من نمیدونم چیزی که می خوام کدوم یکی از 5326 پستی هست که بالا دارید.
آخرین ورژن kaspersky +آخرین آپدیت رو می خوام.
من نمیدونم چیزی که می خوام کدوم یکی از 5326 پستی هست که بالا دارید.
آخرین ورژن kaspersky +آخرین آپدیت رو می خوام.
سلام دوستان
این کسپر ما هر کاری میکنم اپدیت نمیشه !!! نه دستی نه به صورت انلاین!!!لیسانس هم 99 روز دیگه اعتبار داره!!!
ورژن و نوع محصول: kaspersky internet security 2010 v9.0.0.459
این ارور رو میده!!!
my update center task:task cannot be started.module was no authenticated.
تشکر!!!
آخرین ورژن 2010 و نسخه 9.0.0.459 هست که از لینک هایی پست زیر میتونی مستقیما از سایت کاسپر دانلود کنی.
آپدیت 2010 رو هم فکر کنم از خود کاسپر آپدیت کنی کمتر بشه حجمش . با این حال لینک رو در پست های بالا دادند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
احتمالا سيستم شما آلوده به ويروس يا تروجان ميباشه.
خوب عزیز من چه جوری پاکش کنم!!!؟؟؟
الان که کسپر رو نمیتونم اپدیت کنم و از طرفی هم تنظیمات و گذاشتم روی high و هوش مصنوعی هم بردم تا اخر و سیستم رو اسکن کردم اما متاسفانه یا خوشبختانه هیچ ویروسی پیدا نشد!!!
بچه ها من زماني كه مي خوام از آْپديت آفلاين كسپرسكاي 2010 استفاده كنم آنتي ويروس اين اخصار رو ميده:
My Update Center: Task cannot be started. error downloading updates.
و نوار قرمز رنگ باقي مي مونه اگه ممكنه من رو راهنمايي كنيد؟
شما تنظيمات سرور آپديت كاسپر را از حالت اتوماتيك بر روي پوشه اي كه آپديتها در آن قرار داده تنظيم كرده ايد؟در صورت امكان تصويري از بخش تنظيمات آپديت كاسپر سيستم خود قرار بديد.
سلام دوستان
من ویندوز 7 نصب کردم وتنها ورژن که روی نسخه 64 بیتی در حال حاضر کار میکنه این نسخه هستش :
kavwks8.0.0.1082en
ولی متاسفانه نه براش آپدیتی دیدم و نه کی ؟
حالا بگید چکارکنم؟
چگونه میشه رجیون کسپر رو به رجیون چین تغییر داد.
هنوز كاسپر نسخه اختصاصي براي ويندوز 7 چه 32 بيتي و چه 64 بيتي منتشر نكرده.اما به محض انتشار نسخه نهايي ويندوز 7 شاهد انتشار نسخه سازگار با اين ويندوز نيز خواهيم بود.
منظور شما دقيقا چه كاريه؟آيا از سريالهاي و Keyهاي چيني ميخواهيد در نسخه انگليسي استفاده كنيد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)