خیلی ممنون .در ضمن از دوستان معذرت می خوام ناجور حالمو گرفته بود به خاطر همین حواسم نبود و به صفحات قبلی تاپیک خودش سر نزدم.
خیلی ممنون .در ضمن از دوستان معذرت می خوام ناجور حالمو گرفته بود به خاطر همین حواسم نبود و به صفحات قبلی تاپیک خودش سر نزدم.
Assasin's Creed با پچ درست میشه ورژن انگلیسش ؟قط ورژن روسي بازي سالم يا بايد پچ بازي را دانلود كني
اگه میشه که لینک بدید لطفا ...
نه عزيزم من كه گفتم وقتي پچ را نصب كردي بازي همه چيزش(زبان ونوشتار ها) روسي ميشه
salam agha vaghti mikham varede bazi COD4 besham in ro mige bayad chikar konam ?
----- Initializing Renderer ----
----- Client Initialization Complete -----
Attempting 22 kHz 16 bit [Windows default] sound
----- R_Init -----
Getting Direct3D 9 interface...
Pixel shader version is 1.4
Vertex shader version is 1.1
Video card or driver doesn't support separate alpha blend, glow will be disabled.
Error during initialization:
Video card or driver doesn't support separate alpha blend, glow will be disabled.
???
سلام من وقتی می خوام بازی call of duty 1 را اجرا کنم یه ارور میده که متنش رو این زیر نوشتم :
could not load openGL. Make sure that you have the latest drivers for your video card from the manufacturer's web site
سلام دوست عزیز. لطفا از این به بعد فارسی تایپ کن.
احتمالا کارت گرافیک شما با حداقل کارت مورد نیاز برای اجرای بازی تطابق ندارد.
راه حل شما اینه که کارت گرافیکتون رو ارتقاع بدید.
بد نیست اگر مدل و مارک کارت گرافیکتون رو هم بنویسید.
این پیغام معنیش اینه که شما باید آخرین نسخه درایور کارت گرافیک رو از سایت سازنده محصول دانلود و نصب کنی تا بازی اجرا بشه.
Last edited by A-H Entertainment; 18-03-2008 at 12:56.
دوست عزیز! این پیغام به این معنی هست که:
یا کارت گرافیک شما برای اجرای بازی مناسب نیست که باید ارتقا بدید.
یا درایور کارت گرافیک به روز نیست که باید آخرین درایور رو نصب کنید.
پست همزمان با A-H Entertainment
سلام وقتی میخوام توی بازی gears of war تو قسمت load last check point وارد شم مینویسه not sing in باید چکار کنم؟![]()
Last edited by holow; 18-03-2008 at 13:29.
دوست عزیز شما باید یه پروفایل ایجاد کنیسلام وقتی میخوام توی بازی gears of war تو قسمت load last check point وارد شم مینویسه not sing in باید چکار کنم؟![]()
من بازیه The Club رو نصب کردم وقتی وارد بازی میشم تا میخاد دموی اول بازی بیاد ارور دونت سند میده و از بازی میاد بیرون ویندوزه من xp هست به نظر شما مشکل از چیه؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)