تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 532 از 848 اولاول ... 32432482522528529530531532533534535536542582632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,311 به 5,320 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

در شرایط غیر پیک و مراکزی که شلوغی بیداد نکنه در اکثر اوقات روز تا جایی که خط شما بکشه سرعت خواهید داشت. من سرویسم 2 مگ هست ولی در هیچ ساعت روز سرعتم از 6 مگی که نهایت کشش خط منه (بخاطر نویط) کمتر نشده و عملا اگه سرویس 4 مگم میگرفتم همین بود.
    الان 8 مگ سرعت،٥ گيگ،يك ماهه رو داره ميده ٣٨ هزار تومن،يني يه چيرزي تو حدود 16 تومن تفاوت با اون سرويس كه شما عرض كردي هست... اين شركتاي اينترنتي كه ميان روي قيمت ترافيك اضافي كه هيچ جاي دنيا نميفروشن ميان با ١٠درصد ماليات به مردم بيچاره ميفروشه،برام عجيبه كه از اين ١٦ تومن بگذرن؟!!!!

2. این کاربر از ba.amir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

الان 8 مگ سرعت،٥ گيگ،يك ماهه رو داره ميده ٣٨ هزار تومن،يني يه چيرزي تو حدود 16 تومن تفاوت با اون سرويس كه شما عرض كردي هست... اين شركتاي اينترنتي كه ميان روي قيمت ترافيك اضافي كه هيچ جاي دنيا نميفروشن ميان با ١٠درصد ماليات به مردم بيچاره ميفروشه،برام عجيبه كه از اين ١٦ تومن بگذرن؟!!!!

تست زیر مربوط به سرویس 2مگ منه . که حداکثر کشش خط من رو پوشش میده سرعت. و در همه ساعات شبانه روزم همینطوره اوضاع تقریباً.

برای باقی دوستان هم همین شکله و تا حد ممکن بالا بسته میشه سرعت. اما اینکه فلسفه اینکار چیه و عجیبه یا نه دیگه از مدیران شرکتا باید پرسید.

داره خودمونی میشه kamkar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان راسته ميگن اگه تو جشن واره باشي نميشه سرويس از رو خط جمع اوري كرد ؟ من ميخواستم تازه سرويس بگيرم اگه بدرد نميخوره تا پول نريختم كنسل كنم....طرف تلفني ثبت نام كرد ولي هنوز پول ندادم
    منم اینو شنیدم، ولی خلاف قانونه.
    من خودم هم قصد جمع آوری دارم، احتمالا کار میکشه به شکایت به 195

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام به دوستان...
    الان به صرفه ترين سرويس يك ماهه پارس انلاين،كه سرعتش قابل ارتقا تا ١٦ مگ باشه و تايم رايگان شب هم داشته باشه كدومه؟

- - - Updated - - -

سلام به دوستان...
    الان به صرفه ترين سرويس يك ماهه پارس انلاين،كه سرعتش قابل ارتقا تا ١٦ مگ باشه و تايم رايگان شب هم داشته باشه كدومه؟
    سرویس به صرفه نداره قیمت هاش خیلی زیاده! همین سرویس 8 مگ 5 گیگ با مالیاتش میشه حدود 41 هزار تومن در ماه!
    Last edited by cotgnx; 31-08-2017 at 20:32.

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

من سرویس ۱۲۸ دارم همیشه سرعت ۷۰۰ کیلوبایته ( خط بیشتر نمی کشه)
    بعضی وقتا تایم شبانه ۴۰۰ ۵۰۰ کیلو میشه ( در حد ۵ ۶ شب در ماه )

7. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوست عزیز شما چه سرعت 128 کیلو بگیری چه 8 مگ فرقی نداره خط شما رو 16 مگ بسته میشه(البته اگه خطتون کشش داشته باشه ) من الان 128 پنج گیگ در ماه گرفتم 16000 تومن سرعت دانلودم 1 مگابایت یا همون 8 مگابیت هست و خطم هم بیشتر از این کشش نداره , حالا مگه مغز خر خوردم بیام پول بیشتر بدم برا همین سرعتی که الان دارم...در ضمن من بسته انرژی دو ساعت نامحدود یه ماهه هم گرفتم 2000 تومن که از ساعت 8 تا 10 صبح هست و تو این دوساعت 5, 6 گیگ به راحتی دانلود میکنم بدون افت سرعت...اینم عکس از خود سایت که سرعت 128 رو نوشته رو 16 مگ بسته میشه.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by m123f; 31-08-2017 at 21:40.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

ممنون از همه دوستان واسه وقتي كه گذاشتن...

10. 2 کاربر از ba.amir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

فک کنم ساعت رایگان 2 تا 7 باشه
    سرویس 128 6 ماهه 12 گیگ 80 تومن بهترین سرویس برای کساییه ک فقط شبانه رو نیاز دارن
    سرعت دانلودش چنده؟
    در کل چقدر میشه دانلود کرد؟ مصرف منصفانه و کاهش سرعت که نداره؟

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سرعت دانلودش چنده؟
    در کل چقدر میشه دانلود کرد؟ مصرف منصفانه و کاهش سرعت که نداره؟
    600 تا 700 کیلوبایت
    تقریبن شبی 10 گیگ
    نه مصرف منصفانه و کم شدن سرعت نداره

13. 2 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kamkar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پروفایل گیم رو تا حالا ۲ دفعه گفتم فعال کنند، باز بعد از یه هفته برمیگرده به حالت قبل
    این چه وضعیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •