تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 532 از 1185 اولاول ... 324324825225285295305315325335345355365425826321032 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,311 به 5,320 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اگه این خبر درست باشه ، قیمت عطر و انواع خوشبو کننده ها پایین میاد!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کجای این خبر نوشته که پایین میاد؟؟؟

زهی خیال باطل...به همین خیال باش.

تازه اتفاقا این خبر بیشتر داره میگه که گرون میشه تا ارزون....مثلا ما چه صادراتی داریم که با پولش بخوان اینارو وارد کنن؟؟
    تازه فکر کن مثلا یک شرکت وارد کننده مثل فرکیش باید بره یه چیزی صادر کنه و بعد با پولش بیاد اینارو وارد کنه!

---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------

نداشتمش. ولی از اونایی است که چشم بسته میخرم. بنظرم ارزش داشتن داره. قیمتش هم خوبه. بخر بیا اینجا در موردش بگو.
    من خیلی سال پیش داشتمش...بابام خریده بود به قیمت 7 تومن از فروشگاه سپه
    فکر کنم10 12 سال پیش بود.

به شدت بوی مطبوع مشک سفید داره اما البته باید بگم که بوش متاسفانه خز شده و مشابهش زیاد دیدم...مثلا کپی این و حتی از این بهتر رو شرکت Karen Low به اسم Invincible داده به بازار که مو نمیزنه با این...
    همین طور شرکت جین آرتس که دوستمون دنبال کاراش بود هم کپی این رو به اسم Boum داده به بازار...

---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------

این بینگو یا بنگو رو تو بازار یارو داشت به اسم کار شیک تو پاچم میکرد.من شیشه رو که تو سایت fragranx دیدم یادم اومد اینو کجا زیارتش کردم.
    یه بوی خیلی تند سینتتیک (مصنوعی) ضایع در حد رمی مارکویس داشت .
    ملت ما بیشتر ادکلنایی رو میپسندن که بوی خیلی تندی داره ولی ادکلنای حرفه ای مثل ورساچه با اینکه دوام بالایی دارند ولی بوشون خیلی ملایمه و در تاکسی یا جایی که فیس تو فیس میشیم ملت رو اذیت که نمیکنه هیچ بغل دستیت حالم میکنه تازه با این بو حتی اگر 2 ساعت تو ماشین باشی.
    ولی یه ادکلن آبگوشتی چینی یا ترکیه ای یا اماراتی تند به خودت بزن ببین ملت چقدر بهت زیر لب غر ولند میکنن.
    البته تو این اماراتی آبگوشتیا لجند قهوه ای رو تحسین میکنم.بوی باکلاس - ملایم- اروپایی - موندگار و خلاصه تیریپ رسمی و اداری داره.
    لجند قهوه ای کاملا کپی سیلور سنته...لجند مشکیش به نظرم بهتره...اگه گیرت اومد مشکیشو بگیر...بوی آدامس میده

2. 5 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه habibkhafan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

6

حالا حبیب خان نظرت در مورد زینو چی بود؟من 41 سراغ دارم یکینتونستم تست بگیرم.سر درد زا نیست؟
    زینو رو که قبلا داشتم این بار هم تست گرفتم تا ببینم مثل فارنهایت یا کول واتر رایحش نسبت به چند سال پیش عوض شده یا نه که اینطور نبود وهمون بو رو داشت
    بوش فوق العاده عالی و مردونه هست.بوی نعناع کاملا واضحه توش و یه احساس خوبی به ادم میده
    اول که میزنی یه مقدار تنده ولی بعد یک ساعت بوش خیلی خوب میشه
    از اون بوهاست که دوست دارم هی بو بکشمش
    نخریدم دیروز ولی الان کاغذ تست بغل دستمه هر 5دقیقه بو میکنم
    من یه جا رو پیدا کردم 125میل رو با چک و چونه میشد 50گرفت ازش حالا شاید فردا برم بخرمش
    به نظر من 4فصل میشه زد ولی خوب چون موندگاریش (البته رو پوست های مختلف فرق داره)زیاده تو هوای گرم ممکنه یه خورده خسته کننده بشه
    من به شخصه فقط تیر و مرداد نمیزدم(البته خودم دوست داشتم بزنم ولی مراعات اطرافیان رو میکردم)
    با فرید خان هم شدیدا موافقم موندگاری این عطر و پخشش مثال زدنیه
    یه شیشه خالیشو تا پارسال داشتم(فکر کنم سال 82 خالی شده بود) هنوز بوش کاملا مشخص و قابل تشخیص بود
    علی جون یه بار دیگه تست بگیر رو کاغذ ببر خونه یه چند ساعت بمونه به احتمال زیاد خوشت میاد
    اما اگه به بوی تند حساسی پیشنهاد میکنم مداوم استفاده نکنی چون موندگاریش زیاده و ممکنه بعد 10یا 12 ساعت سرت درد بگیره

4. 4 کاربر از habibkhafan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

البته یه چیزی رو ذکر نکرده.واردات در قبال صادرات

...................

حالا حبیب خان نظرت در مورد زینو چی بود؟من 41 سراغ دارم یکینتونستم تست بگیرم.سر درد زا نیست؟
    چند شده الان؟ کار خیلی خوبیه ولی ماندگاریش رو پوست من چندان تعریفی نداره و برای طبع من کمی لطیفه. جالبه که اسم کامل داویدف مرحوم رو برای این عطر انتخاب کردن. اگر کسی کار کلاسیکی داشته باشه حاضرم زینوی خودم رو باهاش معاوضه کنم. 100 میل مونده.

6. 3 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jsaleh11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Bandar-Abbas (from Shiraz)

پيش فرض

بچه ها امروز واسه تست رفتم بازار. یه فروشگاه بود که یه دونه شنل اگویست پلاتینیوم از قبل داشت 100 میلشو میداد 145. یعنی تقریبا 100 تومن زیر قیمت فعلی. حیف که ادکلن دیگه ای پسندیدم (تاباروم از کرید) وگرنه قیمتش خیلی مناسب بود.

8. 6 کاربر از jsaleh11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

چند شده الان؟ کار خیلی خوبیه ولی ماندگاریش رو پوست من چندان تعریفی نداره و برای طبع من کمی لطیفه. جالبه که اسم کامل داویدف مرحوم رو برای این عطر انتخاب کردن. اگر کسی کار کلاسیکی داشته باشه حاضرم زینوی خودم رو باهاش معاوضه کنم. 100 میل مونده.
    یه چیزی که من دیشب در مورده جاز فهمیدم این بود که رو پوست اصلا موندگار نیست ولی رو لباس اصلا بوش نمیره.حالا شما هم رو لباس تست کن و نتیجه رو بگو

---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------

زینو رو که قبلا داشتم این بار هم تست گرفتم تا ببینم مثل فارنهایت یا کول واتر رایحش نسبت به چند سال پیش عوض شده یا نه که اینطور نبود وهمون بو رو داشت
    بوش فوق العاده عالی و مردونه هست.بوی نعناع کاملا واضحه توش و یه احساس خوبی به ادم میده
    اول که میزنی یه مقدار تنده ولی بعد یک ساعت بوش خیلی خوب میشه
    از اون بوهاست که دوست دارم هی بو بکشمش
    نخریدم دیروز ولی الان کاغذ تست بغل دستمه هر 5دقیقه بو میکنم
    من یه جا رو پیدا کردم 125میل رو با چک و چونه میشد 50گرفت ازش حالا شاید فردا برم بخرمش
    به نظر من 4فصل میشه زد ولی خوب چون موندگاریش (البته رو پوست های مختلف فرق داره)زیاده تو هوای گرم ممکنه یه خورده خسته کننده بشه
    من به شخصه فقط تیر و مرداد نمیزدم(البته خودم دوست داشتم بزنم ولی مراعات اطرافیان رو میکردم)
    با فرید خان هم شدیدا موافقم موندگاری این عطر و پخشش مثال زدنیه
    یه شیشه خالیشو تا پارسال داشتم(فکر کنم سال 82 خالی شده بود) هنوز بوش کاملا مشخص و قابل تشخیص بود
    علی جون یه بار دیگه تست بگیر رو کاغذ ببر خونه یه چند ساعت بمونه به احتمال زیاد خوشت میاد
    اما اگه به بوی تند حساسی پیشنهاد میکنم مداوم استفاده نکنی چون موندگاریش زیاده و ممکنه بعد 10یا 12 ساعت سرت درد بگیره
    حبیب جون باور کن تست نمیده وگرنه صد بار تا حالا تست گرفته بودم
    Last edited by cyber861; 12-03-2012 at 22:43.

10. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009

10

حبیب جون باور کن تست نمیده وگرنه صد بار تا حالا تست گرفته بودم
    خوب به زور متوسل شو
    در کل کار باارزشیه به نظرم و اگه تو کلکسیونت نباشه مجموعه عطرات کامل نیست
    البته سعی کن با تست بگیری چون احتمال داره(شاید 1درصد)خوشت نیاد
    بگرد تو بازار حتما یه مغازه پیدا میکنی تست بده بهت

12. 4 کاربر از habibkhafan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

خوب به زور متوسل شو
    در کل کار باارزشیه به نظرم و اگه تو کلکسیونت نباشه مجموعه عطرات کامل نیست
    البته سعی کن با تست بگیری چون احتمال داره(شاید 1درصد)خوشت نیاد
    بگرد تو بازار حتما یه مغازه پیدا میکنی تست بده بهت
    کلا تو اراک یه جا تست میده رو کاغذ که اونم زینو نداره

14. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009

9

خوب پس بگرد دنبال 30میل یا 50میلش که هم کمتر هزینه کنی هم اگه خوشت نیومد(که میاد)زود تموم بشه
    ولی به احتمال 99درصد خوشت میاد
    اگرم زود سردرد میگیری پیشنهاد میکنم روز گرم اصلا نزنی

16. 3 کاربر از habibkhafan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بچه ها امروز واسه تست رفتم بازار. یه فروشگاه بود که یه دونه شنل اگویست پلاتینیوم از قبل داشت 100 میلشو میداد 145. یعنی تقریبا 100 تومن زیر قیمت فعلی. حیف که ادکلن دیگه ای پسندیدم (تاباروم از کرید) وگرنه قیمتش خیلی مناسب بود.

برادر صالح اون مغازه اگه تو تبریزه لطفا آدرس بده. قوربونت

18. این کاربر از saeed_goodboy63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

تا اونجا که با سلیقت آشنا هستم مطمئنم از 20 دقیقه اولش خوشت نمیاد چون بسیار تیز باز میشه و بعد از چند دقیقه یک بوی بسیار مردونه و ملایمی به خودش میگیره که من عاشقشم

20. 4 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •