دوستان میشه نظرتون رو راجع به بازی های global ops و Red Orchestra 2 Heroes of Stalingrad بگین ?
دوستان میشه نظرتون رو راجع به بازی های global ops و Red Orchestra 2 Heroes of Stalingrad بگین ?
بهتره سوالت رو تو قسمت نقد و بررسی بازی ها بگی
سلام دوستان
چند روز پیش درخواست کرده بودم بازی معرفی کنید یکی از دوستان لطف کرد معرفی کرد
می خواستم اگر بازی های دیگه ای هست معرفی کنید ،
بازی هایی که ارزش بازی دارن از 6 ماه پیش تا الان اگر یدونه رو هم میشناسی معرفی کنید
فقط سبکش اکشن باشه. و اگر شوتر هم باشه عالیه تخیلی و ترسناک و... هم خوبه
من این سبک بازی هارو دوست دارم
Dead Space
R Evil
AC
Cod
Star Craft II
Metro 2033
BioShock
MaFia
و....
از بازی های Role playin هم خوشم نمیاد.
در ضمن می خواستم بدونم الان نسخه سالمی از PES 12 و Fifa 12 اومده که بگیرم؟
مرسی.
در مورد سوال آخرت باید بگم نسخه هایی که hrb از pes 2012 , fifa 12 داده بدون هیچ مشکلی هست .
متاسفانه توی این سبکایی که می خواید برای پی سی اون چنان بازی خاصی نیومده و برعکس توی سبک نقش آفرینی که دوس ندارید چند تا بازی خیلی عالی اومده!سلام دوستان
چند روز پیش درخواست کرده بودم بازی معرفی کنید یکی از دوستان لطف کرد معرفی کرد
می خواستم اگر بازی های دیگه ای هست معرفی کنید ،
بازی هایی که ارزش بازی دارن از 6 ماه پیش تا الان اگر یدونه رو هم میشناسی معرفی کنید
فقط سبکش اکشن باشه. و اگر شوتر هم باشه عالیه تخیلی و ترسناک و... هم خوبه
من این سبک بازی هارو دوست دارم
Dead Space
R Evil
AC
Cod
Star Craft II
Metro 2033
BioShock
MaFia
و....
از بازی های Role playin هم خوشم نمیاد.
در ضمن می خواستم بدونم الان نسخه سالمی از PES 12 و Fifa 12 اومده که بگیرم؟
مرسی.
تو شوتر چند تا بازی خوب اومده مثل Warhammer 40,000: Space Marine ولی مطمئن نیستم خوشتون میاد یا نه
به نظر من حدود یه هفته صبر کنید دیگه کم کم چند تا بازی ها خیلی عالی برای پی سی میاد
دقیقا یه هفته دیگه Battlefield 3 و Stronghold 3 منتشر میشن که Battlefield 3 الان چند روز زودتر لینکاش اومده و حتی همین الان هم شاید در بعضی جاها برای فروش اومده باشه!
بعد از اونم توی این سبکایی که گفتین به ترتیب بازی هایی مثل Call of Duty: MW3 و L.A. Noire و Batman: Arkham City و Assassin's Creed: Revelations و Saints Row: The Third میان که فکر می کنم با وجود این بازی های بزرگ تا مدت ها نیازی به بازی دیگه ای نباشه! که همه اینا که اشاره کردم هم حداکثر تا یه ماه دیگه منتشر میشن
+
اون دو تا بازی فوتبال هم که گفتین هم هر دو چند وقته منتشر شدن و همه جا دیگه نسخه سالم اونا پیدا میشه که من فیفا رو بیشتر توصیه می کنم و توی پی سی هم خیلی عالی شده...
من یه بازی به اسم Warhammer 40000 Dawn of war II قبلا رفته بودم
فکر می کنم اینی که شما معرفی کردی هم تو همون سبک باشه اگه باشه که خیلی خوبه چون جزوو باز یهای خیلی عالی بود.
حالا جدای از اینایی که در آینده نزدیک دارن میان یعنی تو این 6 ماه اخیر خصوصا تو تایستون بازی شوتر خوب برای پی سی نیومد اصلا؟
من می خوام چیزی رو از دست نداده باشم. (جدای از بازی هایی که در آینده میان) چون من خیلی زود بازی هارو تموم می کنم مطمئنم بازی کم میارم.
