سلام دوستان من میخوام 128 نامحدود از های وب بگیرم دوستانی که دارند یا تجربه استفاده از این سرویس رو داشتن سرعت دانلودش چنده؟
الان 256 سه گیگ دارم ولی 15 روز زودتر از زمان تمدید سرویس حجمم تموم میشه و مجبورم حجم بخرم.
سلام دوستان من میخوام 128 نامحدود از های وب بگیرم دوستانی که دارند یا تجربه استفاده از این سرویس رو داشتن سرعت دانلودش چنده؟
الان 256 سه گیگ دارم ولی 15 روز زودتر از زمان تمدید سرویس حجمم تموم میشه و مجبورم حجم بخرم.
سرعت اسمی هست یعنی 128/8 که میشه 16 کیلوبایت سرعت دانلود
بچه ها میخواستم نمایندگی های وب را داخل شهرمون بگیرم کسی از شرایطش خبر داره ؟ داخل شهر هیچ نماینده ای وجود نداره ؟
باید چه شرایطی داشت که نمایندگی بدن؟
آقا خیلی ممنون ولی گیج شدم ایشون الان دانلودشون روزانه و شبانه 250 کیلوبایت در هر ثانیه هست؟
Sent from my C6903 using Tapatalk
ببین ذوست من
سرویس 256 بین 2تا2.5مگ بسته میشه و سرعت شبانه و روزانه اون فرقی نداره،با دانلود منیجر چیزی بین250تا 300میده.
کسی میدونه با نت حجمی اگه به لایو ( xbox360) وصل شم چقد مصرف میکنه یعنی در حد مگا بایته ؟
میخواستم نت حجمی بگیرم گفتم ببینم ارزش داره یا نه؟
یه دوست از تهران بی زحمت با testmy.net تست میذاره ؟
منم سه شنبه سرویس ۱ مگ / ۸ گیگ رو درخواست دادم ! سرعت روزانه و شبانش چه طوریاس ؟
الان اگر حجم اولیه تموم شه سرعت حجم اضافی که میگیریم کم که نمیشه ؟
سرعت دانلودت شب و روز رو 800 .
سوال دومت رو نمیدونم،ولی فکر نکنم حجم اضافی ربطی به سرعت داشته باشه.
-سرویس 1مگ بسته به پهنای باند های وب تو منطقه مخابراتی شما ممکنه 4مگ یا 6مگ و یا 8مگ بسته شود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)