تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 532 از 858 اولاول ... 32432482522528529530531532533534535536542582632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,311 به 5,320 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

داره خودمونی میشه farhadhttp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خوب دوستان بعد از حدود 5 روز استفاده از اینترنت نسل 4 ایرانسل به یه نکات جالبی برخوردم.

اول بگم که طرح تعرفه من "اینترنت نامحدود یکماهه تا سرعت یک مگابیت"

اینم میدونید که من می تونم 50 گیگ دانلود کنم ولی اگه بیشتر شه سرعت قفل میشه رو 256 کیلوبیت

خوب حالا مساله اینجاست که این سرویس حجم مصرفی داخلی رو حساب نمی کنه. (می دونم خیلی مسخره است و کسی زیاد از حجم داخلی استفاده نمی کنه ولی به هر حال باید حجم مصرفی داخلی رو نصف حساب کنند.)

من برای اینکه مطمعن بشم یه اسکرین شات از میزان مصرفم گرفتم :

بعد طبق عادت قدیمی ام رفتم سایت بانک ملی که مرورگر دانلود کنم که متوجه اتفاق عجیب دوم شدم. (قضیه از این قراره که من 6 سال پیش که تازه وایمکس خریده بودم مودم رو می ذاشتم رو نتظیمات کارخانه بعد می رفتم سایت بانک ملی (چون این سایت برای تراکنش های بانکی استفاده میشه بدون نیاز به وصل شدن به اکانتی اجازه میداد واردش شم) بعد چون وارد حساب کاربریم نشده بودم سرعتم محدود نمیشد منم می رفتم مرورگر دانلود می کردم با سرعت 16 مگابیت ذوق می کردم چون اون موقع بالاترین سرعتی که میشد اشتراک خرید 2 مگابیت بود.) الانم گفتم ترافیک مصرفی از بانک مرکزی 100 درصد داخلی حساب میشه دیگه برا همین به یاد قدیم رفتم چند تا مرورگر دانلود کنم که ببینم از حجم داخلی کم میکنه یا خارجی اما با کمال تعجب دیدم سرعت قفل که نبود هیچی همینطور بالا می رفت .

بعد حجم مصرف شده رو چک کردم دیدم بااینکه من حدود 200 مگابایت دانلود کردم ولی تقریبا چیزی از حجم کم نشده

حالا اصلا گیج شدم. باز بیشتر تحقیق می کنم با سایت های ایرانی دیگه که آیا مصرف داخلی کلا حساب نمیشه یا به عنوان مصرف خارجی حساب میشه. به هر حال حجم مصرف شده از محتوای داخلی همیشه صفره ...
    اگه مصرف محتوای داخلی رو به عنوان خارجی حساب کنن میشه به 195 شکایت کرد یه کم حجم از حلقمشون کشید بیرون ...
    Last edited by farhadhttp; 16-12-2017 at 03:39.

2. 2 کاربر از farhadhttp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Cyber-PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    middle of hourglass

پيش فرض

چند روزی هست که lte گرفتم و چند بار فایل ها با مشکل از IDM دانلود شدن (از سلامت فایل ها و سردر اطمینان دارم)
    فایلهای چند گیگابایتی که نزدیک آخرشون در عین داشتن resume به صورت خودکار از ابتدا شروع به دانلود میشند!
    الان ی تست سرعت با speedtest.net گرفتم که نتیجه اش جالب بود!
    سرعت دانلود رو حدود ۷ مگابایت نشون میده که خب بد نیست ولی آپلود اینقدر ضعیفه که تست با ارور میاد بیرون (از طریق مادربورد که بررسی کردم سرعت آپلود در بیشینه خودش به ۲۴ کیلوبایت میرسه!)
    حالا بنظر شما ممکنه این مشکل دانلود های من بخاطر به هیچ وجه نزدیک نبودن بیشینه ی سرعت دانلود و آپلود باشه؟
    یعنی درخواست ها نتونند به موقع برسند و به نوعی packet lost بشه؟

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خوب دوستان بعد از حدود 5 روز استفاده از اینترنت نسل 4 ایرانسل به یه نکات جالبی برخوردم.

اول بگم که طرح تعرفه من "اینترنت نامحدود یکماهه تا سرعت یک مگابیت"

اینم میدونید که من می تونم 50 گیگ دانلود کنم ولی اگه بیشتر شه سرعت قفل میشه رو 256 کیلوبیت

خوب حالا مساله اینجاست که این سرویس حجم مصرفی داخلی رو حساب نمی کنه. (می دونم خیلی مسخره است و کسی زیاد از حجم داخلی استفاده نمی کنه ولی به هر حال باید حجم مصرفی داخلی رو نصف حساب کنند.)