از بازی های نقش آفرینی مثل Dragon Ages Origin و math effect هم نمی دونم چرا اصلا خوشم نمیاد
هر چند امتیاز بالا دارن طرفدارای زیادی هم دارن ولی اصلا نمی تونم باهاشون ارتباط برقرار کنم
من بیشتر بازی های معمایی و بزن بکش برو جلو خوشم میاد ، مثل کرایسیس یا فار کرای یا همین Battlefield که شماره 2 ش رو بازی کردم و همچنین Wolfenstein
مرسی برای معرفی.
کسی هست به من بیچاره کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تو چند تا پست بازی اکشن سوم شخص تو سبک max payne_wantd_stranglehold خواستم که دشمنام موجودات افسانه ای نباشن گرافیکش م خیلی زیاد باشه ولی هیشکی جوابمو نداد.
اگر م سیستمش خیلی بالاس چه بهتر.
سیستم من:
graphic:1 gb 5770
ram:6 gb
cpu:4*2.7![]()
Warhammer 40,000: Space Marine با بازی های قبلا این سری که همگی در سبک استراتژی بودن فرق داره و سبکش کلا عوض شده و اکشن سوم شخصه. یکمی شبیه Gears می مونه...من یه بازی به اسم Warhammer 40000 Dawn of war II قبلا رفته بودم
فکر می کنم اینی که شما معرفی کردی هم تو همون سبک باشه اگه باشه که خیلی خوبه چون جزوو باز یهای خیلی عالی بود.
حالا جدای از اینایی که در آینده نزدیک دارن میان یعنی تو این 6 ماه اخیر خصوصا تو تایستون بازی شوتر خوب برای پی سی نیومد اصلا؟
من می خوام چیزی رو از دست نداده باشم. (جدای از بازی هایی که در آینده میان) چون من خیلی زود بازی هارو تموم می کنم مطمئنم بازی کم میارم.
از بازی های نقش آفرینی مثل Dragon Ages Origin و math effect هم نمی دونم چرا اصلا خوشم نمیاد
هر چند امتیاز بالا دارن طرفدارای زیادی هم دارن ولی اصلا نمی تونم باهاشون ارتباط برقرار کنم
من بیشتر بازی های معمایی و بزن بکش برو جلو خوشم میاد ، مثل کرایسیس یا فار کرای یا همین Battlefield که شماره 2 ش رو بازی کردم و همچنین Wolfenstein
مرسی برای معرفی.
شوترهای دیگه ای هم که این مدت اومدن و خوبن اینان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازی ها در حد خیلی عالی و شاهکار شاید هیچ کدوم نباشن ولی ارزش بازی کردن دارن و توی لینک تاپیکشون که گذاشتم برید مشخصه چه جوری بازی هایی هستن...
با این شرایطی که گفتین جدیدا همچین بازی هایی منتشر نشدن و آخرین شوترهای سوم شخص خوبی که برای پی سی اومدن Red Faction: Armageddon و Warhammer 40,000: Space Marine بود که اتفافا هر جفتشون هم شوترهای علمی تخیلی هستن...کسی هست به من بیچاره کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تو چند تا پست بازی اکشن سوم شخص تو سبک max payne_wantd_stranglehold خواستم که دشمنام موجودات افسانه ای نباشن گرافیکش م خیلی زیاد باشه ولی هیشکی جوابمو نداد.
اگر م سیستمش خیلی بالاس چه بهتر.
سیستم من:
graphic:1 gb 5770
ram:6 gb
cpu:4*2.7
جدید ترین عناوین بازی
بازی Rage - خشم
Rage عنوان یکی از پروژه های عظیم بازی سازی در سال 2010 و 2011 میلادی هست که در تاریخ 3 اکتبر سال 2011 میلادی توسط کمپانی Bethesda Softworks و توسط استودیوی id Software ساخته و حمایت شد .درست بعد از گذشت 7 سال جدیدترین عنوان id Software که استودیوی با سابقه ای هم هست ، روانه بازار شود.
عنوان Rage در نمایشگاه E3 امسال یکی از درخشان ترین نمایش ها را داشت.در پیرامون و محیط بازی Rage گروه ها و افراد ناشناخته و مختلفی زندگی می کنند.یکی از این گروه ها Authority هست که طبق اطلاعات ارایه شدهبر روی Mutant آزمایش های مختلفیرا انجام داده و به این وسیله نمونه های خطرناکتر و بزرگ تری از این موجودات را شکل میدهد.گیمر برای نجات کاپتان مارشال که توسط این نیروه ها به اسارت گرفته شده است باید وارد محدوده ی این گروه شود تا وی را نجات دهد.در اینجاست که گیمر در دنیایی از چالش ها گیر میکند....جالب است بدانید سازندگان بازی فوق العاده جذاب DOOM 3 در این بازی نقش داشته اند و باید منتظر ماند تا ببینیم بازی Rage نیز به سرانجام بازی DOOM3 کشیده میشود یا خیر...
اطلاعاتی در مورد بازی Rage:
شرکت سازنده : کمپانی id Software
شرکت منتشر کننده : Bethesda Softworks
تاریخ انتشار : 5 اکتبر 2011
ژانر بازی : اکشن اول شخص
درجه بندی ESRB برای محدوده بندی سنی بازی : M - مناسب برای تمام افراد و گروه های سنی 17 سال و بالاتر
حداقل سیستم مورد نیاز بازی Rage:
Processor: Intel Core 2 Duo or Equivalent AMD
Memory: 2GB
Hard Disk Space: 25GB
Video Card: 512MB of GeForce 8800, Radeon HD 4200
Sound Card: DirectX compatible sound card
تصاویری از محیط بازی Rage:
]
-------------------
بازی Dead Rising 2 Off the Record - قیام مرگ 2
در این نسخه از بازی Dead Rising شما Wilamette و قهرمان بازی یعنی عکاسی به نام Frank West را مشاهده می کنید که برای بازیکنان تجربه های مختلفی را در طول حوادث مختلف بازی رقم می زنند. این خط داستانی فرعی تجربه ای کاملا جدید از بازی را برای شما فراهم می کند ، مراحل ، دشمنان و اسلحه های جدید همراه با ضربات مختلف که توسط آنها می توانید دشمنان را از بین ببرید. داستان سرایی نو و اکشن های این نسخه از بازی بسیار زیبا بوده و عناصر جدیدی مانند سیستم ذخیره بازی و گیم پلی دونفره به آن اضافه شده است.
لحظه های کلاسیک ، خشونت بار و ترسناک این بازی را با دیدی جدید کشف خواهید کرد. امتیاز دریافت کنید و تمام مراحل را به Frank به اتمام برسانید. بهینه سازی های تکنیکی باعث اجرای روان تر و سریعتر بازی نسبت به نسخه های قبلی شده است.
برخی ویژگی های بازی Dead Rising 2 Off the Record:
- Fortune City آنگونه که می شناختید نیست و شما از دید یک عکاس خبری آن را مشاهده می کنید.
- داستان و مراحل جدید و منحصر به فرد Frank West
- محیط های تازه
- دشمنان و افراد دچار بیماری روانی جدید
- اسلحه ها و کمبوهای متعدد
- آیتم ها و وسایل نقلیه تازه
اطلاعاتی در مورد بازی Dead Rising 2 Off the Record:
شرکت سازنده : کمپانی Capcom
شرکت منتشر کننده : Capcom
تاریخ انتشار : 15 اکتبر 2011
درجه بندی ESRB برای محدوده بندی سنی بازی : M - مناسب برای تمام افراد و گروه های سنی 17 سال و بالاتر
حداقل سیستم مورد نیاز بازی Dead Rising 2 Off the Record:
Cpu: Intel Core 2 Duo 2.4 Ghz or better, AMD Athlon X2 2.2 Ghz or better
Ram: 2 GB
Video Card: NVIDIA® GeForce® ۸۸۰۰GTS or better, ATI RadeonTM HD 3850 or better
DirectX: DirectX ۹٫۰
Hard Drive: 8.5 GB
تصاویری از محیط بازی Dead Rising 2 Off the Record ::
]
-----------------
بازی Global Ops Commando Libya - عملیات جهانی کماندوها در لیبی
Global Ops: Commando Libya 2012 :بازی اکشن و زیبای ماموریت جهانی: کماندو در لیبی.. یک بازی اکشن تفنگی برای طرفدارن بازی های اکشن و کماندویی... همانطور که از نام بازی پیداست شما عضو یکی از تیم های عملیاتی سربازان بین المللی هستید که برای کمک به بحران جنگ لیبی وارد لیبی شده اید و شما ماموریت دارید شورشیان و همینطور نیروهای وارد جنگ شده و اختلالگر را نابود کنید و آرامش را به کشور لیبی بازگردانید.در این بین انواع سلاح های گرم و موشک ها و تجهیزات نظامی کمک شما خواهد بود.گرافیک بازی عالیست و شما با یک بازی اکشن خشونت بار روبرو هستید.. این بازی در پی شورش در کشور لیبی ساخته شده و البته نیز یکجور تبلیغات برای نیروهای بین المللی سازمان ملل به اصطلاح مدعی صلح که پیشنهاد میکنیم بدور از این تفکرها فقط به خود بازی بپردازید و لذت ببرید..
اطلاعاتی در مورد بازی Global Ops: Commando Libya :
شرکت سازنده : کمپانی Spellborn
شرکت منتشر کننده : Kalypso
تاریخ انتشار : 3 اکتبر 2011
حداقل سیستم مورد نیاز :
System: Windows XP(sp2), Vista / 7
Processor: Intel Core2Duo 2.0GHz
Memory: 2 Gb
Video: 512 Mb
تصاویری از محیط بازی Global Ops Commando Libya :
------------------------
بازی The Cursed Crusade - صلیب نفرین شده
این بازی در سبک اکشن سوم شخص و با سناریو خشن و خونین در یک محیط قرون وسطایی اتفاق می افتد. افکت های تصویری غم انگیزی به مناسبت موضوع بازی در آن وجود دارند. 2 ماجراجو در این بازی به مخالفت با دنیای قدیم بر می خیزند. Denz عضو یک فرقه مذهبی از قرون وسطی و Esteban یک سرباز حیله گر .هر چند که ممکن است ریشه های مختلفی داشته باشند اما انگیزه و هدفشان یکی است و آن قرار گرفتن در خطر و جلوگیری از رخداد یک جنگ صلیبی دیگر است تا خودشان را از یک نفرین وحشتناک که روحشان را اذیت می کند رهایی دهند.
برخی ویژگی های بازی The Cursed Crusade:
- در 5 قسمت و 30 ماموریت که مرگ ، آتش و تخریب را برای اروپای قرون وسطا در پی خواهد داشت دنیای قدیم از بین می رود.
- یک فرد مذهبی ملعون : دنیای اطرفتان را به یک جهنم تبدیل کنید ، قدرت و قابلیت مشاهده اشیاء مخفی را در خود بالا ببرید و همه این ها به هزینه انسانیت شما خواهد بود.
- قابلیت بازی آنلاین یا دونفره در دو سمت صفحه ، به کار گماشتن یک دوست برای کنترل استفان برای لذت بردن از هیجان ماجراهای جالب این بازی.
- اکشن های سوم شخص بی نظیر : موتور جنگی بر اساس اسلحه با بیش از 90 کمبود ، چندین دوجین از انواع اسلحه و سیستم حمله ای بر اساس زمان.
اطلاعاتی در مورد بازی The Cursed Crusade:
شرکت سازنده : کمپانی Kylotonn
شرکت منتشر کننده : Atlus
تاریخ انتشار : اکتبر 2011
ژانر بازی : اکشن سوم شخص
حداقل سیستم مورد نیاز بازی The Cursed Crusade:
CPU: Core 2 Duo 2.0 GHz or similar
RAM: 2 GB
HDD: 8 GB free disk space
Graphics: 256 MB Graphics Memory
Sound Card: DirectX 9 Compatible
DirectX: Version 9
تصاویری از محیط بازی The Cursed Crusade:
]
-----------------------
بازی Red Orchestra 2 Heroes of Stalingrad - ارتش سرخ 2
Red Orchestra 2 Heroes of Stalingrad نام بازی اکشن و اول شخص می باشد که توسط کمپانی Tripwire Interactive طراحی و عرضه شده است. داستان بازی روایتی از جنگ جهانی 2 را دنبال می کند ، که شما به عنوان یک گروه آزادی خواه می بایست ماموریت های غیر ممکنی را انجام دهید ، ماموریت هایی که در آن هدف اصلی شکست دادن دشمنی که سعی به از بین بردن شما را دارد. در این بازی شما با سلاح های قدیمی روبرو خواهید شد که به گونه ای متفاوت طراحی شده اند. شما در این بازی با پشت سر گذاشتن هر مرحله سلاح و اقلام جنگی جدیدی در اختیار خواهید گرفت. در این بازی از موتور گرافیکی Unreal Engine 3 استفاده شده است. یکی از مهم ترین بخش بازی قسمت multiplayer یا چندنفره آن است که به گونه ای نوین و با خصوصیت های خاصی طراحی شده است که به طور مثال می توان به تنوع نقشه یا Map های این بخش اشاره نمود. این بازی بروی PC در تاریخ 13 سپتامبر 2011 منتشر شد.
اطلاعاتی در مورد بازی Red Orchestra 2 Heroes of Stalingrad :
شرکت سازنده : کمپانی Tripwire Interactive
شرکت منتشر کننده : کمپانی Tripwire Interactive
تاریخ انتشار : 13 سپتامبر 2011
زانر بازی :اکشن ، اول شخص
درجه بندی ESRB برای محدوده بندی سنی بازی : T - مناسب برای تمام افراد و گروه های سنی 18 سال و بالاتر
حداقل سیستم مورد نیاز :
CPU: Intel 2.0 GHz or higher
RAM: 1 GB
HDD: 1.5 GB free disk space
Graphics: 128 MB Graphics Memory with shader model 3
DirectX: Version 9.0c
تصاویری از محیط بازی Red Orchestra 2 Heroes of Stalingrad :
----------------------
بازی Dead Island - جزیره مردگان
Dead Island نام بازی اکشن و ترسناک می باشد که به تازگی توسط کمپانی Techland طراحی و دو کمپانی Deep Silver وKoch Media آن را منتشر کرده اند. داستان این بازی در یک جزیره استوایی شکل می گیرد که پس از حملات دیوانه وار مردم این جزیره به هم، به یك كابوس واقعی تبدیل می شود. در این بازی شما با چهار شخصیت اصلی بازی آشنا خواهید شد که اولین فردی که شما در نقش آن بازی می کنید Xian Mei نام دارد شغل سابق او بریدن اشیا بوده و سلاح اصلی او شمشیر می باشد. شما در بازی با یک فانوس دریایی روبرو خواهید شد که به عنوان یک پناهگاه برای نجات یافتگان این جزیره محسوب می شود. در اولین صحنه بازی شما مردمانی در اطراف خود روبرو خواهید که ترس و غصه وجود آنها را فرا گرفته است در ادامه شما با رهبر گروه صحبت می کنید و تصمیم می گیرید که به سمت ساحل حرکت کنید تا سیگنال هایی که با منور فرستاده شده را بررسی کنید . زمانی که از فانوس دریایی خارج می شوید با تعداد زیادی جسد سوخته و تکه تکه شده روبرو خواهید در این میان ناگهان یكی از آن ها تكان می خورد که به زامبی تبدیل شده و به سمت شما حمله می کند . در ادامه بازی شما با حملات فراوانی از زامبی ها برخورد خواهید کرد که اتفاقات فراوانی در این مسیر رخ می دهد. در این بازی از موتور توسعه یافته گرافیکی Chrome Engine استفاده شده است. صدا گذاری محیط بازی به گونه مناسبی طراحی شده است که ترس و وحشت بازی را افزایش می دهد. بازی جزیره مرده بروی پلتفرم های PC, PS3 ,Xbox منتشر شده است.
اطلاعات در مورد بازی Dead Island :
شرکت سازنده : کمپانی Techland
شرکت منتشر کننده : Deep Silver / Koch Media
تاریخ انتشار : 6 سپتامبر 2011
زانر بازی : اکشن ، ترسناک
درجه بندی ESRB برای محدوده بندی سنی بازی : T - مناسب برای تمام افراد و گروه های سنی 18 سال و بالاتر
حداقل سیستم مورد نیاز :
CPU: Core2Duo 2.66 GHz
HDD: 2 GB free disk space (it may require more than 10 GB space)
Graphics: 512 MB Graphics Memory
تصاویری از محیط بازی Dead Island :
]
----------------------------------------
بازی Call of Juarez: The Cartel - ندای خوآرز 3 Call of Juarez: The Cartel نام بازی اول شخص و اکشن با موضوع متفاوت می باشد که توسط کمپانی Techland طراحی شده و شرکت Ubisoft آن را منتشر کرده است. داستان این بازی از آنجایی آغاز می شود که یک گروه مواد مخدر مکزیکی با بمبگذاری در یک پایگاه امنیتی U.S. قوانین آن منطقه را زیر پا گذاشته و حال دولت U.S. گروهی حرفه ای و خبره را جمع کرده تا آنها را از بین ببرند. شما در این بازی با شخصیت های مختلفی روبرو خواهید شد که هر کدام داستان زندگی خاص خود را دارند. شخصیت اصلی بازی Ben McCall نام دارد وی یکی از افسران پلیس LAPD می باشد که می بایست شما با این شخصیت برعلیه آن گروه تبهکار قیام کنید.
