تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 533 از 800 اولاول ... 33433483523529530531532533534535536537543583633 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,321 به 5,330 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

اگه نباشه جاش خالی می مونه zigma94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

تا اون جایی که من می دونم وقتی قطعه ی سخت افزاری مثل مادر بورد جدید رو نصب می کنید و همون هارد قبلی رو می ذارید باید با استفاده از Repair هارد را به مین بورد جدید بشناسونید.

خواهش میکنم.

اتفاقا فکر میکنم به سخت افزار هم مربوط باشه

مثلا ویندوز قبلی زمانی ست شده که شما هاردتون روی Master تنظیم بوده و الان Slave شده.

یا رم تون روی اسلاید آبی بوده و لالان روی اسلاید قرمز هست

و برخی چیزای دیگه

اینا مواردی هستند که
    بعضی وقتا ویندوز خودشو باهاشون هماهنگ میکنه.

در هر حال repair مشکل رو میتونه حل کنه

موفق باشید
    سلام دوست عزیز
    من دیشب سعی کردم ویندوز معیوب رو Repair کنم ولی از اونجایی که هیچ وقت این کار رو انجام نداده بودم (در واقع تا حالا احتیاج به این کار نداشتم) بعد از چک کردن درایو C یو کپی کردن تعدادی از فایلها ، سیستم ری استارت شد و وارد صفحه نصب ویندوز شد که تایم باقی مونده برای اتمام کار رو 39 دقیقه نوشته بود (دقیقا مثل نصب یک ویندوز از ابتدا) و خلاصه شرایط طوری بود که انگار قصد نصب یک ویندوز از ابتدا رو داره.
    می‌خواستم از شما بپرسم که اگه اجازه بدم که نصب تا آخر انجام بشه ، تمام برنامه های نصب شده روی ویندوز قبلی باز هم اجرا خواهند شد ؟

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من دیشب سعی کردم ویندوز معیوب رو Repair کنم ولی از اونجایی که هیچ وقت این کار رو انجام نداده بودم (در واقع تا حالا احتیاج به این کار نداشتم) بعد از چک کردن درایو C یو کپی کردن تعدادی از فایلها ، سیستم ری استارت شد و وارد صفحه نصب ویندوز شد که تایم باقی مونده برای اتمام کار رو 39 دقیقه نوشته بود (دقیقا مثل نصب یک ویندوز از ابتدا) و خلاصه شرایط طوری بود که انگار قصد نصب یک ویندوز از ابتدا رو داره.
    می‌خواستم از شما بپرسم که اگه اجازه بدم که نصب تا آخر انجام بشه ، تمام برنامه های نصب شده روی ویندوز قبلی باز هم اجرا خواهند شد ؟
    سلام
    مراحل repair ويندوز دقيقا مثل نصب ويندوز هست با اين تفاوت كه فقط فايلهاي اصلي ويندوز رو جايگزين فايلهاي معيوب ميكنه.

3. 4 کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من 1-2 روزه که میخوام یه فولدر که شامل چند فایل هست و بیشتر آنها ورد هست رو رایت کنم ولی با مشکل مواجه میشم.من قبلا همین فولدر رو با همین روش و همین محتوا رایت کردم و مشکلی نداشتم ولی یه دفعه نمی دونم چی شده.برای رایت چیز های دیگه مشکلی نیست.هم وقتی با neroمیخوام رایت کنم error میده هم وقتی میخوام اون رو تو درایو cdwriter کپی کنم.پیغام این هست که فقط اسم داخل"" عوضمیشه و اسم اون فایل هایی که ایراد میگیره رو مینویسه.خیلی مهمه لطفا راهنمایی کنید
    " the file"thumbs"has extra information attached to it that might be lost if you continue copying.the contents of the file will not be affected.do you want to copy the file anyway

اگه نباشه جاش خالی می مونه honeyxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

6. این کاربر از honeyxp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lordomid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض نرم افزار آزمون یار

سلام دوستان. نمیدونم این سوال رو کجا باید مطرح کنم. اگه جاش اینجا نیست ببخشید. حتماً با نرم افزار آزمون یار آشنایی دارین. 1 بانک سوال بزرگ واسه بچه های دبیرستانیه. حالا من این نرم افزار رو نصب کردم بدون هیچ مشکلی هم نصب میشه ولی موقع اجرا وقتی روش کلیک میکنم حدود 1 دقیقه عکسش رو taskbar میاد و بعد محو میشه و نرم افزار اجرا نمیشه. لطفاً راهنمایی کنید کارم اورژانسیه!!!
    با تشکر

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من 1-2 روزه که میخوام یه فولدر که شامل چند فایل هست و بیشتر آنها ورد هست رو رایت کنم ولی با مشکل مواجه میشم.من قبلا همین فولدر رو با همین روش و همین محتوا رایت کردم و مشکلی نداشتم ولی یه دفعه نمی دونم چی شده.برای رایت چیز های دیگه مشکلی نیست.هم وقتی با neroمیخوام رایت کنم error میده هم وقتی میخوام اون رو تو درایو cdwriter کپی کنم.پیغام این هست که فقط اسم داخل"" عوضمیشه و اسم اون فایل هایی که ایراد میگیره رو مینویسه.خیلی مهمه لطفا راهنمایی کنید
    " the file"thumbs"has extra information attached to it that might be lost if you continue copying.the contents of the file will not be affected.do you want to copy the file anyway
    سلام
    فكر ميكنم اروري كه ميده براي thumbs.dbهست.وظيفه اين فايلها ذخيره اطلاعات تصويري مثل عكس يا ويديو هست مثل يه حافظه موقت عمل ميكنه.شما از tools>folder option>viwe>do not cashe tumbnail ببينيد اين گزينه اگه تيك داره اون رو بر داريد كه ديگه thumbnail براتون ساخته نشه.

9. 2 کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    ویندوز XP SP2 نصب کردم و یکی از درایوها موقعی که میخوام باز کنم ارور فرمت میده اصلا درایوم رو باز نمیکنه میخوام محتویاتش کپی کنم بعد فرمتش کنم لطفا راهنمایی کنید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    ویندوز XP SP2 نصب کردم و یکی از درایوها موقعی که میخوام باز کنم ارور فرمت میده اصلا درایوم رو باز نمیکنه میخوام محتویاتش کپی کنم بعد فرمتش کنم لطفا راهنمایی کنید
    اگر اسکن از طریق CMD جوابگو نیست از برنامه‌ی Test Disk استفاده کنید

12. این کاربر از shahedi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. پنجره dial up connection بدجوری مزاحمم می شه. نرم افزارهای مختلف این پنجره را باز می کنند. از روش غیر فعال کردن سرویس remote acces auto connection عمل کردم. یکسری از نرم افزارها دستشون بسته شد. منتها با وجود اینکه این سرویس همچنان disable است مشکل همچنان باقیست. حتی نرم افزارهایی مثل orbit با کمال پررویی، علاوه بر فعال کردن پنجره connect هم می شوند. در ضمن من از adsl و ویندوز XP استفاده می کنم.
    PLEASE HELP ME!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    با CMD که جواب نداد برنامه TEST DISK رو دانلود کردم اما نمیدونم چطور ازش استفاده کنم اگه ممکنه راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •