راستی این کدی که دادیم بهش فقط واسه RE5 کار میکنه یا بازی دیگه هم جواب میده ؟
راستی این کدی که دادیم بهش فقط واسه RE5 کار میکنه یا بازی دیگه هم جواب میده ؟
برای بقیه ی بازی ها هم جواب میده
همون کد رو من واسه یه بازی دیگه زدم جواب نداد . یعنی همون ارور network رو میده .
توی سایتش که نوشته بود برای همه ی بازی ها
+
بهتره از بحث تاپیک دور نشیم
همه نه فقط بازی قدیمیا رو جواب میده مثلا رو fable 3 کار نمیکنه
دور نشیمو خوب اومدی
مشکل نتورکینگ داری مطمئن باش شاید از فایروالت باشه
وای نمی ذونستم بحث آنلاین تا اینجا پیش بره چه باحال
توروخدا صب کنین منم بازیو دان کنم بیام!
گفنم واسه RE چون سریال رو قبلا دادم و حالا فقط میخواد sign in بشه مشکل نداره ولی واسه بازی دیگه که جدید اومده ارور میده که فکر کنم از قصد میده .
بچه ها برای آنلاین زدن این همه دردسر نداره که
این کارو که میگم انجام بدید راحت میشه آنلاین زد:
برید تو سایت tunngle.net بعدش توش عضو بشید و فایل tunngle رو دانلود کنید و رو سیستمتون نصبش کنید
بعدش یوزر و پس رو وارد کنید تا وارد محیط تانگل بشه
بعدش برید تو room بازی و وارد بازی بشید و خلاص......................
اگه برنامه ی teknogods هم دانلود کنید بد نیست چون با این برنامه هم راحت میشه آنلاین زد(یعنی هم تانگلو باید ران کنید و هم teknogodsو)
من میخوام از این روشی که تو پست بالایی دوستمون گفتن استفاده کنم و ببینم چطور میشه
.
میخواستم بدونم مثلا چجوریاست تو بازی ؟! من مثلا کریس میشم و یکی اون دختره شوابعد با هم مراحلو میریم ؟! اینجوریه فقط دیگه ؟!
![]()
این چه کاریه دیگه . این مال قبلا بود و کلی هم دردسر داشت واسه بعضی ها از جمله خود من . بعدشم GFW یه چیز دیگه استمثلا کلی achievement داره تو هر بازی که فقط با GFW میشه باز کرد .
این کار مثل این میمونه که بری فیفا ارجینال بخری ولی با game ranger انلاین بازی کنی
---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
کلا انلاینش اونجوریه که شما بازیتو تکنفره شروع میکنی و میتونی اجازه بدی هر کس خواست به بازیت اضافه بشه و بازیکن دیگه رو کنترل کنه یعنی دونفری . میتونی اشخاص رو دعوت هم بکنی واسه بازی .
میتونی هم به بازی بقیه که دارن تک نفره بازی میکنن join بشی .
فقط پینگ به شدت واسه ما ایرانی ها بالاست و نمیدونم بشه روی professional با کسی توی این پینگ وحشتناک بازی کرد یا نه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)