من اگه بودم صبر می کردم، GT50 می گرفتم. اگه عجله ندارید یه 5 - 6 ماه صبر کنید تا جنس بهتر بخرید.
تحریم ها را اطلاع ندارم.
من اگه بودم صبر می کردم، GT50 می گرفتم. اگه عجله ندارید یه 5 - 6 ماه صبر کنید تا جنس بهتر بخرید.
تحریم ها را اطلاع ندارم.
سلام دوستان عزیز
سوالی داشتم در مورد پلاسمای st30
من الان یک هفته ای هست این مدل رو خریدم با گارانتی بانیان و در مورد کیفیتش که کاملا راضیم همچنین در مورد رنگهای اون و همچنین عمق رنگ مشکی .
اما مشکل من جایی دیگه است اول این که نور صفحه اون کمه مخصوصا در تصاویر سفید رنگ مثلا جایی که آسمان رو نشون میده یا توصحنه ای از روز یا در تصاویر پرنور متاسفانه اون رو از حالت صرفه جویی هم خارج کردم ، کنتراستش رو هم بردم تا آخر ولی در این گونه تصاویر خیلی که هیچ در واقع هیچ تفاوتی ندیدم خواستم ببینم راه حلی داره که بشه نور تصاویر رو زیاد کرد مثلا با آپدیت تلوزیون به آخرین فریم ویر تنظیمات جدیدی بهش اضافه میشه که بشه نور تصویر رو زیاد کرد یا نه باید بهش عادت کنم ؟
و دوم این که در تصاویر تاریک از فاصله نزدیک که نگاه میکنی دانه های ریزی شبیه برفک در تصویر میبینی مثلا در فاصله 30 سانتی یا کمتر خواستم ببینم آیا مال شما هم همینطوره یا نه یک اشکاله و باید به گارانتی رجوع کنم ؟
متشکر میشم جواب من را بدهید
کلن فکر کنم پلاسما با تولید رنگ سفید مشکل دارد، من V20 دارم که اون هم رنگ سفید را یکمی شیری رنگ و کدر نشان می دهد.
البته پلاسما مزایای زیادی دارد که می توان بعضی از نقایص را نادیدیده گرفت.
من تو همین یکی دو هفته قصد خرید VT30 و یا ST30 را دارم منتها دوسالی هست که از فروم تلویزیون ها دور بودم و دیگر آشنایی با تی وی های جدید ندارم.
کسی نیست بتونه کمکم کنه؟؟؟
سلام...جناب v20 رو میفروشی؟ من خریدارم...اگه مونتاژ ژاپن باشه
من یه v10 پیدا کردم...نو 50inch ...اصل ژاپن....چند بگه می ارزه؟ مرسی
من یه v10 پیدا کردم...نو 50inch ...اصل ژاپن....چند بگه می ارزه؟ مرسی![]()
اگر v10 رو حدود 3 میلیون بفروشه میرزه.
در مورد نشان دادن رنگ سفید و مشکل پلاسما ها عرض کنم که اگر نمایشگر شما دارای تنظیمات RGB باشد براحتی میتونید رنگ سفید خالص رو بدست بیارید با توجه به سورسی که دارید؟ یکی از مزایای بزرگ پلاسماها عدم مشکل وایت کراش هست که در بسیاری از led ها وجود داره و تمام جزئیات حتی در نماهایی با زمینه ی سفید مثل مسابقات اس کی روی برف به خوبی نمایان هست.
قابل شما رو نداره، فکر کنم پشتش زده سنگاپور یا مالزی، از نمایندگی گرفتم.
یکمی بیشتر توضیح میدی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)