خب زیر ساختشم خیلی جاها وجود نداره واسه همین adslو سایر اینترنت ها نیست
خب زیر ساختشم خیلی جاها وجود نداره واسه همین adslو سایر اینترنت ها نیست
شما بر طبق چه اساس و منبعی میگی سه ب چهار اسونتره؟ خود کارمند فنی ایرانسل میگه کل تجهیزات و فرکانس عوض میشه شما میگی راحته!!
منم اولین جمله گفتم که تجهییزات هر نسل مخصوص خودش هست که مسلما فرکانس هم جزیشه
دیگه اینکه دکل های قدیمی کلا باید تجهیزاتشون عوض بشه ولی برای نسل چهار معمولا همراه با نسل سه تجهیزاتش نصب میشه
اگه تاپییک رو دونبال کرده باشید اقا رضا گفتن برای اضافه شدن نسل چهار باید حداقل یکی از rru های دکل مربوط به نسل چهار باشه
تو یکی دیگه از پست هاشون هم اشاره کردن که تجهییزات نسل سه رایتل اینقدر بروز خریداری شده که برای ارایه نسل چهار مشکلی نخواهد داشت
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by arash59b; 30-10-2014 at 22:43.
نمیدونم قضیه چیه
اینجا تابستون 3G ایرانسل راه افتاد
وضعیتش خیلی خوب بود تا اینکه همراه اول وارد شد!
از اون موقع ایرانسل افت کرد تا الان که تقریبا تعطیل ِ و در عوض همراه اول خیلی خوب جواب میده
البته سرعت دانلودش در حد همون adsl دومگ هست ولی کیفیت وبگردی و لود پیجش خیلی خوبه و سریعه
مناظق مرکز و غرب تهران هم خیلی از نقاط که +H شده بودن برگشتن به E و بالعکس جمهوری و مینی سیتی شدن H .
ولیعصر هم همچنان H مونده ولی دیگه رمقی نداره و گاهی پیج هم بزور باز میکنه . چکار میکنن معلوم نیست .
چند سال پیش برای GPRS تنظیمات مربوطه را گرفتم حالا که 3G شده هم باید تنظیمات جدیدی را بگیرم یا با همون تنظیمات هم میشه با سرعت بالاتر 3G وصل شد.؟
ایا تنها راه برای فهمیدن سرعت اینترنت در منطقمون اینه که یکی از سرویس هاشون را فعال کنم ؟ یا راه دیگه ای هم هست ؟![]()
Last edited by image369; 31-10-2014 at 02:57.
یه apn جدید بساز و فقط mtnirancell رو بزن باقی خالی بمونه و سیو کن .
خیر بدون سرویس هم میتونید تست کنید ولی از لحاظ هزینه ای همون بهتره که یه بسته حداقل یکروزه استفاده کنید.
ممنون از راهنمایی
سوالم این بود که من قبلاً از طریق sms تنظیمات gprs را گرفته بودم الان که ارتقاع نسل دادن تنظیمات همونه یا فرق کرده ؟![]()
تویک شهر صد هزار نفری ایرانسل 7 الی 8 btsداره وتو تهران 12 میلیونی چند هزارتا معمولا تو شهرهای کوچک نقاط کور کمتره ولی تو تهران به علت ارتفاع ساختمانها مجبورا سایتهای بیشتری نصب بشه پس حتما شهرهای کوچک و متوسط برای اپراتورها توجیه اقتصادی بیشتری داره تا تهران الان بعضی از شهرها با 20 الی 30 سایت 500 هزار نفر رو زیر پوشش بردن
اگر چنین بود که اپراتور این کارو میکرد باید قبول کرد کارشون منطقیه هرچند من خودم شهرستانم و اینجا اوضاع نت داغونه اما مگه میشه پایتخت یه کشور و مراکز استان رو ول کرد چسپید به شهرستان ها؟؟؟مشکل اینه که وقتی پوشش پایتخت و مراکز تموم شد بازم زیاد شهرستان ها رو تحویل نمیگیرند شما شهرستانو تجهیز کن بگو 10 سال دیگه اما همانند پایتخت
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)