروش آمريكايي شنيدم كه بواسطه اعتراضات زيادي كه مردم و بخصوص آمريكايي سوارها در شهر شيراز داشتند، منع پلاك كردن خودروهاي بالاي 20 سال در مراكز استانها رو براي شيرازيها لغو كردن، اما كماكان براي شهرهاي ديگه همچنان وضعيت به همون صورت باقي مانده.
    چند روز قبل هم به مركز تعويض پلاك اهواز رفتم و از رئيس اونجا پرسيدم و گفت كه ممكنه چند وقت ديگه اين قانون رو بردارن اما فعلا وضعيت به همين صورت هست.
    چند روز قبل هم برادرم تهران بود، سري به فدراسيون اتومبيلراني زد و اونجا هم گفته بودن كه تا چند وقت ديگه تعويض پلاك تمام خودروهاي قديمي رو به اونها واگذار ميكنن و براشون پلاك كلاسيك و..صادر ميشه.
    اما اينكه اون چند وقت ديگه...كي ميرسه، معلوم نيست!

8. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام .camaro جان
    منم در مورد پلاکهای کلاسیک زیاد شنیدم.مثه اینکه طراخیش تموم شده و تا یکی دوماه دیگه قراره رو نمایی بشه.
    ولی به نظرم یه سری محدودیتها داره که یکیش تردد خارج از شهر و زمانهای استفاده در هر هفته و.....

10. 3 کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

یه دونه پونتیاک سفید مثل همین قرمزه که به فنا رفته جلوی در جی ام دیدم امشب فردا صبح میرم سراغش

12. 2 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چند روز قبل سري به يك اوراقي زدم. اينها اونجا بود
    شاسي يك وانت شورلت كه اتاقش زير رنگ بود.
    الدز مبيل
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كاپريس كلاسيك زير رنگ آميزي
    موتور وانت 6 سيلندر
    آگهي فروش يك وانت شورلت مدل بالا( فكر كنم 94 يا 95) كه همه چيزش سالمه و هنوز سيستم احتراق كامپيوتر و سنسورها و انژكتورها سالم و كار ميكنه و به گفته صاحبش مصرف اون در 100 كيلومتر حدود 9 ليتر هست.

14. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

یه دونه پونتیاک سفید مثل همین قرمزه که به فنا رفته جلوی در جی ام دیدم امشب فردا صبح میرم سراغش
    سلام چند باز خوساتم برم از پونتیاک عکس بگیرم خیلی شلوغ بود نشد به یکی از دوستام گفتم که خیلی راهش از اونطرف بود گفتم گرفتچند تا عکس دیگه هم برام اضافی گرفت.تو محل ما ماشین آمریکایی خیلی زیاده چند روز پیش یه بلیزر دیدم ارتفاع خیلی بالایی داشت خیلی غیر عدی بود یه کامارو مشکی خیلی خوشگل هم دیدم ولی چون همشون شبا میان بیرون مثل موتور سنگینانمیشه ازشون عکس گرفت

ببخشید بابت کیفیت عکسا

اولی همون پونتیاک سفیدکه چند روزی هست اینجاست

این دو تا مدل هم اسمشون رو نمیدونم چیه.

اینم تو عکساش که سایز بزرگ بود خیلی تمیز نشون میداد فکر کنم تازه رنگ خورده.

عقبش مثل دوج میمونه

ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک IMG_20120915_144750.jpg   IMG_20120915_144839.jpg   IMG_20120915_145022.jpg   IMG_20120915_145100.jpg  

16. 6 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تعمير رودريهاي نوا
    مدتي كه در مورد تعميرات نوا پست نگذاشتم، مشغول بررسي وضعيت رودريها بودم و نهايتا ناچار شدم خود اونها رو تعمير و بازسازي كنم كه زمان زيادي برد و بايد نهايت دقت رو ميكردم تا بهترين نتيجه رو كه به اصل نزديك باشه بده.
    اما چرا نو نخريدم؟
    اهواز رودري نو پيدا نكردم.
    چندتايي دست دوم روي ماشين ديدم كه از مال خودم خرابتر بود و فايده نداشتن.با پرس و جو و كمك گرفتن از دوستان، توي تهران و شيراز و اصفهان متوجه شدم كه رودري نو وجود داره اما مشكل اينجا بود كه من از نزديك نديده بودمشون و نميدونستم كيفيت و وضعيت اونها چيه؟
    متاسفانه كسي را هم نتونستم پيدا كنم كه برام از اون رودريهايي كه خبرش رو داده بودن عكسي بگيره و بفرسته كه ببينم چطوريه؟
    در نهايت برادرم تهران رفته بود، سري هم به يدكي شورلت در پاساژ طوس زد و از اون رودريها عكس گرفت.
    حالا جالب اينجاست كه همين رودريها كه ظاهرا اصلي هم هستند، در دو شهر ديگه شيراز و اصفهان و البته اهواز هم آمارشون رو داده بودن و هر فروشنده اي اون رو با يه قيمت دلبخواه معرفي ميكرد!
    قيمت تهران و صاحب اصلي اون 250.000 تومان بود. در شيراز به دوستم قيمتي حدود 350 تومان داده بود!! و اهواز چيزي حدود 300 تومان. يعني حداقل بين 80 تا 100 هزار تومان اين وسط روي جنس كشيده بودن!
    همه آنها هم دقيقا مشخصات همين رودريها را ميدادن ( يكي از اونها گويا رنگش كمي متفاوت با بقيه بوده و همه فروشنده ها هم ميگفتن كه يكي با بقيه فرق داره!)
    خلاصه اينكه اين دلال بازي رو كه ديدم، فهميدم به درد من نميخوره( خودم اينكاره هستم ديگه سرم اينجوري كلاه بذارن خيلي حرفه!!!)
    روي اين حساب تصميم گرفتم رودريها رو تعمير كنم.
    اين عكس اون رودريهاي كذايي نوا كه توي ايران فروشگاههاي يدكي شورلت چند شهر معروفيت پيدا كرده!

18. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نمونه رودري خودم كه دچار شكستگي و خرابي محلهاي نصب خارهاي رودري و پارگي و فرسودگي نماي چرم رويي اون شده.
    براي ترميم بخشهاي شكسته و فرسوده شده مقواي رودريها ، بهترين چيزي كه پيدا كردم ورق واشر سازي بود. مقداري از اون رو خريدم
    نوار آبگير داخلي كه روي قسمت فلزي رودري سوار بود را جدا كردم تا در آخر كار نوار جديد رو سوار كنم.
    نوار براق روي رودريها در واقع يك زهوار پلاستيكي است كه با فشار و چسب بر روي روكش نصب شده. براقيت و جلاي اون بواسطه يك ورق نازك آلومينيم بوجود مياد كه در اثر مرور زمان كنده و تكه تكه شده بود. اين زهوار پلاستيكي رو كاملا سالم جدا كردم تا براي استفاده بعدي از اون نگهداري كنم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    براي ترميم بخش اتصال فلزي به مقوايي، باريكه هايي از ورق واشر بريدم و در محلهاي خراب شده با چسب آهن چسبانده و تحت فشار قرار دادم. اين قسمت بعدا با پرچ به آهن مجددا محكم متصل ميشه.
    بخشهايي از نواحي محل نصب كليد بالابرها و جاي دستگيره درب بازكن و يا مچيها هم كه پارگي و فرسودگي شديد داشت با استفاده از قطعات كوچك و متناسب با محل خراب شدگي پر و روكش پارچه اي آستر زدم تا بيشترين هماهنگي و همسطح شدن رو با بقيه نقاط سالم داشته باشه.

حالا رودريها آماده بازسازي قسمتهاي پشت و محلهاي نصب خار رودري است

ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک reai3rfdk1hny19c3ect.jpg  

20. 9 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •