تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 532 از 639 اولاول ... 32432482522528529530531532533534535536542582632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,311 به 5,320 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

دوستان بهترین موسسه یا بانک با سپرده گذاری برا ی دریافت وام تا سقف 50 تومن کدوم بانکه
    این شرایط هم لحاظ بشه

1- اقساطش بلند مدت باشه
    2- سودش منصفانه باشه
    3- شرایط دریافتش خیلی سخت نباشه
    4-مدت انتظارش خیلی طولانی نباشه
    5-تامین ضامن سخت گیرانه نباشه
    بانکها به این راحتی واقعیت وام نمیدهند و نوشته های مجازی هم با واقعیت خیلی جور نیست مثلا بانک گردشگری برای این شرایط شما مناسبه و نوشته 70 درصد سپرده رو وام میده ولی وقتی میری میگن 30 تا 70 درصد رو میدبم. اگر شرایط خوب رو در نظر بگیرن خوبه. این رو کاربر دوستمون گزاشته
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

دوستان کسی هست در مورد وام ضروری که لینکش رو گزاشتم برا گردشگری توضیح بده؟ بعیده به این راحتی وام 4 درصد بدن!
    کسی که حساب نداره اونطوری که نوشته با افتتاح حساب قرض الحسنه میتونه شروع کنه منتهی ایا فوری میدن وام رو؟
    Last edited by shangil; 02-04-2017 at 08:44.

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

سوال دیگه در مورد تعمیر میکن هست. مستندات این تعمیر مسکن چی هست چطور باید ثابت بشه که نیاز داره؟

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

این دیجی بانک چطور فعال میشه؟ هزینه داره ؟ من تازگیا فهمیدم خیلی امکانات زیادی داره منتهی فقط موجودی به من نشون میده بقیه میگه تعریف نشده. همچنین این اینترنت بانک چی هست؟ کسانی که گردش مالی بالا دارند فک کنن براشون مناسب باشه درسته؟ این رو هم بانک باید فعال کنه درسته ؟ با صرف رمز دوم که نمیشه؟
    دیجی بانک در واقع حالت محدود اینترنت بانکه هس فک کنم.؟

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان بهترین موسسه یا بانک با سپرده گذاری برا ی دریافت وام تا سقف 50 تومن کدوم بانکه
    این شرایط هم لحاظ بشه

1- اقساطش بلند مدت باشه
    2- سودش منصفانه باشه
    3- شرایط دریافتش خیلی سخت نباشه
    4-مدت انتظارش خیلی طولانی نباشه
    5-تامین ضامن سخت گیرانه نباشه
    من یک بار از موسسه نور وام گرفتم؛دو تا طرح وام با سپرده گذازی داره؛یکی آینده تا ۱۰ میلیون و ۶% و یکی تعاون تا ۵۰ میلیون و سود ۱۲-۱۷%
    تجربه ای که داشتم راضی کننده بود یعنی بعد ۴ ماه سپرده گذازی که تقاضا دادم بدون مشکل تراشی مدارکو ازم گرفتن و سه روز بعدش وامم واریز شد؛
    این طرح تعاونش بنظرم براتون خوب باشه با توجه به مدت و مبلغ سپرده گذاری وام ۱۲-۱۷ درضد و بازپرداخت تا ۶۰ ماه داره؛
    فقط حتما شرتیط ضامن هاشو بپرسین چون وام بالای ۱۰ میلیون ۲ ضامن میخواد؛
    دوستان کسی هست در مورد وام ضروری که لینکش رو گزاشتم برا گردشگری توضیح بده؟
    این وام ضروری ها رو همه بانک ها دارن اما به هرکس نمیدن؛یعنی شما مثلا باید یه مریض داشته باشین و واقعا هیچ پولی نداشته باشین تا بهتون بدن؛سقفشم ۲-۳ میلیون بیشتر نیست!
    من فقط یک نفر رو میشناسم که بخاطر بیماری تونست بگیره؛
    در کل باید طرف واقعا بدبخت و بیچاره باشه!
    این دیجی بانک چطور فعال میشه؟ هزینه داره
    منظورت مال پارسیان هست همون که با کد USSD هست؟
    اگه امکانات کاملشو میخوای باید از بانک فعال بشه اما بهتره از همراه بانک استفاده کنین چون همه امکانات اینترنت بانک رو داره و امنیتشم بالاتر از ussd هست
    میتونی از سامانه خانه پارسیان فعالش کنی

