احتملا مشکل از فلش یا پی سی شماست .با یه پی سی دیگه و یه فلش دیگه امتحان کنید ببینید فرقی میکنه
سیستم تون شاید ویروسی هست ؟ چون منم همین مدل رو دارم مشکلی باهاش ندارم . با ایکس ویژن هم مشکلی نداشتم
احتملا مشکل از فلش یا پی سی شماست .با یه پی سی دیگه و یه فلش دیگه امتحان کنید ببینید فرقی میکنه
سیستم تون شاید ویروسی هست ؟ چون منم همین مدل رو دارم مشکلی باهاش ندارم . با ایکس ویژن هم مشکلی نداشتم
نه مخفی نیست
ویروسی فکر نکنم،
منویی چیزی برای جداسازی usb نداره؟؟
ایراد از پی سی چطور؟؟ به گیرنده وصل میکردم درست بود در می اوردم به پی سی وصل میکردم یا فایلها و فولدر نا مرتب میشد و نصف فایلها غیب میشد یا فقط یه فایل USBCداخلش بود
اما احتمالش هست از حافظه باشه
تو مارشال که منوش تو یه قسمت گزینه جدا سازی حافظه رو داره اون گیرنده رو نمیدونم.
یه فلش دیگه تست نکید. انگار از گیرنده باشه.
سلام- چرا با وجود کابل یک تکه و آنتن خوب(سیماران) در جهت فرستنده و بالا بودن درصد قدرت و کیفیت سیگنال، دائماً تغییرات کمی در درصد کیفیت سیگنال بوجود می آید و باعث خراب شدن صدا و تصویر به صورت لحظه ای می شود...؟(بخصوص هنگام وزش باد)
آیا ارتفاع آنتن در قدرت و کیفیت سیگنال دیجیتال تاثیر دارد؟
چند درصد میگیره؟ به نظرم رو 50 یا 60 یکم تصویر گیر میکنه.
آنتن سیماران از این بوستر دارها هست یا نه؟ اگه آره بوسترشو خاموش کن ببین.
ارتفاع آنتن هم ربط زیادی نداره. همون جلوش چیزی نباشه و به طرف فرستنده بگیری دریافت میکنه. حالا میخوای ببر بالاتر تست کن
هنگام وزش باد و خرابی هوا این امکان وجود داره که سیگنال کمتر بشه و تصویر درست نشون داده نشه. چون انتن هنگام وزش باد تکون میخوره.
سلام
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید . من قصد فقط فیلم 1080P نگاه کردنه .و هنگ نکردن دستگاه
من اکثرا فیلمهای وضوح بالا 1080p دانلود و تماشا میکنم یه دستگاه میخوام بتونه حتی فیلمهای فول اچدی با کیفیت بالا بیت ریت بالا و حجم 7 گیگ با زیرنویس هماهنگ راحت پخش کنه CPU خوبی داشته باشه ..
فرمتهای M2TS -TS -MKV خیلی برام مهمه پخشش
میترسم بگیرم فیلم خوب جلو عقب نشه یا مثلا هنگی داشته باشه تنظیمات زیر نویس درست حسابی نداشته باشه .
الان ماداگاسکار 3 فول اچدی دو زبانه انگلیسی / دوبله فارسی دانلود کردم کیفیت بینظیره 5گیگ حجم فیلمشه کیفیت خداست ..
همش مجبورم لب تاپ بزنم به lcd فیلمی که دانلود کردمو ببینم خسته شدم
خودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انتخاب کردم
خواهش میکنم راهنمایی کنید گزینه خوبیه ؟
ممنون
Last edited by vavi; 05-04-2013 at 06:30.
دوستان من دو سه تا گیرنده دیجیتال داشتم همه تقریبا عین هم بودن....گیرنده ای هست که قدرتمندتر از همه باشه با زیرنویس فارسی هم مشکلی نداشته باشه و با بقیه هم فرق بکنه؟
قدرت سیگنال 85-90% وکیفیت هم 80-90% /
هر کاری کردم کیفیت ثابت نشد...راستی بوستر رو هم کنار گذاشتم و گزینه 5 ولت بوستر رو تو ایکس ویژن 333 روشن کردم.
با این اوصاف بهتره آنتن رو بیارم پایین تا کمتر تکون بخوره و...
ممنونم از راهنماییت ...![]()
من گیرنده دیجیتال بوستر گرفتم ولی هیچ اپدیت واسش پیدا نکردم :( سایتش هم که بیخوده هیچی توش نداره حالا چکار کنم ؟
مبارکه. دی
مگه مجبوری آپدیت کنی؟!![]()
اگه سایت داره بهشون بگو یا بزنگ ببین چی میگن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)