ممنون والا این عکس رو همین طوری توی اینترنت دیدم. فکر نکنم فلش ها مرتبط باشه با فشنگی اب
ممنون والا این عکس رو همین طوری توی اینترنت دیدم. فکر نکنم فلش ها مرتبط باشه با فشنگی اب
توی ماشینای انژکتوری برداشتن پا از روی گاز به صورت لحظه ای اشکالی نداره؟چون من زیاد عادت به ترمز کردن ندارم، و فقط همیشه سرعتم را با برداشتن لحظه ای پا از روی گاز کم میکنم (یکجایی خونده بودم که میگفتن خوب نیست)و بعد دوباره گازو فشار میدهم،درضمن مصرف سوخت و استهلاک توی این حالت با حالتی که ترمز میزنی چه فرقی داره؟بیشتره یا کمتر؟؟؟
فقط میدونم که در سرازیری توی دنده،مصرف ماشین بدون گاز صفر هست و واقعا هم تست کردم...
آقا مشخص نیست این ها واقعا تعمیر کار هستند یا نه؟!!
امروز بردم پیش 2 نفر دیگه
یکی میگفت این ماشین با یک سیم بگیرم بزنم به فلان جاش!!
اون یکی چیز دیگه گفت. میگفت درب رادیاتور عوض کن
من فکر کنم حرف دوستان و حرف برق کار اولی که بردم(همانی که جوان با سابقه ای هست تو این زمینه)
گفت فشنگی کله سبز بخر و یکی از دوستان فشنگی حرارت مشکی رو برای تعویض پیشنهاد دادند)
به نظر من مشکل از این 2 تا قلم بیشتر نیست
من سبز رو همان روز خریدم و امروز عوض میکنم و اگر درست نشد. این دفعه فشنگی حرارت رو میخرم
حداقل با 2 فشنگی دارم کار دنبال میکنم
اگر به حرف تعمیرکار ها میرفتم تا الان باید کلی قطعه تعویض میکردم
این طور که مشخص هست . فن مقداری دیر کار میکنه. اما جوش نمی اره و اب کم نمیکنه. فن میره روی 5 (البته اوایل کمتر میرفت روی 5 الان بیشتر شده)
Last edited by Life24; 16-09-2014 at 12:07.
سلام .
بنده مطلب قبلیم رو ادیت کردم . دوباره بخونینش .
شاید سنسوری که به کامپیوتر وصل هست ایرادی نداشته باشه و سنسور آمپر آب خراب باشه .
. در مورد سیمهای اهم متر هم فرق نمیکنه مثبت و منفیش رو چطوری بزنین به سنسور چون سنسور فقط یک مقاومت متغیر هست .
اول اهک متر رو روی 100K بذارین . اگر عقربه چسبید آخر , بذارین رویِ اهمِ بیشتر .
بعضی از ماشینها مثل DAEWOO CIELO 3 تا سنسور حرارت داره .
یکیش روی بدنه موتور هست و فقط به آمپر آب وصله . این سنسور تک سیمه هست .
دومی هم روی بدنه ی موتور هست و برای کنترل دور تند فن هست و فیشش دو سیمه هست .
سومی روی رادیات وصله و برای روشن کردن دور کند فن هست . این هم دو سیمه هست .
در بیشتر ماشینها گر موتور رو روشن کنین و فیش سنسور حرارت رو بکشین , فن با دور آرام یا تند روشن میشه
سلام
دوستان ما امروز بردیم همان برقکار که اول برده بودیم و گفت سنسور دمای اب خراب هست. همان که جلوی رادیتاتور در داخل موتور میخوره و فیش بهش وصل هست
بعد از تعویض همش روی 3 بود!! یعنی 4 نمیرفت و بیاد 3
بهش گفتیم خوب این به درد نمیخوره. چون اگر جوش بیاره هم ما دیگه نمی فهمیم.
15 دقیقه با ماشین دور زدیم. دیدیم رفت روی 4
بعد درست شد و میرفت روی 4 و میاد روی 3
اما 30 دقیقه بعد باز موند روی 3 و فن با این حال خاموش و روشن میشه
فکر کنم نمایشگر خطا داره
چون فن خاموش و روشن میشه
به برق کار گفتم این 2 سنسوری هست؟ گفت نه .مشکلت از همین هست.
به نظرتون نیاز به پیگیری داره یا مشکل نداره؟ ولش کنم؟
Last edited by Life24; 16-09-2014 at 21:38.
شما ای سی یو رو هم چککنید و دما رو از اون هم بخونید اگه با یک سنسور دیگه با ز هم این مورد رو داشتید ممکنه مشکل از ارتباط با سیستم ای سی یو باشه
سلام
عزیزان ما دیاگ زدیم. و اون روز به ما گفت مشکل نداره فن روشن خاموش میشه و راست هم میگه. حتی وقتی کولر بزنم مثل همیسشه فن ها شروع به کار میکنن
الان مشکل این هست که فشنگی جدید عوض کردیم همش روی 3 هست
یعنی موتور گرم میشه و فن روشن میشه و خنک میشه اما این همش روی 3 هست .
این یک بدی داره.ممکن ماشین جوش بیاره امپر بره بالا و ما نفهمیم. این همش روی 3 هست
فشنگی خودش مشکی بود مال کارخانه. این که انداختیم سبز هست
همان فشنگی قبلی روی 3 و 4 میرفت و گاهی روی 5 میرفت.
سلام ببخشید دخالت می کنم.
اگه ماشینتون مدل 91 هست، 1 سنسور برای ای سی یو داره که دستور فن زدن رو با توجه به اطلاعات این سنسور میده که شما عوضش کردید. و یه فشنگی هم داره که تک سیم هست و بالای همون سنسور کله سبز هست و دما رو برای عقربه آمپر می فرسته.
اگه جای همون سنسور سبز رنگ رو یاد گرفته باشید، جای این فشنگی آمپر دقیقا بالای همون هست. عکسش رو هم گذاشتم. این فشنگی کار خاصی نمی کنه، فقط برای اطلاع شماست. ممکنه عقربه رو روی 100 درجه نشون بده و دما واقعا 83 باشه و ممکن هم هست عقربه روی خط اول باشه و آب واقعا روی 100 باشه!!!
به نظر بنده کاری بهش نداشته باش. چون طبق تجربه دوستان اون فشنگی آب (تک سیم می خوره بهش) جنس خوبش پیدا نمی شه و حتی 3 یا 4 تا هم عوض کردن و دیگه عقربه درست نشون نمی ده. ظاهرا باید در حالت موتور سرد تعویض بشه. و دیگه این که نباید خیلی سفت بشه. بنده هم نمی دونم با چه گشتاوری باید بسته بشه!
همون سنسور کله سبز هم جنس خوبش پیدا نمی شه. به نظرم جنس قبلیتون رو نگه دارید.
===
وقتی پیامم رو پست کردم دیدم یه پست جدید زدید، من شنیده بودم هر رنگی فابریکی روش بوده باید همون رنگ رو بندازید. یه کله سبز داریم یه کله مشکی. که هر چی قبلا روش بوده باید همون رنگ رو تهیه کنید. در مورد این که روی 3 ثابت هست بنده فکر می کنم منطقی باشه. چون این آمپر های دیجیتالی که دقیقا داره نشون نمی ده. فرض کنید هر خونه 30 درجه رو نشون بده. حالا چه دما 61 باشه چه روی 90 باشه اون 3 خونه رو نشون میده. و مورد دیگه این که این فشنگی که دما رو به آمپر می رسونه لحظه ای عوض نمیشه و با کمی تاخیر تغییر رو نشون میشه. حالا فرض کنید دما روی 90 باشه و 3 خط روشن، فن میزنه و میاره روی 85 و باز 3 خط روشنه.
اگر اشتباه می کنم دوستان نظر بدن.
Last edited by shahkilid; 17-09-2014 at 12:31.
دقیقا همین هست. بالای این فشنگی یک تک فیش هست.
در مورد خونه3 و 4 از روزی که خریدیم این طور نبود. میرفت روی 4 بعد میرفت روی 3 و همین طور کم و زیاد میشد
دوستان به نظرتون ببرم ماشین نمایندگی بزارم بهتر نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)