مگه چشه به نظر من که عالی میشه
مگه چشه به نظر من که عالی میشه
جدی جدی چه بد زداااا!
خاک تو سر شوستر که هنوز پنالتی زناش رو نشناخته....
به به ایول علی جون.
چشت در اومد احمد ؟!
راستی فکر نکنم واسه دوره بعد کالدرون بتونه رئیس بشه. پرز نمی خواد بیاد ؟ یه جایی خوندم تو این فکره !
آواتارو داشته باش چارلیز !
امین حالت رو بگیرم؟!تو که میدونی اونم احمده....!اگه اون پسر خاله من باشه..پس منم میشم پسر خاله اون....حالا دیدی نتونستی حالم رو بگیری؟!؟!؟!احمد برو کنار بذار 2 تا بزرگتر باهم بحث کنن. پسر خالت و من به توافق می رسیم !
نتیجه بهترین بازیکن رو کی میدن ؟
مشخص شد!فرناندو گاگو....
----------------------
چی میگه؟!(به سبک خشایار لطفا!!!)مگه چشه به نظر من که عالی میشه
امین این پسر خالته؟!؟!؟: دی
دیدم جیگر....خواستم تبریک بگم که دیدم خودت اجبار کردی که تبریک بگیم!: دیآواتارو داشته باش چارلیز !
ولی این عکس ها رو از کجا گیر میاری؟!؟!؟!؟چین اینا!!!: دی
------------
من استعفا میدم!!اههههه!امشب چرا همش من میخوام استعفا بدم!؟!؟!؟راستی فکر نکنم واسه دوره بعد کالدرون بتونه رئیس بشه. پرز نمی خواد بیاد ؟ یه جایی خوندم تو این فکره !![]()
ولش کن...اصلا موافق نیستم...رای من منفی!!!
حال تو گرفته هست ! لازم نیست من کاری بکنم ! اصلا من علی دایی رو مربی تیم می کنم !
همه مث شما پارتی بازی نمی کنن. من مورد علاقه هستم مث تو نیستم که !
بابا یکی جواب منو بده !
شوستر اگه عقلش میرسید که رائولو بیرون نمیکرد. باید همون نیمه دوم هیگو رو تعویض میکرد.
این لباس جدیدی هست که قراره اسی جونم زمستون تنش کنه.
این لباس مث پوست دوم ورزشکار هست و بدن رو گرم نگه می داره در حالی که به پوست اجازه تنفس میده !
کلا آخره لباسه !!!
دوستان مثکه رفتن؟؟؟
راستی ممنون رائول جون.چه عجب یکی هم به فکر من هستش. خیلی وقته مصدومم. ایشالا به بازی های بعدی میرسم.همراه با برگشت سوپر گوتی که واقعا این بازی دیدیم که چقدر بهش نیاز داریم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)