در این بازی از ورژن پنجم موتور گرافیکی Chrome استفاده شده است که با توجه به بازی های مدرن امروزی از گرافیک ضعیفی برخوردار است.یکی از نکات مثبت بازی وجود اسلحه های فراوان است که بازیکن می تواند از هر نوع اسلحه موجود در بازی استفاده کنند. صدا گذاری بازی جز یکی دیگر از نکات مثبت بازی محسوب می شود.
این بازی بروی پلتفرم های PC, Xbox, PS3 منتشر شده است.
اطلاعاتی در مورد بازی Call of Juarez: The Cartel :
شرکت سازنده : کمپانی Techland -Poland
شرکت منتشر کننده : کمپانی Ubisoft
تاریخ انتشار : 13 سپتامبر 2011
ژانر بازی : اول شخص و اکشن ، شوتر
درجه بندی ESRB برای محدوده بندی سنی بازی : T - مناسب برای تمام افراد و گروه های سنی 17 سال و بالاتر
حداقل سیستم مورد نیاز :
CPU: Intel Core 2 Duo 2GHz, AMD Athlon 64 X2 2Ghz
RAM: 1GB for Windows XP, 2GB for Windows Vista/7
HDD: 8 GB free disk space
تصاویری از محیط بازی Call of Juarez: The Cartel :
]
----------------------------------
بازی Deus Ex Human Revolution - انقلاب انسان Deus Ex Human Revolution نام بازی اکشن و جذاب با موضوع متفاوت می باشد که توسط کمپانی Square Enix منتشر شده است. داستان این بازی در سال ۲۰۲۷ جریان دارد ، یعنی ۲۵ سال قبل از وقایع Deus Ex می باشد. داستان اصلی این عنوان ، در پنج شهر مختلف روی می دهد که از میان آنها می توان به شانگهای و مونترال اشاره نمود. Adam Jensen ، یکی از شخصیت های مهم در Human Revolution است ، وی از افسران امنیتی متشخص در شرکت صنایع Sarif می باشد و مدت هاست که به کار در آنجا مشغول است. کاری که او در این شرکتانجام می دهد ، حفاظت از یک آزمایشگاه تحقیقاتی است که دانشمندان Sarif ، تمام روز در آنجا مشغول بکار هستند.
داستان بازی از جایی شروع می شود که گروهی به سرکردگی فردی ناشناس ، به آزمایشگاه های تحقیقاتی کمپانی Sarif هجوم می آورند و در پی این حمله ی بی رحمانه ، Adam به شدت مجروح شده و پس از آنکه مدت بسیاری را در بیمارستان به سر برد و در ادامه داستان Adam بعد از مدتی که او سلامتی کامل دست یافت ، بار دیگر به کمپانی بازگشت. پس از گذشت مدتی ، توطئه ای بزرگ علیه کمپانی صورت گرفت و Adam در میان افرادی که سعی به مقابله در برابر این توطئه داشتند ، قرار گرفت که شما در ادامه بازی با وقایع جذابی روبرو خواهید شد. گرافیک Deus Ex: Human Revolution طرح فوق العاده تیره ای دارد و بسیار کم در بازی ، شما روز را مشاهده می کنید. صداگذاری بازی مطمئناً یکی از نکات مثبت بازی است ، دوبله ی کارکتر ها به نحو احسن صورت گرفته است. این بازی در سال 2011 بروی پلتفرم های PC, PlayStation 3, Xbox 360 منتشر شده است.
اطلاعات در مورد بازی Deus Ex Human Revolution :
شرکت سازنده : کمپانی Square Enix
شرکت منتشر کننده : Eidos Studios - Montreal
تاریخ انتشار : 23 اگوست 2011
زانر بازی : اول شخص ، اکشن
درجه بندی ESRB برای محدوده بندی سنی بازی : T - مناسب برای تمام افراد و گروه های سنی 17 سال و بالاتر
حداقل سیستم مورد نیاز :
CPU: Intel Core 2 Duo / AMD Athlon 64 X2 2.0 Ghz
HDD: 10 GB free disk space
Graphics: 256 MB Graphics Memory
DirectX: Version 9.0c
تصاویری از محیط بازی Deus Ex Human Revolution :
]
Last edited by ava-net; 20-10-2011 at 12:29.
سلام
چند تا بازی اکشن خوب و جدید معرفی کنیید
چند تا هم بازی خوب غیر اکشن
زیاد از بازی ها خبری ندارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)