اگه از این باشه پس ممکنه اطلاعاتم سالم باشه و ازبین نرفته باشه؟قطعه باید عوض بشه؟خودم براش کاری نمی تونم کنم؟باید بره گارانتی؟
اگه از این باشه پس ممکنه اطلاعاتم سالم باشه و ازبین نرفته باشه؟قطعه باید عوض بشه؟خودم براش کاری نمی تونم کنم؟باید بره گارانتی؟
اگه از این باشه آره احتمال داره اطلاعات سالم باشه به شرطی که بدسکتور نداشته باشه و بلاک ها سالم باشه بهتره بدید به گارانتی
با سلام خدمت اساتید و متخصصان تعمیرات سخت افزار وبالاخص هارد
یه مشکلی دارم امیدوارم بتونید در مورد این مشکل به من کمک کنید
به تازگی یه هارد یک ترابایت سیگیت باراکودا گرفتم که به شکل کامل کار می کنه وپارتیشن بندی هم کردم واطلاعات هم بدون دیلای کپی و پیست میشن اما مشکل اینجاست که وقتی برای اولین بار سیستم رو روشن میکنم یک صدای تلق تلق تا 2یا 3 ثانیه از هارد میاد وبعد قطع میشه که نسبت به سایر هاردهایی که تا حالا داشتم طبیعی نیست(این مشکل وقتی ریست میکنم سیستم رو وجود نداره)
همچنین وقتی هم سیستم رو خاموش میکنم با یک صدای تق خاموش میشه
حالا سوال ها :
آیا این مشکل به زودی هارد رو از کار خواهد انداخت؟
آیا به پاور سیستم فشار وارد می کند؟
آیا ممکن است باعث خرابی قسمت دیگری از سیستم شود؟
راه حلی برای حل این مشکل وجود دارد؟
با توجه به اینکه هارد تا سه سال دیگه گارانتی دریا داره لطفا راهنمایی کنید که چه کار کنم
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم
به نظرم هارد شما مشکلی نداره و طبیعیه
موقع حاموش شدن اون صدای تق میاد در بعضی از هارد ها است و طبیعیه اون صدا به این دلیل است که وقتی سیستم رو خاموش میکنید هد میره تو پارکینگ این صدای اونه و طبیعیه
در مورد روشن شدن شدن سیستم و اون صدا هم فکر کنم طبیعی باشه چون الان شما دارین بدون مشکل از سیستم استفاده میکنید و هارد دیتکت هم میشه ولی برای راحتی خیال یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بزارید اینجا
با سلام خدمت همه دستان
من یک هارد یک ترابایت دارم که به خوبی کارد می کرد اما بعد از مدتی که ازش استفاده نکردم وقتی خواستم روی یک سیستم جدید نصبش کنم (به عنوان هارد دوم) وقتی سیستم اومد بالا این هارد رو فقط یک درایو 3 مگابایتی نشون میده به نرم افزار های دیگه هم که می خوام ریکاور کنم همین درایو 3 مگی رو نشون میدن روی سیستم های دیگه هم همینطوره.
ممنون می شم اگه راه حلی هست بهم بگید چون خیلی به اطلاعاتش نیاز دارم
وقتی هارد دو م رو گذاشتین یک عکس از disk managment سیستم بدین
هارد Maxtor 500GB هست.
نرم افزار Drive Detect رو از لینک زیر دانلود و نصب کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و سریال نامبر پارت نامبر را در آدرس زیر دادم:
ولی پیغام خطای زیر رو میده:
Serial Number: WD-WMANS1580236
Part Number: FRYQRP
Model: Maxtor DiamondMax 23
حالا چه پیشنهادی دارید؟
Last edited by adel28; 19-10-2012 at 21:28.
از این لینک ببینید مال شما کدوم مدله
در ضمن قبلا روی این هارد ویندوز xp نصب بود
راستی من به اشتباه گفتم 3 mb نشون میده ولی درستش 32 mb
Last edited by dariush_65; 20-10-2012 at 00:38.
ببرید رو نصب xp ببینید پارتیشن های هارد رو میتونید ببینید یا نه
درست نشد باید یک دور هارد رو low level format کنید درست نشد فریم ویر هارد رو آپدیت کنید
میتونید از نرم افزار مخصوص خود سیگیت برای فرمت کردن هارد هم استفاده کنید برای تست خوبه اینکار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)