8. 2 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

من یک بار از موسسه نور وام گرفتم؛دو تا طرح وام با سپرده گذازی داره؛یکی آینده تا ۱۰ میلیون و ۶% و یکی تعاون تا ۵۰ میلیون و سود ۱۲-۱۷%
    تجربه ای که داشتم راضی کننده بود یعنی بعد ۴ ماه سپرده گذازی که تقاضا دادم بدون مشکل تراشی مدارکو ازم گرفتن و سه روز بعدش وامم واریز شد؛
    این طرح تعاونش بنظرم براتون خوب باشه با توجه به مدت و مبلغ سپرده گذاری وام ۱۲-۱۷ درضد و بازپرداخت تا ۶۰ ماه داره؛
    فقط حتما شرتیط ضامن هاشو بپرسین چون وام بالای ۱۰ میلیون ۲ ضامن میخواد؛

این وام ضروری ها رو همه بانک ها دارن اما به هرکس نمیدن؛یعنی شما مثلا باید یه مریض داشته باشین و واقعا هیچ پولی نداشته باشین تا بهتون بدن؛سقفشم ۲-۳ میلیون بیشتر نیست!
    من فقط یک نفر رو میشناسم که بخاطر بیماری تونست بگیره؛
    در کل باید طرف واقعا بدبخت و بیچاره باشه!
    منظورت مال پارسیان هست همون که با کد USSD هست؟
    اگه امکانات کاملشو میخوای باید از بانک فعال بشه اما بهتره از همراه بانک استفاده کنین چون همه امکانات اینترنت بانک رو داره و امنیتشم بالاتر از ussd هست
    میتونی از سامانه خانه پارسیان فعالش کنی
    در مورد موسسات واللا ادم میترسه پول بزاره دلایلشم قبلا گفتم همانطور که بعضیا تو صندوق بانکی پول نمیزارن!
    البته اون درصد اسمی هست وقتی پول شما میخوابه و سود نمیدن. مثلا رسالت مینویسه 4 درصد ولی در عمل باید حداقل 4 ماه بزاری و 2.5 برابر اون زمان مدت قسط هست مثلا برا 4 ماه 10ماه قسط داره حساب کنی همون 16 درصد اینا میشه!
    به خاطر همین میگم نوشته های سایت قابل اعتماد نیست. بله بعیده بدن خب با این وضع وام رو.
    بله پارسیان رو میگم. الان من دقیقا باید چیکار کنم برا فعال کردن اون چیزی که شما گفتید!
    Last edited by shangil; 02-04-2017 at 17:27.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

در مورد موسسات واللا ادم میترسه پول بزاره دلایلشم قبلا گفتم همانطور که بعضیا تو صندوق بانکی پول نمیزارن!
    البته اون درصد اسمی هست وقتی پول شما میخوابه و سود نمیدن. مثلا رسالت مینویسه 4 درصد ولی در عمل باید حداقل 4 ماه بزاری و 2.5 برابر اون زمان مدت قسط هست مثلا برا 4 ماه 10ماه قسط داره حساب کنی همون 16 درصد اینا میشه!
    به خاطر همین میگم نوشته های سایت قابل اعتماد نیست. بله بعیده بدن خب با این وضع وام رو.
    بله پارسیان رو میگم. الان من دقیقا باید چیکار کنم برا فعال کردن اون چیزی که شما گفتید!
    نقل قول اول برای ایشون بود!ایشون خواستند معرفی بشه و من هم طبق اطلاعم بهشون معرفی کردم؛
    شاید ایشون اعتماد دارند و نمیترسن؛بهتره خودشون شخصا تصمیم بگیرن؛
    قرار نیست همه بترسن(یاد گفته یکی از دوستان افتادم: همه را به کیش خود پندارد!)

اره سود اسمسش بیشتر هست اما اصولا وام با بهره پایین و اقساط سبک پیدا نمیشه

منظورم سامانه خانه پارسیان بود؛برای موبایل بانک و اینترنت بانک هست اما نمیدونم باید اول تو شعبه فعال کرده باشی یا نه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by M.R.S.; 02-04-2017 at 18:01.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان

پنج شش سال پیش کوثر جز بهترینها بود در سود روزشمار اما عجیبه الان که بیشتر بانکها دوباره رقابت درسود رو شروع کرده اند خبری ازش نیست !!!
    یا بنده بی خبرم ؟

12. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان

پنج شش سال پیش کوثر جز بهترینها بود در سود روزشمار اما عجیبه الان که بیشتر بانکها دوباره رقابت درسود رو شروع کرده اند خبری ازش نیست !!!
    یا بنده بی خبرم ؟
    اخرین سودی که خبر دارم در اسفند با حداقل ۵۰هزار تومان کوتاه مدت ۲۰% باز میکرد؛
    البته سابقه خوبی در وفاداری به سود نداره و البته چون امور مربوط به وزارت دفاع منجمله پرداخت حقوق کارکنانش رو انجام میده چندان تلاشی برای جذب سپرده نمیکنه

14. این کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •