تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 533 از 949 اولاول ... 33433483523529530531532533534535536537543583633 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,321 به 5,330 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fanava-Mashhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان عزیز ... از پارس آنلاین میخوام بعد از 6 سال کوچ کنم

میشه بفرمائید این سرویس ها هر کدوم چقدر دانلود میدن؟
    و اینکه آیا بعد از مدتی محدود میشن یا خیر؟

فرق سرویس های هم سرعت چیه یا دو قیمت؟ مثلا 2 تا 256

سلام بر شما
    به میزانی که شما بخواید دانلود کنید و محدودیتی ایجاد نمی کنه.
    سرویس های BU: به صورت کاملا اختصاصی در اختیاز شماست و ضریب اشتراک نداره.
    سرویس های SU: تا یک چهارم بیشتر از پهنای باند شما بهتون سرویس میده.
    سرویس های GU: تا دو برابر پهنای باندتون بهتون سرویس میده.

2. 2 کاربر از Fanava-Mashhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من که نفهمیدم منظور شما چیه ؟ اگر برای نظارت گران شده چرا برای باقی سیستم ها این طرح اجرا نشده چون طبق گفته دوستان طرح 1 مگ با 3 گیگ که ماهیانه حدود 20 تومان میشه و شبانه 3.5 گیگ میشه باهاش دانلود کرد هیچ تغییری نداشته ولی 512 بی یو که حداکثر روزانه میشه باهاش 5 گیگ دانلود کرد 40 درصد افزایش قیمت داشته.اگر بحث نظارت هست فکر کنم فرقی نداشته باشه!
    میشه بیشتر برام توضیح بدید با تشکر
    نظارت هایی که انجام میشه، جهت مشابه سازی سرویس ها برای همه شرکت هاست. شرکت فن آوا قبلا خیلی سرویس های نامحدود رو ارزون میداد، باعث شد بهش بگن مثل بقیه گرون کن. خب طبیعیه که بقیه که گرون میدادن نباید گرون کنند دیگه.

4. این کاربر از Fanava-Mashhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من حدود 25 روز پیش از طریق پنل یک ماه تمدید کردم که اگر میدونستم اینجوری میشه 1 سال حداقل تمدید می کردم که هم تخفیف دار باشه هم نخواسته باشم تغییر سرویس بدهم.پس مطمئنا بیشتر یک ماه نیست خیلی باشه 3 هفته است.تا اینجا من میدونم این موضوع گریه اوره تا خنده دار.الان راضیم پول 1 سال جلو بدهم ولی همون قیمت قدیم سرویس 512 نامحدود داشته باشم با اینکه از لحاظ قیمت با یک مگ که تا 6 مگ هم میره فرقی نداره ولی اینجوری ادم راحت تره.هر وقت خواستی یک کلیپ میبینی یک تریلر میبینی.سایت ها رو با ارامش خیال باز میکنی.عکس 4 کیلو نگاه می کنی. نه اینکه هر روز مثل خفاش منتظر شب باشی که لیست کارات انجام بدی
    تا جایی که من اطلاع دارم بیش از یک ماهه این اتفاق افتاده و اگر شما خوش شانس بودید، موضوع دیگه ای هست.
    اگر مشهد هستید لطفا با دفتر نمایندگی تماس بگیرید برای تمدید یکساله سرویس، و یا هر سرویس که دوست دارید. شماره تلفنتونو هم برای من ارسال کنید تا برای نخفیف سرویس اطلاع داشته باشم.

6. این کاربر از Fanava-Mashhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب اون مال یکماه پیش بود تو این کشور 1 شبه هزار تا اتفاق میفته از اون موقعه که شما نداشتی جشنواره شروع شده و ایتنرنت 3 ماه رایگان باعث شد کاربرها زیاد بشن سرعت روزشم خراب شد و سرور خارجی سرعت زیر 40 هست الانم که شبانه برداشتن کاربرها بیشترم میشن بهترین ایتنرنت هم باشه چون کاربر زیاده و سرعت تقسیم میشه سرعت نوسان زیادی داره تو این یکماهی که شما نداشتی من تست و ویدیو از سرعت و دانلود روزانه و شبانه گداشتم بیشتر شب ها 2.3 گیگ میگرفت کمتر شبی 3.4 میگرفتم فرشچی هم که من و شما هستیم بخاطر کارکنان افتضاحش و تعداد شماره ها زیاد و کاربر زیاد همیشه کمبود پهنای باند داره
    مرکز فرشچی کمبود پهنای باند نداره و طبق بررسی که انجام دادیم، در بیشتر مواقع سه چهارم پهنای باند پر میشه. احتمالا موضوع کندی شما عامل دیگه ای داره که لطفا با پشتیبانی تماس بگیرید تا براتون بررسی کنند.
    دوستانی هم که مراکز انقلاب و صابری وحید مشهد بودند در جریان باشند که مشکل کمبود پهنای باند برطرف شده. لطفا اگر مشکل داشتید با پشتیبانی تماس بگیرید.

8. این کاربر از Fanava-Mashhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خط روی 4 مگ بسته میشه ؟
    هه شما که گفتید 9 مگ در ضمن اگه بکشه و خوب باشه و از این حرف ها سرعت شب 1 مگ هم داشتید
    حالا میگید حداکثر 4 مگ که اونم سرعت میشه تو روز 400-500 و توی شب هم قطعا بالای 200 نمیاد
    من الان پارس دارم خطم راحت 9 مگ رو میکشه شب هم سرعتم روی 1 مگابایت هست
    اینطوری که همون مخابرات میرم اگه بهتر از این نباشه بدتر هم نیست
    تعرفه ها هم بهتره
    خسته نباشید

این چیه ؟ اینو فقط ماه اول میدید که کاربر جذب کنید؟
    من خاطرم نیست که عرض کرده باشم روی ۹ مگ بسته میشه. موضوعی که شما گفتید سرعت فیزیکیه خطه در صورتی که من در مورد Burst Speed سرویستون توضیح دادم.
    در خصوص عکس هم، فعلا در مشهد اجرا نمیشه.

10. این کاربر از Fanava-Mashhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آیا احتمالش هست که شما هم مثل شرکت های دیگه روی سرویس های نامحدودتون محدودیت اعمال کنید یا نه چون تنها امید دانلودرها تو ایران اینترنت شرکت شما هستش اگه شبانه ها و یا سرویس های نامحدود رو محدود کنید خیلی بد میشه امیدوارم اگه شرکت شما خواست تغییراتی در سرویس هایش اعمال بده قبلش نظر کاربران و نمایندگانش رو بپرسه.
    در این خصوص صحبت های زیادی شده و به احتمال قریب به یقین محدودیت گذاشتن پس از دانلود به میزان خاص، اتفاق نمیفته.
    تغییر در تعرفه ها، حذف بعضی سرویس ها و افزایش یا کاهش کیفیت بعضی سرویس ها جزء تغییرات احتمالیه.

12. 2 کاربر از Fanava-Mashhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام بر شما
    سرویسی که شما دریافت می کنید 2 مگابیت بر ثانیه هست که اگر بخواهید سرعت دانلودتون رو بر حسب کیلو بایت محاسبه کنید میشه 256(چون هر بایت معادل 8 بیت هست.)
    حالا اگربخواهیم ضریب اشتراک 1 به 10 که می فرمایید رو اعمال کنیم، سرعت شما باید 25 تا 26 کیلو بایت بر ثانیه بشه.
    در واقع سرویسی که شرکت فن آوا داره ارائه میده سرویس Dedicated هست و عملا داره ضرر میده. چون همین پهنای باند رو داره از شرکت ارتباطات زیرساخت با مبلغ بالای 500 هزار تومن در ماه تهیه می کنه.
    دوست عزیز، چرا مغلطه می‌کنید؟

درسته که سرویس 2 مگ برنزی با ضریب اشتراک 1 به 10 هست. اما حساب و کتاب شما برای در آوردن سرعت 25 تا 26 کیلوبایت برای حداقل سرعت دریافتی این سرویسه. نه این که برای کسی که سرویس 2مگابیت گرفته در 95 درصد زمان‌ها سرعت حول و حوش این عدد بچرخه. این سرعت حداقل سرعتی هست که ISP موظف به تأمینشه و اگه سرعت مشترک از این سرعت پایین‌تر بیاد بر اساس ضوابطی که در توافق‌نامه SLA ثبت شده، شرکت ISP باید جریمه پرداخت کنه. در واقع وقتی یه سرویسی سرعت اسمی 2مگابیت داره، معقول اینه که در شرایط عادی و معمولی در بیش از 90 درصد زمان‌ها، سرعت این سرویس حول و حوش همین عدد بچرخه.

اما این سرعت حداقلی 25 تا 26 کیلوبایت در ثانیه فقط وقتی می‌تونه اتفاق بیافته که هر 10 مشترکی که از این پهنای باند به صورت اشتراکی استفاده می‌کنن هم‌زمان آنلاین باشن و هم‌زمان در حال دانلود فایل که تو این شرایط سرعت هر کدوم به حدود 25 تا 26 کیلوبایت برسه. اما تو واقعیت عملاً هیچ وقت یه همچین‌ حالتی پیش نمی‌آد. بدترین شرایط مال زمانی خواهد بود که ساعات پیک استفاده مثل ساعت‌های 9 شب تا 1 بامداد باشه که تو اون شرایط هم باز در عمل خیلی احتمال پایینی داره که حتی نصف این 10 مشترک با هم آنلاین باشن. تازه احتمال این که همین نصف مشترکین آنلاین در ساعت‌های پیک مصرف هم بخوان هم‌زمان دانلود داشته باشن که خیلی پایین‌تره.

بنابراین در بیشتر زمان‌ها (شاید در بیش از 75 درصد زمان‌ها)، ضریب اشتراک عملی حتی برای سرویس برنزی هم 1 به 1 باید باشه. اگه سرعت یه سرویس برنزی در اغلب اوقات خیلی پایین‌تر از حد سرعت اسمی سرویس باشه، یعنی یه تعمدی در کم بودن این سرعت وجود داره. (البته این رو بگم، که از نظر من هم سرعت 180 تا 190 کیلوبایت برای دانلود با سرویس 2مگ نامحدود برنزی گر چه پایینه اما غیرقابل قبول نیست.)

در مورد قیمت این سرویس هم باز مغلطه کردید.

شرکت‌ها معمولاً پهنای باند مورد نیازشون رو به صورت لینک‌های STM-1 یا همون لینک‌های 155مگابیت در ثانیه‌ای از شرکت زیرساخت و به قیمت هر لینک 28 میلیون تومان می‌خرن. بعد این پهنای باند رو به صورت سرویس‌های 128 کیلوبیتی، 256 کیلوبیتی، ... و حداکثر 10 مگابیتی می‌فروشن. تو سرویس‌های نامحدود که حداکثر سرعتی که می‌فروشن 4مگابیته.

پولی که شرکت‌های ISP بابت خرید لینک STM-1 به شرکت زیرساخت می‌دن، برای پهنای باند اختصاصی (Dedicated) با ضریب اشتراک 1 به 1 در هر دو سوی دانلود و آپلوده. البته عملاً در تکنولوژی ADSL عمده پهنای باند آپلود این لینک‌ها هدر می‌ره.

به هر حال هر لینک STM-1‌ معادل 77 لینک 2مگابیتی با ضریب اشتراک 1 به 1 می‌شه. بنا بر این هزینه هر 2مگابیت پهنای باند با ضریب اشتراک 1 به 1 در می‌آد 364 هزار تومن. البته این فقط هزینه اجاره پهنای باند اینترنت بین‌الملل در یک ماهه. به این هزینه، هزینه‌هایی مثل هزینه انتقال تا محل مصرف، هزینه اجاره فضا در مرکز مخابراتی، هزینه اجاره پورت ADSL و غیره هم اضافه می‌شه. من رقم دقیقی واسه این هزینه‌ها ندارم اما بعید می‌دونم که کل این هزینه‌ها هم بیشتر از 1 تا 1.5 برابر هزینه خود پهنای باند باشه. به هر حال با این فرض، کل هزینه تمام شده تحویل یک پهنای باند 2مگابیت اختصاصی (ضریب اشتراک 1 به 1) در محل مصرف حداکثر بین به قول شما 500 هزار تومن تا 800 هزار تومنه.

اما همین لینک 2مگابیت رو وقتی فناوا با ضریب اشتراک 1 به 10 تحت عنوان سرویس 2مگابیت برنزی به قیمت 110 هزار تومن می‌فروشه، یعنی در واقع این لینک رو به 10 مشترک داره می‌فروشه. پس قیمت فروشش برای فن‌آوا می‌شه 1 میلیون و 110 هزار تومن که تو بدترین شرایط حداقل 27 درصد حاشیه سود واسه شرکت داره. این جوری نیست که شما بگین شرکت فناوا داره با ضرر این سرویس رو می‌فروشه.

وقتی هم که همین لینک رو با ضریب اشتراک 1 به 3 تحت عنوان سرویس 2مگابیت طلایی می‌فروشه به قیمت 361 هزارتومن، باز هم قیمت فروشش می‌شه 1میلیون 80 هزارتومن. پس ادعای ضرری که شما می‌کنید به هیچ وجه مصداق نداره.

14. 4 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

دوست عزیز، چرا مغلطه می‌کنید؟

درسته که سرویس 2 مگ برنزی با ضریب اشتراک 1 به 10 هست. اما حساب و کتاب شما برای در آوردن سرعت 25 تا 26 کیلوبایت برای حداقل سرعت دریافتی این سرویسه. نه این که برای کسی که سرویس 2مگابیت گرفته در 95 درصد زمان‌ها سرعت حول و حوش این عدد بچرخه. این سرعت حداقل سرعتی هست که ISP موظف به تأمینشه و اگه سرعت مشترک از این سرعت پایین‌تر بیاد بر اساس ضوابطی که در توافق‌نامه SLA ثبت شده، شرکت ISP باید جریمه پرداخت کنه. در واقع وقتی یه سرویسی سرعت اسمی 2مگابیت داره، معقول اینه که در شرایط عادی و معمولی در بیش از 90 درصد زمان‌ها، سرعت این سرویس حول و حوش همین عدد بچرخه.

اما این سرعت حداقلی 25 تا 26 کیلوبایت در ثانیه فقط وقتی می‌تونه اتفاق بیافته که هر 10 مشترکی که از این پهنای باند به صورت اشتراکی استفاده می‌کنن هم‌زمان آنلاین باشن و هم‌زمان در حال دانلود فایل که تو این شرایط سرعت هر کدوم به حدود 25 تا 26 کیلوبایت برسه. اما تو واقعیت عملاً هیچ وقت یه همچین‌ حالتی پیش نمی‌آد. بدترین شرایط مال زمانی خواهد بود که ساعات پیک استفاده مثل ساعت‌های 9 شب تا 1 بامداد باشه که تو اون شرایط هم باز در عمل خیلی احتمال پایینی داره که حتی نصف این 10 مشترک با هم آنلاین باشن. تازه احتمال این که همین نصف مشترکین آنلاین در ساعت‌های پیک مصرف هم بخوان هم‌زمان دانلود داشته باشن که خیلی پایین‌تره.

بنابراین در بیشتر زمان‌ها (شاید در بیش از 75 درصد زمان‌ها)، ضریب اشتراک عملی حتی برای سرویس برنزی هم 1 به 1 باید باشه. اگه سرعت یه سرویس برنزی در اغلب اوقات خیلی پایین‌تر از حد سرعت اسمی سرویس باشه، یعنی یه تعمدی در کم بودن این سرعت وجود داره. (البته این رو بگم، که از نظر من هم سرعت 180 تا 190 کیلوبایت برای دانلود با سرویس 2مگ نامحدود برنزی گر چه پایینه اما غیرقابل قبول نیست.)

در مورد قیمت این سرویس هم باز مغلطه کردید.

شرکت‌ها معمولاً پهنای باند مورد نیازشون رو به صورت لینک‌های STM-1 یا همون لینک‌های 155مگابیت در ثانیه‌ای از شرکت زیرساخت و به قیمت هر لینک 28 میلیون تومان می‌خرن. بعد این پهنای باند رو به صورت سرویس‌های 128 کیلوبیتی، 256 کیلوبیتی، ... و حداکثر 10 مگابیتی می‌فروشن. تو سرویس‌های نامحدود که حداکثر سرعتی که می‌فروشن 4مگابیته.

پولی که شرکت‌های ISP بابت خرید لینک STM-1 به شرکت زیرساخت می‌دن، برای پهنای باند اختصاصی (Dedicated) با ضریب اشتراک 1 به 1 در هر دو سوی دانلود و آپلوده. البته عملاً در تکنولوژی ADSL عمده پهنای باند آپلود این لینک‌ها هدر می‌ره.

به هر حال هر لینک STM-1‌ معادل 77 لینک 2مگابیتی با ضریب اشتراک 1 به 1 می‌شه. بنا بر این هزینه هر 2مگابیت پهنای باند با ضریب اشتراک 1 به 1 در می‌آد 364 هزار تومن. البته این فقط هزینه اجاره پهنای باند اینترنت بین‌الملل در یک ماهه. به این هزینه، هزینه‌هایی مثل هزینه انتقال تا محل مصرف، هزینه اجاره فضا در مرکز مخابراتی، هزینه اجاره پورت ADSL و غیره هم اضافه می‌شه. من رقم دقیقی واسه این هزینه‌ها ندارم اما بعید می‌دونم که کل این هزینه‌ها هم بیشتر از 1 تا 1.5 برابر هزینه خود پهنای باند باشه. به هر حال با این فرض، کل هزینه تمام شده تحویل یک پهنای باند 2مگابیت اختصاصی (ضریب اشتراک 1 به 1) در محل مصرف حداکثر بین به قول شما 500 هزار تومن تا 800 هزار تومنه.

اما همین لینک 2مگابیت رو وقتی فناوا با ضریب اشتراک 1 به 10 تحت عنوان سرویس 2مگابیت برنزی به قیمت 110 هزار تومن می‌فروشه، یعنی در واقع این لینک رو به 10 مشترک داره می‌فروشه. پس قیمت فروشش برای فن‌آوا می‌شه 1 میلیون و 110 هزار تومن که تو بدترین شرایط حداقل 27 درصد حاشیه سود واسه شرکت داره. این جوری نیست که شما بگین شرکت فناوا داره با ضرر این سرویس رو می‌فروشه.

وقتی هم که همین لینک رو با ضریب اشتراک 1 به 3 تحت عنوان سرویس 2مگابیت طلایی می‌فروشه به قیمت 361 هزارتومن، باز هم قیمت فروشش می‌شه 1میلیون 80 هزارتومن. پس ادعای ضرری که شما می‌کنید به هیچ وجه مصداق نداره.
    دوست عزیز فرض بگیریم تمام جمع و کم های شما درست ! ولی بازم بنظر میاد شما داری مغلطه میکنی !!!
    وقتی در بدترین حالت از نویز خط بعضی دوستان بگذریم ! دوستان توی این تاپیک اذعان دارن که با سرعت 2048 سرعت حداقلی 180 و 190 رو دارن حتی در ساعات پیک مصرف ! ضریب اشتراک میشه چند ؟!!!
    با حساب کتاب خود شما هم اون میزان سود حداقلی که در نظر گرفتید جور در نمیاد !
    چون در تاپیک شرکت دیگری دیدمتون بد نیست در نظر داشته باشید توی فن آوا بر خلاف شرکت مطبوع شما مصرف منصفانه هم نداریم و عملا سرویس حجمی رو به اسم نامحدود نمیفروشیم

16. این کاربر از iman2482 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیز فرض بگیریم تمام جمع و کم های شما درست ! ولی بازم بنظر میاد شما داری مغلطه میکنی !!!
    وقتی در بدترین حالت از نویز خط بعضی دوستان بگذریم ! دوستان توی این تاپیک اذعان دارن که با سرعت 2048 سرعت حداقلی 180 و 190 رو دارن حتی در ساعات پیک مصرف ! ضریب اشتراک میشه چند ؟!!!
    با حساب کتاب خود شما هم اون میزان سود حداقلی که در نظر گرفتید جور در نمیاد !
    چون در تاپیک شرکت دیگری دیدمتون بد نیست در نظر داشته باشید توی فن آوا بر خلاف شرکت مطبوع شما مصرف منصفانه هم نداریم و عملا سرویس حجمی رو به اسم نامحدود نمیفروشیم
    دوست عزیز.

1) من تو متن خودم به صراحت اینو گفتم که:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از نظر من، با شرایطی که تو ایران هست این سرعت خوبه. ایراد من هم به این موضوع نبود.

2) من حرفم رو روشن و واضح گفتم. دوباره تأکید می‌کنم که از نظر من سرویس 2مگ نامحدود حتی با ضریب اشتراک 1 به 10 هم باید در حداقل 75 درصد زمان‌ها سرعتی حول و حوش سرعت اسمی داشته باشه. این که بگی «چون ضریب اشتراکش 1 به 10 اه پس باید سرعتش حدود یک دهم سرعت اسمی باشه» مغلطه‌ایه که اول از همه شرکت زیرساخت و بعدش هم شرکت‌های ISP‌ (بر اساس توافق‌نامه SLA) راه انداختن تا از اون به نفع خودشون استفاده کنن. تو متن گنگ و نامفهوم همین توافق‌نامه که همه شرکت‌ها یه کپی‌اش رو تو سایتشون گذاشتن و اون هم از نسخه‌ای که شرکت زیرساخت بیرون داده، کپی شده می‌گه حداقل سرعت تعهد شده (CIR) یعنی حداقل سرعتی که شرکت متعهد ارائه اون به کاربر با احتساب ضریب اشتراک سرویسه و در صورتی که کاربر مدت زمانی با این سرویس، سرعتی کمتر از این رو دریافت کرد می‌تونه ادعای خسارت کنه.

اگه قرار باشه، یه سرویس 2مگ نامحدود در عمده زمان‌ها سرعت مثلاً 180 تا 190 کیلوبایت در ثانیه داشته باشه خوب شما بگو چرا اصلاً اسم این سرویس رو می‌ذارن 2مگابیت. بهش بگن 1.5 مگابیت بهتر نیست؟

یا مثلاً من خودم یه زمانی 2مگ نامحدود آسیاتک داشتم کلاً سرعتش روی 120 بود. این که دیگه اسمش سرویس 2مگ نیست. اسمش می‌شه یه سرویس 1مگ.

باز هم می‌گم این که شرکت‌ها بیان به استناد اون بند خاص CIR توافقنامه SLA ادعا کنن که سرعت سرویس 2مگ نامحدود برنزی با ضریب اشتراک 1 به 10 (اصلاَ شما بگون ضریب اشتراک 1 به 50)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چیزی جز مغلطه نیست. این CIR حداقل سرعت تضمین شده سرویسه. اسم سرویس روشه: سرویس 2مگابیت نامحدود برنزی. سرعت این سرویس هم به طور میانگین و در اکثر اوقات (به نظر من حداقل 75 درصد اوقات) باید حول و حوش سرعت اسمی باشه. اما چون سرویس اشتراکی هست ممکنه در مواقعی که پیک مصرف باشه سرعت بیاد پایین. واسه این پایین اومدن هم یه مرزی گذاشته شده که می‌شه 1 دهم سرعت اسمی.

