تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 533 از 2376 اولاول ... 3343348352352953053153253353453553653754358363310331533 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,321 به 5,330 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

جزئیاتی از تغییرات استقلال/
    اظهار نظری که حکم برکناری فتح الله زاده را صادر کرد
    مسعود زریبافان 120 روز پس از انتصاب به عنوان ریاست مجمع باشگاه استقلال در اقدامی غافلگیر کننده علی فتح الله زاده را از سمت مدیرعاملی این باشگاه کنار گذاشت.

به گزارش خبرنگار مهر، از اول خردادماه سالجاری که مسعود زریبافان مسئولیت مجمع باشگاه استقلال را برعهده گرفت و نماینده تام الاختیار محمد علی آبادی در این باشگاه شد، تمام اهالی فوتبال روزی را پیش بینی می کردند که وی حکم پایان ماموریت علی فتح زاده در استقلال را امضا کند. بالاخره این روز فرا رسید و امروز ریاست مجمع باشگاه استقلال، فتح الله زاده را کنارگذاشت.

درشرایطی که تمام گمانه زنی ها حکایت از تغییر و تحول در کادر فنی تیم داشت و ذهن اهالی فوتبال روی برکناری و عزل مربیان تیم فوتبال استقلال دور می زد، اتفاقاتی در باشگاه استقلال رقم خورد که در نهایت منجر به جدایی علی فتح الله زاده و منصور پورحیدری از جمع مدیران این باشگاه شد.

امروز روز سرنوشت سازی برای باشگاه استقلال بود. قرار بر این شده بود که در نشست هیئت مدیره پیرامون مسائل و مشکلات جاری این باشگاه بحث و تبادل نظر شود و فتح الله زاده به عنوان مدیرعامل باشگاه پاسخگوی سئوالات مدیران استقلال باشد. در حالیکه قرار بود این جلسه ساعت 14 در محل کار خسرو دانشجو ، رئیس هیئت مدیره باشگاه برگزار شود، نشست مدیران باشگاه چند ساعت زودتر از زمان اعلام شده قبلی برگزار شد.

منصور پورحیدری همچون جلسات اخیر جایی در بین مدیران باشگاه نداشت، او بی خبر از همه جا خود را برای همراهی تیم پاس در سفر به کرمان آماده می کرد. در غیاب این پیشکسوت باشگاه استقلال، اعضا گردهم آمدند اما پیش از آغاز جلسه اتفاقی رقم خورد که باعث شد تمام معادلات برهم خورده شود. فتح الله زاده که انتظار حمایت بیشتری از مدیران باشگاه استقلال را داشت به گلایه از رئیس مجمع باشگاه می خواهد که در خصوص تامین هزینه های باشگاه به وی کمک کند.

زریبافان از برخورد فتح الله زاده ناراحت می شود و بالاخره تصمیمی را اتخاذ می کند که ظاهرا ماه‌ها منتظر آن بوده است. او رای به برکناری فتح الله زاده از پست مدیرعاملی و عضویت در هیئت مدیره باشگاه استقلال می دهد تا داستان حضور وی در باشگاه استقلال کمتر از زمانی که پیش بینی می کرد به اتمام برسد.

در این شرایط اعضا هیئت مدیره باشگاه استقلال بی میل نبودند که فتح الله زاده کماکان به عنوان مدیرعامل در باشگاه استقلال بماند اما او حاضر نمی شود بدون عضویت در هیئت مدیره مدیرعامل باشگاه بماند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

واعظ آشتیانی در گفتگو با مهر:
    حضورم در هیئت مدیره قطعی است/ مدیرعامل را هیئت مدیره مشخص می کند
    امیررضا واعظ آشتیانی حضورش به عنوان عضو جدید هیئت مدیره باشگاه استقلال را تایید کرد.

رئیس فعلی فدراسیون دوچرخه سواری که از او به عنوان گزینه اصلی مدیرعامل باشگاه استقلال یاد می شود در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تایید خبر حضور در هیئت مدیره استقلال گفت: براساس صحبت هایی که با بنده انجام شده است، حضورم به عنوان عضو هیئت مدیره قطعی است.

امیررضا واعظ آشتیانی در مورد احتمال مدیرعاملی اش در باشگاه استقلال و جانشینی علی فتح الله زاده گفت: من تنها خبر حضور در هیئت مدیره را دریافت کرده ام و مسلما در مورد انتخاب مدیرعامل جدید باشگاه استقلال باید اعضای هیئت مدیره تصمیم گیری کنند و تا به حال صحبتی در این مورد با من انجام نشده است.

وی اظهار نظر بیشتر در مورد حضورش در باشگاه استقلال را به آینده موکول کرد.

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

سلام بچه ها..
    تو اخبار ورزشی که شنیدم فتح الله زاده برکنار شد، شکه شدم. نمیدونستم باید خوشحال باشم یا ناراحت. معلوم نیست وضع تیم بهتر میشه یا بدتر. درست مثل این میمونه که یه ضربه ی پنالتی گرفته باشن، ولی هنوز مشخص نباشه که این ضربه به سود تیم ما گرفته شده یا به ضرر ما...
    خدا کنه این تغییر واسه تیم مفید واقع بشه و تیم رو بدتر تو حاشیه نبره..

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

بازی با استقلال اهواز فرداست ؟؟؟
    چه ساعتی ؟؟؟؟ نه و نیم شب یا هشت و نیم ؟؟؟
    پنجشنبه، ساعت 21:30، ورزشگاه آزادی

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

/اختصاصي ايرنا/ زريبافان: فتح الله زاده صلاحيت مديرعاملي استقلال را نداشت
    رييس مجمع باشگاه استقلال تهران اعلام كرد كه علي فتح الله زاده صلاحيت مديرعاملي باشگاه استقلال تهران را نداشت و ندارد.

مسعود زريبافان روز چهارشنبه در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار ايرنا گفت:
    فتح الله زاده تحت هيچ عنوان صلاحيت مديرعاملي را نداشت و ما تنها به وي فرصت داديم.

وي با رد اين مساله كه اختلاف با شما دليل بركناري فتح الله زاده بود، خاطر نشان كرد: اختلافي با وي ندارم زيرا رفاقتي ميان ما نبوده است.

زريبافان تصريح كرد: بركناري مديرعامل استقلال بعد از اين همه شكست‌هاي پياپي و باخت غيرقابل تصور از صباباتري قم اتفاقي نبوده و بايد زودتر از اين‌ها وي بركنار مي‌شد.

زريبافان ادامه داد: فتح الله زاده به جاي اين كه خودش را فداي تيم بزرگي مانند استقلال كند، همه چيز استقلال را فداي خودش كرد.

رييس مجمع باشگاه استقلال تهران گفت: اگر با وي اختلاف داشتيم همان روز اول حضورم در باشگاه بركنارش مي‌كردم.

به گفته وي، تنها دليل بركناري وي عملكرد ضعيفش در باشگاه بود زيرا وي نتوانست انتظارات مردم و مسوولان را برآورده كند.

زريبافان بيان داشت: اگر استقلال در جام حذفي سال گذشته قهرمان شد بايد آن را به حساب تلاش بازيكنان گذاشت زيرا براي ما رقابتهاي ليگ كه به صورت رفت و برگشت و سراسري است بسيار اهميت داشت كه فتح الله زاده در آن تنها به رده سيزدهم دست يافت.

وي تاكيد كرد: هم اكنون هم براي بركناري فتح الله زاده دير بود اما بالاخره اعضا براي اين مساله تصميم گرفتند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اكبر ميثاقيان: نمي خواهم به قلعه نويي ببازم
    سرمربي تيم فوتبال استقلال اهواز بدون توجه به رتبه هفدهمي استقلال تهران در جدول رده بندي، شاگردان قلعه نويي را حريفي سر سخت براي تيمش مي‌داند، با اين حال در بازي فردا به دنبال نباختن به قلعه نويي است.

اكبر ميثاقيان روز چهارشنبه درگفت و گو با خبرنگار ايرنا به سووالات مطرح شده در مورد بازي فردا و همچنين شرايط استقلال اهواز پاسخ داد.

س: مي‌توانيد به پيروزي مقابل استقلال تهران اميدوار باشيد؟
    ج: وقتي به شرايط تيم خودم و تيم قلعه نويي نگاه مي‌كنم، به اين نتيجه مي رسم كه نمي‌توانيم استقلال تهران را شكست دهيم.

س: اين حرف با موضع‌گيري هاي قبلي تان تفاوت دارد!
    ج: هميشه سعي مي‌كنم بر اساس واقعيت ها، براي خودم هدف‌گذاري كنم. من كه نمي توانم با صراحت از شكست دادن استقلال تهران آن هم در ورزشگاه آزادي حرف بزنم.

س: اما قول شكست دادن آنها را با ابومسلم در هفته اول ليگ داده بوديد.

ج:داستان ابومسلم فرق مي‌كند.من مثل كف دستم ابومسلم را مي‌شناسم و مي توانم با آنها هر حريفي را شكست دهم.

س: اما شاگردان قلعه نويي هم شرايط خوبي ندارند.

ج: اشتباه نكنيد. استقلال تهران و پرسپوليس حتي در بدترين روزهايشان هم مي توانند هر حريفي را زمين گير كنند. فراموش نكنيد كه تماشاگران بهترين مزيت اين تيم‌ها هستند. آنها با حمايت هواداران خود نيروي مضاعفي مي گيرند.

س: پس استقلال اهواز را برنده احتمالي ندانيم!
    ج: شايد هم برديم. اما هدفم اين است كه به قلعه نويي نبازم.

س:چرا استقلال اهواز در نتيجه‌گيري نوسان دارد؟
    ج: دليل اصلي اين است كه بازيكنان به هماهنگي لازم نرسيده اند. در ضمن من بعد از شروع ليگ برتر هدايت تيم را به عهده گرفتم و به زمان نياز دارم تا تيم را به طور كامل آماده كنم.

س: ظاهرا از تركيب بازيكنان تيم تان راضي نيستيد؟

ج: براي من و هر مربي ديگري بدتر از اين نيست كه بعد از انتخاب بازيكنان، مربيگري تيمي را قبول كنيم. اگر قبل از فصل به استقلال اهواز مي‌آمدم، بدون شك خيلي از بازيكنان فعلي در تيم جايي نداشتند و تعدادي از بازيكنان تيم‌هاي ديگر در تيم ما بودند.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

14 پیش بینی [استقلال تهران - استقلال اهواز] _ هفته هفتم

پنجشنبه 87/6/28
    استقلال تهران - استقلال اهواز، ساعت 21:30 ، ورزشگاه ورزشگاه آزادي تهران

تا الآن 15 نفر بازیه [استقلال تهران - استقلال اهواز] رو پیش بینی کردن.
    برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینیهاشون میتونید پست 5479 رو ببینید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای دیدن افراد برتر کل پیش بینی ها، میتونید به پست 5366 مراجعه کنید :
    کد:
    برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.
    قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
    کد:
    برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 1 روز دیگه فرصت دارید..
    Last edited by emad64; 18-09-2008 at 02:42.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام بچه ها..
    تو اخبار ورزشی که شنیدم فتح الله زاده برکنار شد، شکه شدم. نمیدونستم باید خوشحال باشم یا ناراحت. معلوم نیست وضع تیم بهتر میشه یا بدتر. درست مثل این میمونه که یه ضربه ی پنالتی گرفته باشن، ولی هنوز مشخص نباشه که این ضربه به سود تیم ما گرفته شده یا به ضرر ما...
    خدا کنه این تغییر واسه تیم مفید واقع بشه و تیم رو بدتر تو حاشیه نبره..
    سلام
    چطوری خوبینیستی
    من که چشم اب نمیخوره فعلا زمین و زمان با ما سر ناسازگاری داره
    از اونجایی هم که تو این چندوقت هیچ ضربه پنالتی به سود ما گرفته نشده .مطمئن باش ضربه پنالتی که گرفته شده به ضرر ماهستش{ من چقدر بدبین شدم}

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

سلام
    چطوری خوبینیستی
    من که چشم اب نمیخوره فعلا زمین و زمان با ما سر ناسازگاری داره
    از اونجایی هم که تو این چندوقت هیچ ضربه پنالتی به سود ما گرفته نشده .مطمئن باش ضربه پنالتی که گرفته شده به ضرر ماهستش{ من چقدر بدبین شدم}
    مرسی، خوبم..
    امان از دست این دانشگاه که تو تابستون هم دست از سر آدم بر نمی داره
    (خیلی بدبین شدیا بایرن..)
    فردا مشخص میشه.. اگه بازی رو ببریم که میشه این اتفاق رو خوب تلقی کرد و تا آخرش رفت.. فقط امیدوارم غیر از این نشه..

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

فقط امیدوارم غیر از این نشه..
    غیر از این هم بشه خیلی ها ککشون هم نمیگزه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •