تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 532 از 954 اولاول ... 32432482522528529530531532533534535536542582632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,311 به 5,320 از 9536

نام تاپيک: dota allstars بازها بیان تو !!!

پروفشنال thelastblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز اگه هیروتو همین جوری ولش بکنی خودش اگه یه دشمن بیاد نزدیک میره بهش attack میده... این قانونیه که تو کل war هست...کاملا طبیعیه... در مورد 5v5 بودن هم باید بگم که درسته ولی نمیشه قابلیت های فردی رو هم نادیده گرفت... وقتی بلد نباشی تکی با یه هیرو کار کنی چه جوری میخوای تو تیم باشی؟ باید بلد باشی هم 1v1 بازی کنی هم 5v5...

در مورد مشکلات dota هم باید بگم که درسته اینا هم چزو مشکلات دوتا هستند و چون تاپیکی برای war نیست بهتره که همینحا پرسیده بشه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام به همگی..........

آقا اسماعیل اگر شما قصد دارید بازی دوتا رو به خوبی آموزش ببینید من 2 توصیه برای شما دارم :

1- اگه می تونید یه چند روزی به یک گیم نت برید و یکم تمرین کنید.

2-می تونید به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .ir برید و اونجا عضو بشید.(این سایت خیلی بدرد بخوره و من به همه کسانی که عضو

این سایت نیستند توصیه می کنم که حداقل ازش دیدن کنن)

البته چند تا ریپلی از پچ 1.23a هم دوباره براتون گذاشتم که می تونید دانلودش کنید(در باره اشکالی که دفعه پیش سر ویرایش

به وجود آمد هم متاسفم)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام سلام.....

این درسته که امسال مسابقات دوتا کشوری بر گزار شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه این جوریه تو ایران تیم اول کی شد؟گروه Reborn؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

پچ من 1.18 است
    الان هم 1.22 را دانلود کردم و هم 1.23 را ولی نصب نمیشه و پیغام میده که یا پچه بد دانلود شده و دوباره ئان کن و یا اینکه بازی از اول اول نصب کن
    الان سی دی هاشم ندارم
    چکار می تونم بکنم ؟

به نظر من شما باید پچ کاملش رو دانلود کنید (از سایت crashgame.ir )

در ضمن توضیحاتی هم دربارش داده که به نظر من خیلی بدردتون می خوره.

من هم همین مشکل رو با پچ 1.22 داشتم .سه بار دانلودش کردم ولی هر سه بار پیام داد که پچ مشکل داره یا

به طوره کامل دانلود نشده که این مشکل به کمک یکی از دوستانم که ADSL داش حل شد....................

اگه شما پچ کامل رو در اختیار داشته باشید,بعد از کلیک روی آن به صورت خودکار و بدون هیچ مشکلی نصب

خواهد شد.ولی اگر پچ دانلودی شما کامل نباشد,بعد از نصبش باید کرک Frozen Throne رو دوباره بریزید و

دیگر هیچ............................................ .........

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

پچ من 1.18 است
    الان هم 1.22 را دانلود کردم و هم 1.23 را ولی نصب نمیشه و پیغام میده که یا پچه بد دانلود شده و دوباره ئان کن و یا اینکه بازی از اول اول نصب کن
    الان سی دی هاشم ندارم
    چکار می تونم بکنم ؟

به نظر من شما باید پچ کاملش رو دانلود کنید (از سایت crashgame.ir )

در ضمن توضیحاتی هم دربارش داده که به نظر من خیلی بدردتون می خوره.

من هم همین مشکل رو با پچ 1.22 داشتم .سه بار دانلودش کردم ولی هر سه بار پیام داد که پچ مشکل داره یا

به طوره کامل دانلود نشده که این مشکل به کمک یکی از دوستانم که ADSL داش حل شد....................

اگه شما پچ کامل رو در اختیار داشته باشید,بعد از کلیک روی آن به صورت خودکار و بدون هیچ مشکلی نصب

خواهد شد.ولی اگر پچ دانلودی شما کامل نباشد,بعد از نصبش باید کرک Frozen Throne رو دوباره بریزید و

دیگر هیچ............................................ .........

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

سلام دوستان چند تا مطلب امیدوارم به دردتون بخوره.

باگ بزرگ در 6.59C

با خرید آیتم Almert یا هموم پنجه که با فعال شدن 25 استرینج - 65 دمیج - 15 اتک اسپید - 500 هیت پوینت میگیرید ولی در عوض در به شدت HP Region تون میاد پایین که این آیتم برای هروهایی مثل Lifestealer و Skeleton King پیشنهاد میشه.

حالا با باگی که در لینک زیر وجود داره همه مزایای گفته شده در بالا رو بدون از دست دادن HP Region داشته باشید.یعنی با مصرف پول 2800 هروی خود را با باگ بالا به خر استرینج تبدیل کنید.گفته میشه که این باگ در 6.59D هم وجود داره ولی به شکل دیگه!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مپهای تمرینی هروهای مشکل

مپ تمرینی میرانا
    کد:
    مپ تمرینی بوچر
    کد:
    ویدیو جالب از صحنه های جذاب دوتا بازهای حرفه ای!
    کد:
    یک مپ AlPlus جالب و جذاب

مپ DotA-Allstars 6.59 AI+ (20090227) Formless Mode یک مپ غیر ارجینال هست که توسط گروهی از گیمرها به این مپ هرو و آیتمهای تفریحی جالبی اضافه شده که این با زدن حالت FUN در ابتدای بازی میتوانید از آیتمها و هروهای جدید در قسمت FUN مپ لذت ببرید.پیشنهاد میشه این مپ رو دانلود کنید.
    کد:

داره خودمونی میشه S.E.S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام. با شرمندگی بسیار, یک سوال داشتم, من به عنوان هیرو, Soul Keeper رو انتخاب کردم حالا میخواستم از شما دوستان بپرسم که چه ایتم هایی برای این هیرو مناسبه که بوسیله انها نقاط ضعفش تا جای ممکن کم رنگ بشه؟

بازهم از همه شما دوستان تشکر میکنم

داره خودمونی میشه S.E.S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام. من دوتا از رپلی هایی که ارش عزیز, زحمت گذاشتنش رو کشیدند دانلود کردم اما بعد از قرار دادن انها تو پوشه مربوطه, و بعد از انتخاب و زمانی که میخوام اجراش کنم, یک پیغام خطا میده, تو پستهای قبلی smallman عزیز, گفتند که علاوه به پچ بازی, باید مپی رو که با اون بازی کردند هم داشت, میخواستم بدونم فقط ورژنش مشابه باشه کافیه یا AI بودنش هم ربط داره چون من فقط جدیدترین مپ AI یعنی مپ "DotA_Allstars_6.59_AIplus_1.52_Revision_01" رو دارم. درضمن از کجا باید متوجه ورژن مپ رپلی شد؟

بازم از همه شما دوستان تشکر میکنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام. با شرمندگی بسیار, یک سوال داشتم, من به عنوان هیرو, Soul Keeper رو انتخاب کردم حالا میخواستم از شما دوستان بپرسم که چه ایتم هایی برای این هیرو مناسبه که بوسیله انها نقاط ضعفش تا جای ممکن کم رنگ بشه؟

بازهم از همه شما دوستان تشکر میکنم

S.E.S اینکه شما می پرسید چه آیمی مناسب هیروست,بستگی به هیرو یا هیروهای مقابل شما داره.البته

من به شما آیتم های زیر رو که به صورت معمول برای این هیرو می بندد رو می گم:

1-sange and yasha
    2-butterfly
    3-buriza-do kyanon
    monkey king bar-4
    5-heart of tarrasque
    6-power of treads یا boots of travel

در ضمن از لینک زیر این رو حتما دانلود کن ...............

کد:

کد:

(در ضمن از yasser1680 برای مپ تمرینی میرانا خیلی ممنونم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام. من دوتا از رپلی هایی که ارش عزیز, زحمت گذاشتنش رو کشیدند دانلود کردم اما بعد از قرار دادن انها تو پوشه مربوطه, و بعد از انتخاب و زمانی که میخوام اجراش کنم, یک پیغام خطا میده, تو پستهای قبلی smallman عزیز, گفتند که علاوه به پچ بازی, باید مپی رو که با اون بازی کردند هم داشت, میخواستم بدونم فقط ورژنش مشابه باشه کافیه یا AI بودنش هم ربط داره چون من فقط جدیدترین مپ AI یعنی مپ "DotA_Allstars_6.59_AIplus_1.52_Revision_01" رو دارم. درضمن از کجا باید متوجه ورژن مپ رپلی شد؟

بازم از همه شما دوستان تشکر میکنم.

بله شما دقیقا باید ورژن ریپلی مورد نظر رو داشته باشید.

وقتی روی ریپلی مورد نظر خود کلیک می کنید در سمت راست عکس وژن مشخس می شود و در بالای آن نام

مپ رو دقیقا می نویسه...............

در ضمن مپ این ریپلی ها 6.59d و 659c است..................

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •