هیچکس نیست انگار اینجا [emoji20]
با کیفیت ترین هدفون تو گوشی که با بودجه 150 هزار تومن میشه گرفت چیه ؟ برای اتصال به گوشی Sony Xperia Z3 Compact ؟
سونی Xb60 چه طوره ؟
آهنگ های خیلی متفاوتی گوش می کنم ولی بیشتر آهنگ های بی کلام مثل آهنگ های ملایم سکرت گاردن گوش می کنم آهنگ های بی کلام تند تر مثل آهنگ های هانس زیمر رو هم دوست دارم و گاهی اوقات آهنگ های پاپ و راک خارجی و سنتی ایرانی گوش می کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان
من یه هدفون سنهایزر cx 300 2 داشتم که چند روز پیش سیمش مشکل پیدا کرد و یک گوشش تقریبا قطع شد
در کل من از این هدفون کاملا راضی بودم
حالا می خواستم یه هدست رو هم تجربه کنم که تقریبا مثل همون هدفون باشه..یه سرچی که کردم سنهایزر hd 215 رو پیدا کردم
خواستم نظر دوستان رو هم در مورد این هدست بدونم
البته اگر مدلی هم پیشنهاد بدید تا 350 تومن ممنون میشم راهنمایی کنید
اگر جایی هست که دم دسته میتونید با یک لحیم کاری به زندگی برش گردونید![]()
با سلام
دوستان من یک هدفون ورزشی میخوام که برند sennheiser انتخاب کردم چون مدل cx300 رو دارم و ازش راضیم.
حلا بین این سه مدل کدوم رو بهم پیشنهاد میدید
Sennheiser OCX 685i In-Ear Sports Headphones
Sennheiser CX 685 In-Ear Headphones
SennHeiser PMX 685 I Headphone
قدرت باس خوب و تفکیک عالی مدنظرم هست
با تشکر
با سلام . راستش چند روزه هدفون با سیم سونی که دارم ، یطرفش خراب شده ، واسه همین اینبار میخوام یه هدفون بی سیم بخرم . البته بیشتر ترنس و هیپ هاپ گوش میدم ، بخاطره همین فکر میکنم باید bass خوبی داشته باشه . بنظرتون تا هفتصد تومن چه هدفونی با این مشخصات میشه خرید ؟ با تشکر .
سلام دوست عزیز
والا من خودم رو فرد با اطلاعی نمیدونم در زمینه هدفون و هنوز دارم تجربه کسب می کنم. ولی به نظرم هدفون سونی XBA-1 گزینه ای مناسب برای شما باشه. این هدفون صدای فلتی دارد و از بیس زیاد هم خبری نیست. گزینه ی خوبی هست که خودم هم دارمش. البته انتخاب هایی از پاناسونیک هم میتونید داشته باشید که توی چند صفحه قبل دوستان با تجربه معرفی کرده اند. پس اونها رو هم مد نظر داشته باشید. و حتما هم تا جایی که امکان داره قبل از خرید امتحان کنید که بهترین روش برای خریده.
نکته: مدل XBA-1 با XBA-10 دقیقا یکین فقط رنگشون فرق میکنه.
شاد باشید
بچه ها کسی میدونه این مدل هدفون بیسیم سونی رو از کجا میشه گرفت و آیا قیمت دارید؟ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من خیلی سرچ کردم و ظاهرا این مدل هدفون سونی فوق العاده هست. نمایندگی های سونی در جمهوری هم متاسفانه نداشتن.
راهنمایی کنید ممنون میشم
کسی نیست!!!؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)