تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 532 از 720 اولاول ... 32432482522528529530531532533534535536542582632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,311 به 5,320 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

من اگه بودم صبر می کردم، GT50 می گرفتم. اگه عجله ندارید یه 5 - 6 ماه صبر کنید تا جنس بهتر بخرید.

تحریم ها را اطلاع ندارم.

2. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    سوالی داشتم در مورد پلاسمای st30
    من الان یک هفته ای هست این مدل رو خریدم با گارانتی بانیان و در مورد کیفیتش که کاملا راضیم همچنین در مورد رنگهای اون و همچنین عمق رنگ مشکی .
    اما مشکل من جایی دیگه است اول این که نور صفحه اون کمه مخصوصا در تصاویر سفید رنگ مثلا جایی که آسمان رو نشون میده یا توصحنه ای از روز یا در تصاویر پرنور متاسفانه اون رو از حالت صرفه جویی هم خارج کردم ، کنتراستش رو هم بردم تا آخر ولی در این گونه تصاویر خیلی که هیچ در واقع هیچ تفاوتی ندیدم خواستم ببینم راه حلی داره که بشه نور تصاویر رو زیاد کرد مثلا با آپدیت تلوزیون به آخرین فریم ویر تنظیمات جدیدی بهش اضافه میشه که بشه نور تصویر رو زیاد کرد یا نه باید بهش عادت کنم ؟
    و دوم این که در تصاویر تاریک از فاصله نزدیک که نگاه میکنی دانه های ریزی شبیه برفک در تصویر میبینی مثلا در فاصله 30 سانتی یا کمتر خواستم ببینم آیا مال شما هم همینطوره یا نه یک اشکاله و باید به گارانتی رجوع کنم ؟

متشکر میشم جواب من را بدهید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

کلن فکر کنم پلاسما با تولید رنگ سفید مشکل دارد، من V20 دارم که اون هم رنگ سفید را یکمی شیری رنگ و کدر نشان می دهد.
    البته پلاسما مزایای زیادی دارد که می توان بعضی از نقایص را نادیدیده گرفت.
    من تو همین یکی دو هفته قصد خرید VT30 و یا ST30 را دارم منتها دوسالی هست که از فروم تلویزیون ها دور بودم و دیگر آشنایی با تی وی های جدید ندارم.

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

مشکلی عجیب در حالت داینامیک شبکه های دیجیتال

با سلام خدمت عزیزان . واقعا کلافم کرده....نمیدونم ایراد از شبکه ای دیجیتاله یا از تی وی . یه 10 روزی میشه که 8 تا شبکه ی اول دیجیتال خونه ی ما به هم ریخته که به صورت شطرنجی و داغون نشون میداد ولی 8 شبکه ی دوم رو بسیار عالی و بدون نقص میگرفت.
    هر چی انتن رو دست میزدم کابلا رو چک میکردم هی روزی 5 بار تنظمیات تی وی رو به حالت کارخونه میبردم و دوباره کانال یابی میکردم درست نمیشد بازم همینجوری بود و 8 شبکه ای اول رو خراب بود . دیگه امروز صبح کلافه شدم زنگ زدم به صدا سیما و موضوع رو بهشون گفتم . منطقه خونه رو سوال کردند و گفتند نه اصلا هیچ مشکلی وجود نداره و مشکل از انتن و دستگاه شماست ما مطمن هستیم از طرفا ما مشکلی نیست . هر چی براش دلیل و برهان اوردن قبول نکرد . با خودم گفتم حتما مشکل از خودمون . رفتم یه انتن واقعا عالی گرفتم بردارم الکترونیک کاره و این چیزا سرش میشه .
    به هر حال انتن رو نصب کردیم از شانس ما بازم همینجوری شد . یعنی 8 تا اول وقتی شماره شبکه رو میزدی و برات میاورد بعد 10 ثانیه که عادی میگرفت یهو قاطی می کرد و بهم میریخت تصویر ولی 8 شبکه دومی سالم میگرفت .
    یه جورایی فهمیدم مشکل از کجا بود تا حدودی .. نمیدونم اسمش رو میشه مشکل گذاشت یا نه ...من هر وفت 8 شبکه های اول رو روی مد داینامیک میزاشتم این حالت بهم ریخیتی پیش میادم یعنی اگر روی حالت عادی تی وی رو نیگا میردک با کنتراست 50 همه چی خوب و عالی بود ولی به محض اینکه کنتراست رو 5 تا بالاتر میبردم دیگه میشه همون مشکل قبلی .!!!خیلی برام عجیب بود چون روی 8 تا شبکه دوم مد داینامیک رو هم تا 100 برم هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی این 8 تا شبکه ی اول رو به محض تکون دادن دادن عدد کنتراست بهم میریخت و این بسیار بسیار برام عجیب هست که چرا اینجوری شده ؟؟؟
    اگر تصاویر دریافتی دیجیتال خرابه پس چرا روی کنتراست 50 همه چی خوبه اگر تی وی خرابه پس چرا روی 8 تا شبکه ی دیگه میشه رو مد داینامیک کنتراست 100 رو داشت ...یه جورایی اینا با هم جور نمیاد ..اولش فکر میکردم تی ویم خراب شده که نمیتونم رو مد داینامیک قرار بدم ولی خوب اون شبکه ای دیگه ای درست میگرفت این نظرم رو عوض کرد ...

خداییش هر سال ماه رمضونی پدر مادر ما کلی پای تی وی سریال و فیلم میدیدن که امسال حسابی منو دارن دق میدن که چیکار کردی تی وی بهم ریخته هر چی میگم دست من نیست باورشون نمیشه ...
    ممنو نمیشم منو راهنمایی کنید که مشکل از کجاست . عذر میخوام که زیاد شد خواستم تا جایی که میشه کامل توضیح بدم که اگر کسی چیزی به فکرش میشه همه چی رو بدونه و هی سوال پرسیده نشه..
    نماز روزه هاتون قبول در پناه حق
    کسی نیست بتونه کمکم کنه؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام...جناب v20 رو میفروشی؟ من خریدارم...اگه مونتاژ ژاپن باشه

7. این کاربر از farshad.fitnes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من یه v10 پیدا کردم...نو 50inch ...اصل ژاپن....چند بگه می ارزه؟ مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من یه v10 پیدا کردم...نو 50inch ...اصل ژاپن....چند بگه می ارزه؟ مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

اگر v10 رو حدود 3 میلیون بفروشه میرزه.
    در مورد نشان دادن رنگ سفید و مشکل پلاسما ها عرض کنم که اگر نمایشگر شما دارای تنظیمات RGB باشد براحتی میتونید رنگ سفید خالص رو بدست بیارید با توجه به سورسی که دارید؟ یکی از مزایای بزرگ پلاسماها عدم مشکل وایت کراش هست که در بسیاری از led ها وجود داره و تمام جزئیات حتی در نماهایی با زمینه ی سفید مثل مسابقات اس کی روی برف به خوبی نمایان هست.

11. 2 کاربر از behzad habib بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام...جناب v20 رو میفروشی؟ من خریدارم...اگه مونتاژ ژاپن باشه
    قابل شما رو نداره، فکر کنم پشتش زده سنگاپور یا مالزی، از نمایندگی گرفتم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اگر v10 رو حدود 3 میلیون بفروشه میرزه.
    در مورد نشان دادن رنگ سفید و مشکل پلاسما ها عرض کنم که اگر نمایشگر شما دارای تنظیمات RGB باشد براحتی میتونید رنگ سفید خالص رو بدست بیارید با توجه به سورسی که دارید؟ یکی از مزایای بزرگ پلاسماها عدم مشکل وایت کراش هست که در بسیاری از led ها وجود داره و تمام جزئیات حتی در نماهایی با زمینه ی سفید مثل مسابقات اس کی روی برف به خوبی نمایان هست.
    یکمی بیشتر توضیح میدی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •