مخابرات سرعت شبانه تمام طرحارو آورد رو 90 کیلو تموم شد رفت راه برگشتیم نداره.
اون کسایی هم که شبانشون بالای 90 هست هنوز نوبت منطقشون نشه.
مخابرات سرعت شبانه تمام طرحارو آورد رو 90 کیلو تموم شد رفت راه برگشتیم نداره.
اون کسایی هم که شبانشون بالای 90 هست هنوز نوبت منطقشون نشه.
طرح نقره ای هستم سرعت اومده رو 512 یعنی با 64 دانلود میشه![]()
برای ریسیت پورت ما که توشهرستانیم باید زنگ بزنیم پشتیبانی یا نه مخابرات محلمون اونجا ریسیت میتونه بکنه
نحوه ی انجام مراحل مختلف برای حل مشکل سرعت دانلود
مرحله ی اول
مودم را 67 بار خاموش و روشن کرده و بعد از 264 بار
کانکت شدن مشکل حل نمیشود
( در این مرحله مشاهده شده است فرد مورد نظر بسیار امیدوار است به افزایش سرعت )
مرحله ی دوم
با پشتیبانی تماس گرفته و 20 دقیقه الاف میشوم سپس فرد پشتیبان جواب میدهد و من نیز مشکل خود را میگویم ,او عصبانی شده
و من نیز از او عذرخواهی میکنم
( در این مرحله مشاهده شده است فرد پشتیبان نه تنها مشکل را حل نکرده بلکه کاربر را مقصر دانسته و او را مجبور به عذرخواهی کرده است )
مرحله ی سوم
سر را به دیوار کوبیده و راهی تختخواب میشوم
( در این مرحله مشاهده شده بعضی افراد دست به خودکشی زده اند )![]()
من ازدیشب ساعت 11که امدم خانه تا الان به شدت افت سرعت و کیفت اینترنت دارم بروزینگ هم خرابه
بازمعلوم نیست کی لنگرش خورده به کابل اینا
دیشب که سرعت داغون شده بود و با ریست و دی سی و ... هم جواب نداد . سرعت ثابت روی 60 بود و کلا دیشب یک گیگ گرفته بود . شبای پیش نه احتیاجی به ریست بود نه دی سی و کلا سرعت خوب بود .
فکر کنم مخابرات گفت چند شبه زیادی به اینا حال دادیم بزار یه کم حالشونو بگیریم . یه وقت دیدی همین روزا اون نقشه شومشون رو اجرا کردن .
جالبه دوستان میگن با 512 سرعت اومده رو 64 من طرحم همون طرح 12 گیگ سه ماهه 34000 تومنیه. دیشب دوتا فایل گذاشته بودم سرعت هر کدوم از دانلودام 70 کیلو بایت.![]()
الان ساعت 5 بعد از ظهر جهارشنبه 22 مهر 92 اینترانت شده
به کی بگم
جالب اینجاست از سرورهای خارجی فقط گوگل اون هم بعد از 2 دقیقه باز میشه و گوگل میگه بوسیله ای اس پی شما تحت شنود قرار گرفتی هر چی سرچ کنی می فهمند
ساعت 3:30 هیچی باز نمیشد نه داخلی نه خارجی بعد از کلی کلنجار رفتن میبینم چراغ adsl رفته مودم رو ریست کردم دیس کردم هیچی کلا کامپیوتر رو خاموش کردم رفتم خوابیدم خیلی حال داد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)