من برای اینکه مطمعن بشم یه اسکرین شات از میزان مصرفم گرفتم :

بعد طبق عادت قدیمی ام رفتم سایت بانک ملی که مرورگر دانلود کنم که متوجه اتفاق عجیب دوم شدم. (قضیه از این قراره که من 6 سال پیش که تازه وایمکس خریده بودم مودم رو می ذاشتم رو نتظیمات کارخانه بعد می رفتم سایت بانک ملی (چون این سایت برای تراکنش های بانکی استفاده میشه بدون نیاز به وصل شدن به اکانتی اجازه میداد واردش شم) بعد چون وارد حساب کاربریم نشده بودم سرعتم محدود نمیشد منم می رفتم مرورگر دانلود می کردم با سرعت 16 مگابیت ذوق می کردم چون اون موقع بالاترین سرعتی که میشد اشتراک خرید 2 مگابیت بود.) الانم گفتم ترافیک مصرفی از بانک مرکزی 100 درصد داخلی حساب میشه دیگه برا همین به یاد قدیم رفتم چند تا مرورگر دانلود کنم که ببینم از حجم داخلی کم میکنه یا خارجی اما با کمال تعجب دیدم سرعت قفل که نبود هیچی همینطور بالا می رفت .

بعد حجم مصرف شده رو چک کردم دیدم بااینکه من حدود 200 مگابایت دانلود کردم ولی تقریبا چیزی از حجم کم نشده

حالا اصلا گیج شدم. باز بیشتر تحقیق می کنم با سایت های ایرانی دیگه که آیا مصرف داخلی کلا حساب نمیشه یا به عنوان مصرف خارجی حساب میشه. به هر حال حجم مصرف شده از محتوای داخلی همیشه صفره ...
    اگه مصرف محتوای داخلی رو به عنوان خارجی حساب کنن میشه به 195 شکایت کرد یه کم حجم از حلقمشون کشید بیرون ...

دوست عزیز سرعت دانلود شما با این سرویس از داخل و خارج چنده؟

5. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه farhadhttp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز سرعت دانلود شما با این سرویس از داخل و خارج چنده؟
    کامل توضیح دادم دیگه. سرعتم قفل روی 1 مگابیت چه از داخل و چه از خارج ولی سایتی مثل بانک ملی استثنا رفتار می کنه چرا ؟ (خودمم نمی دونم شاید به خاطر اینکه درگاه پرداخته و تو وایت لیست ایرانسل قرار داره )
    الان مشکل اینجاست که :
    1- دانلود از محتوای داخلی جداگانه محاسبه نمیشه (چون باید نصف حساب شه)
    2- احتمال داره که ایرانسل داره سرعت رو محدود میکنه (6 سال پیش که وایمکس اومد ایرانسل می تونست سرویس 16 مگابیت ارائه بده اما فقط تا 2 مگابیت میداد. اما الان دیگه به غیر از این طرح مسخره نامحدودش که سرعت رو محدود میکنه طبیعتا نباید محدودیتی در سرعت وجود داشته باشه.) باید ماه آینده سرویس عادی بگیرم که محدودیت سرعت نداره و چک کنم ببینم سرعت دانلود از سایت بانک ملی با بقیه سایت ها یکیه یا نه. اگه یکی باشه که هیچی ولی اگه نه نشون میده که خود ایرانسل محدودیت اعمال میکنه رو سرعت. ( می دونم شک خیلی مسخره ایه ولی هیچی از اینا بعید نیست)
    البته یه مشکلی هم هست اونم اینکه نمیشه درست محابسه کرد سرعت دانلود از بانک ملی چقدره چون حجیم ترین فایلش حدود 60 مگابایته ولی اینقدر سریع دانلود میشه که افزایش سرعت به ماکسمم خودش نمیرسه.(تا 12 مگابیت بر ثانیه زیاد میشه و همینطور میره بالا اما دانلود در عرض 10 ثانیه تموم میشه و نمیشه فهمید سرعت تا چقدر زیاد میشه)
    Last edited by farhadhttp; 16-12-2017 at 15:30.

7. 2 کاربر از farhadhttp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

کامل توضیح دادم دیگه. سرعتم قفل روی 1 مگابیت چه از داخل و چه از خارج ولی سایتی مثل بانک ملی استثنا رفتار می کنه چرا ؟ (خودمم نمی دونم شاید به خاطر اینکه درگاه پرداخته و تو وایت لیست ایرانسل قرار داره )
    الان مشکل اینجاست که :
    1- دانلود از محتوای داخلی جداگانه محاسبه نمیشه (چون باید نصف حساب شه)
    2- احتمال داره که ایرانسل داره سرعت رو محدود میکنه (6 سال پیش که وایمکس اومد ایرانسل می تونست سرویس 16 مگابیت ارائه بده اما فقط تا 2 مگابیت میداد. اما الان دیگه به غیر از این طرح مسخره نامحدودش که سرعت رو محدود میکنه طبیعتا نباید محدودیتی در سرعت وجود داشته باشه.) باید ماه آینده سرویس عادی بگیرم که محدودیت سرعت نداره و چک کنم ببینم سرعت دانلود از سایت بانک ملی با بقیه سایت ها یکیه یا نه. اگه یکی باشه که هیچی ولی اگه نه نشون میده که خود ایرانسل محدودیت اعمال میکنه رو سرعت. ( می دونم شک خیلی مسخره ایه ولی هیچی از اینا بعید نیست)
    البته یه مشکلی هم هست اونم اینکه نمیشه درست محابسه کرد سرعت دانلود از بانک ملی چقدره چون حجیم ترین فایلش حدود 60 مگابایته ولی اینقدر سریع دانلود میشه که افزایش سرعت به ماکسمم خودش نمیرسه.(تا 12 مگابیت بر ثانیه زیاد میشه و همینطور میره بالا اما دانلود در عرض 10 ثانیه تموم میشه و نمیشه فهمید سرعت تا چقدر زیاد میشه)
    ایرانسل سرعت رو محدود نمیکنه چون برای من که سرویس حجمی دارم سرعت در بعضی مواقع روز 40 مگ هست و بعضی ساعات بین 6 تا 20 مگ در نوسانه که نشون میده پهنای باند ازاد هست ضمن اینکه من در بعضی مناطق خلوت تر تست کردم تا 70 مگ هم رفته پس محدود نیست .
    برای من سرعت از تمام سایت ها چه داخل و چه خارج یکی هست و از سایت بانک ملی هم الان تست کردم بیشتر از سایت های داخلی نبود و همونقدر میداد .احتمالا روی سرویس های نامحدود اینطوره .
    Last edited by ahwazp30; 16-12-2017 at 20:49.

9. 3 کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوستان چند شب پیش متوجه شدم پسورد مودمم یهو ورداشته شده، مودم رو همون روز خریداری کرده بودم
    بعدش یه بار دیگه تکرار شد، و نکته جالب اینجاست که، من mac filtering مودمم فعال و پسوردم عوض شدست
    و خلاصه مطمینم بحث هک اینا نیست بلکه این مودم احمق ایرانسله...
    واقعا کلافه شدم ، مطمینا اگه باز اتفاق بافته، ایرانسل زیر بار حجم دزدیده شده نمیره....

داره خودمونی میشه pasia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام 4.5 g واسه دانلود بهتره یا lte? کدومش انتن دهی واسش مهمتره میخوام سرعت دانلودم حداقل 5 6 مگ باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام 4.5 g واسه دانلود بهتره یا lte? کدومش انتن دهی واسش مهمتره میخوام سرعت دانلودم حداقل 5 6 مگ باشه
    سلام. بستگی‌به منطقت داره بهترین راه اینه که یا خودت تست کنی یا از کسب که اون حوالی داره بخوای تست کنه. در خال حاضر td ایرانسل تقریبا اکثر مناطق ۱۶ مگابیت میده حالا نمیدونم منظور شما از ۵ ۶ مگ بیت هست یا بایت.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

13. 2 کاربر از aliprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pasia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام. بستگی‌به منطقت داره بهترین راه اینه که یا خودت تست کنی یا از کسب که اون حوالی داره بخوای تست کنه. در خال حاضر td ایرانسل تقریبا اکثر مناطق ۱۶ مگابیت میده حالا نمیدونم منظور شما از ۵ ۶ مگ بیت هست یا بایت.

منطقه ایی هستم که هم همراه اول هم ایرانسل متوسط تا بد انتن میدن منظورم سرعتی هست که تو idm نشون میده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منطقه ایی هستم که هم همراه اول هم ایرانسل متوسط تا بد انتن میدن منظورم سرعتی هست که تو idm نشون میده
    سرعتی که IDM نشون میده بایت هست. اکر انتن دهی منطقت خوب نیست بهترین کار تسک قبل از خریده. که یا باید از کسی که داره بخوای برات تست‌کنه یا اگر دوستی فامیلی کسی داره با مودمش تست کنی یا از مبین نت بگیری مبین نت تا ۴۰ مگابی یا همون ۵ مگابایت باز هست که میانگین ۲ مگابایت رو سرعت میده و قبل از خرید میان خونه تست میکنن اکر اوکی بود کارت میکشی مودم رو تحویلت میدن

16. این کاربر از aliprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •