نمرده که ؟!
آخه وقتی با دوست دخترتون میرید یه جایی احیانا بمیره (!) مثلا تصادف بکنه دیگه نیمشه باهاش دوست شد ! (من هنوز تموم نکردم داستانو نمیدونم:d)
نمرده که ؟!
آخه وقتی با دوست دخترتون میرید یه جایی احیانا بمیره (!) مثلا تصادف بکنه دیگه نیمشه باهاش دوست شد ! (من هنوز تموم نکردم داستانو نمیدونم:d)
Last edited by HoJJaT_007; 30-12-2008 at 18:12.
وسط بازی متوجه میشین که میشل پلیسه و از اول از شما استفاده کردن.شما چه جور این صحنه رو ندیدین؟
یعنی داره سو استفاده میکنه از نیکو ؟!وسط بازی متوجه میشین که میشل پلیسه و از اول از شما استفاده کردن.شما چه جور این صحنه رو ندیدین؟
اگه اینطوریه که بکشمش :d
نه عزیز یه مرحله هست باید برم توی یه خونه که نیکو درش رو با لگد میشکنه بعدش توی حال یه لپ تاپ هست که نوشته باهاش کار کن.....ولی بهم نمیگه کجای لپ تاپو باید بگرد که چی دستگیرم بشه....
باید بری تو ایمیل ها. بخونی. بعدش هم بیای بیرون. اونوقت میگه کجا بری.
بازی توی هارد شما چقدر جا گرفته ؟
یکم مشکوکم ...
دقیقا 16,107,908,943 بایت سایزش
و Size On Disk :
16,107,565,632
البته من یکم پچ و ترینر اضافی ریختم که جمعا به 50-100 مگ نمیرسه
برای من این قدر گرفته البته پچ 1.1 هم نصبه:
و در ضمن با کرک فدور بازی می کنم و البته یه مود خیلی کوچیک(چند کیلو بایت) ریختم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پ.ن:دوستان هیچ پچ جدیدی برای بازی اومده؟
Last edited by davoodf; 30-12-2008 at 18:50.
خوب دوست من من هیچ ایمیل جدیدی ندارم که بخونم همشم میخونم اما هیچ اتافاقی نمیافته....
اگه منظورت اون جایی هست که فقط می نویسه check this computer همون نوت بوکه ی تو حال هر وقت می خوای بری تو اینترنت عکس دسکتاپ نوت بوک اسم یه سایت هست اونو باید وارد کنی و 3-4 دقیقه باهاش ور بری بعد u.l paperبهت زنگ میزنه بعد میگه کجا بری
فکر کنم اسم سایت رو دسکتاپ نوت بوک این بود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)