ضریب اشتراک رو که ISPهای ایرانی اختراع نکردن از خودشون. این یه روشیه که تو همه جای دنیا استفاده می‌شه برای این که یه کاربر معمولی و خانگی به جای این که بره 1 میلیون تومن پول بده واسه یه سرویس 2مگابیت نامحدود با ضریب اشتراک 1 به 1 و با پهنای باند اختصاصی، 1 دهم این هزینه رو بده و از سرویسی استفاده کنه که در اکثر مواقع تقریباً همون سرعت رو می‌ده اما به هر حال در بخشی از زمان‌‌ها هم ممکنه سرعتش کمتر بشه. این طوری هم کاربر راضیه و هم شرکت ISP درآمد خودش رو داره. کل این مدل هم مبتنی بر تحلیل‌های آماری الگوی مصرف کاربراست.

3) این رو هم بگم که همه حرفای من هم پایه و اساسش اینه که مصرف کاربرا عادی باشه. یعنی از هر 100 تا کاربر حداکثر دو یا سه تاشون دانلودر حرفه‌ای باشن که بخوان 50 درصد اوقات دانلود پرفشار بکنن و ما بقی کاربرا هم کاربر معمولی باشن. برای همین، من هم مثل شما اعتقادم بر اینه که سرعت میانگین 180 تا 190 واسه یه سرویس 2مگابیت نامحدود برنزی با شرایط ایران خوبه.

4) می‌تونم از شما خواهش کنم که بگین کجای اون محاسبه سودی که من کردم به نظر شما جور نمی‌آد؟ چون من این محاسبه رو بر اساس یه سری اطلاعات موجود و یه مقدار هم فرضیات خودم انجام دادم و به نظرم جور درمی‌آد. اما ممکنه فرضیات من غلط باشه که اگه شما اطلاعات دقیق‌تری داری به من هم کمک خواهد کرد.

5) بحث مصرف منصفانه شرکت به قول شما مطبوع بنده (که با اجرای سیاست مصرف شبانه 1 سوم مصرف روزانه از 10 آذر دیگه شرکت مطبوع من نیست،) هم ربطی به بحث نداره یا من متوجه ارتباطشون نشدم. اگه توضیح بیشتر بدین ممنون می‌شم.
    Last edited by bilmazlar; 16-11-2014 at 14:37.

18. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام
    این فن اوا بدرد نمی خوره من یه 512 نامحدود خریدم 27 تومان ماهی برام تموم میشد سه ماه انداختند به من از روز اول دانلود من زیر 30 بود زنگ انقدار زنگ زدم به اینها گفتند صبحر کنید درست میشه 20 روز هی کشش دادن اخر یکیشون گفت مشگل داریم یک ماه دیگه درست میشه منم قاطی کردم که جمع کنید خط انترنتو پول منم بدید بعد اینها باز می خواستند اینم کش بدن اخر با زنگ زدن های من جر بحث زیاد این کارو یک روزه کردن بعد سه هفته دیدم 35 هزار ازم کم مردن پولمو پس دادن زنگ زدم گفتم انترنت 27 هزاری چرا 35 هزار کم کردید من 20 روز استفاده کردم دیدم پاسخ گو نیستند هی منو پاس کاری می کنند به اینو اون منم شکایت کردم از دستشون به 195 بلایی سر اینها اوردم که نه تنها 20 تومان بهم برگشت دادن بلکه الان هی زنگ میزنند میگن پولتونو گرفتید یا نه

20. 4 کاربر از پــیـتـر مسعود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •