دوستان کسی نمیدونه از کی نام نویس دانشگاه فردوسی اغاز میشه !!؟ تو سایتش که هیچی نبود ... تنها پیام مدیرش بود همین و بس ..
دوستان کسی نمیدونه از کی نام نویس دانشگاه فردوسی اغاز میشه !!؟ تو سایتش که هیچی نبود ... تنها پیام مدیرش بود همین و بس ..
اطلاعیه سازمان سنجش:
ثبت نام پذيرفته شدگان اين دانشگاه از طريق سايت دانشگاه و به صورت غيرحضو ي انجام خواهد شد و پذيرفته شدگان دانشگاه فردوسی مشهد باید به نشانی اينترنتیمراجعه و نسبت به ثبت نام خود اقدام نمايند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب یه شبهه به وجود اومد که گفتین مزخرفه، من گفتم اگه امیرکبیر مزخرف باشه، دیگه هیچی دیگه. که خوشبختانه رفع ابهام نمودیدوست عزیز من وارد سال سوم شدم با تجربم هر سوالی در مورد پلی تکنیک دارید مطرح کنید من برقم شما هام رشته هاتونو بگیدن. سیستم انتخاب واحدش برادرم هم خیلی شاکیه. فقط تونسته 14 واحد بگیره در صورتی که معدلش بالای 15 است و مسلما مشروط نیست. هر وقت هم میخواد انتخاب رشته کنه هم میگه سال ورودیتون مجاز به انتخاب واحد نیست
( این قسمتش رو راست میگی مزخرفه و مردم رو الاف می کنه )
سوال هم دارم، همونایی که نوشتم دیگه. خوابگاه و...
رشتمو هم همون ساعتی که نتایج اومد نوشته بودم، ولی پستم رو حذف کردن. رشتم مهندسی پزشکی ( گرایش بیوالکتریک )
منتظر راهنمایی های مفیدتون هستم.
Last edited by vahid-p; 12-09-2011 at 19:52.
خیلی از استاداتون با ما مشترک هستن البته ترم اول خودشون واحد میدن باید شانس بیاری استادای درست حسابی بهتون بدن ولی خیلی به این چیزا فکر نکنین فعلا خوشحال باشید و لذت ببرید
خبر فوری برای ازادی ها!!!!روزنامه افرینش راهنمای ثبت نام دانشگاه ازاد را اعلام کردهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام و تبریک به همگی دوستان
بچه ها نظرتون چیه من باید چیکار کنم؟
ببینین من رشته هایی که انتخاب کردم نیمه متمرکزن و الانم که متمرکزها اعلام شده... آزاد رو هم که قبلن قبول شدم تهران همون انتخاب اولم... الان باید آزاد رو برم تا نتایج نیمه متمرکزم بیاد؟
الان من باید چیکار کنم؟ آزاد رو رزرو کنم یا برم همینو؟
+ دانشگاه آزاد بهتره یا سراسری؟!
بکمکین لطفن![]()
Last edited by songilgook; 12-09-2011 at 22:04.
سلام
دوستان من مدارکمو گرفتم از مدرسه دادم اموزش و پرورش تایید کرد
بعد ثبت نام دانشگاه ما هم اینترنتی هست و بعد از اون یه روزم باید مدارکمون رو ببریم حضوری اونجا تایید کنن
این وسط تاییدیه پست دیگه چیه؟
حتما باید انجام بدیم؟
من رفتم مدرسه و اداره نرفتم اصن. از مدرسه رفتم پست، دو تا فرم پر کردم و یه کپی از گواهی دادم بهش که خودشون میفرستن آموزش پرورش و اونا هم خودشون میفرستن دانشگاه. پست هم یه رسید میده که یعنی اینو فرستادیم اداره
من که خودم این کارو کردم و قراره حضوری ببرم مدارکو لازمه باز به پست مراجعه کنم؟
کمک کنید برق ازاد تهران شمال برم یا مهندسی کامپیوتر شاهد؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)