تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 532 از 4105 اولاول ... 3243248252252852953053153253353453553654258263210321532 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,311 به 5,320 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba6682's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

از اونجا این سایت اطلاعات بسیار مناسبی رو برای من قبل از سربازی داشت و کمکم کرد من هم اطلاعاتم رو برای کمک به دوستان در اختیار میگذارم:
    اعزامم اول شهریور بود...پادگاه شهیت هاشمی نژاد(باغرود)
    خود پادگان امکانتش خوبه...4 تا گردان داره...بهترین گردان گردان امام علی هستش چرا که فرمانده گردانش از همه بهتره...توی گردان امام علی گروهان دوم(202) امکانتش بهتره...تنها گروهانی هست که آب پرمکن داره و 2تا دوش که کسی جز خود گروهان حق استفاده نداره...
    کل پادگان یه حمام عمومی داره که 25 تا دوش داره و آب گرمش به 2 طریق سلول خورشیدی و موتورخونه تامین میشه...
    مسافت پادگان تا میدون تیر و محل اردوگاه زیاد نیست...خوبه.
    اما پادگانش خیلی سخت گیره...ما از اول شهریور مدام بازرس برامون میومد تا پادگان رو ارزیابی کنن...از روز اول تا روز آخر و پادگان ما در بین تمام پادگان ها به علت فعالیت خوب سربازها نمونه شد...به خاطر همین نمونه شد خیلی سخت میگیرن تا همیشه نمونه بمونن...فکر نکنین دوران راحتی رو میگذرونین...اما میگذره...سعی کنین سرتون تو کار خودتون باشه و هرکاری رو که گفتن درست و دقیق انجام بدین و حرف بقیه رو توجه نکنین...خودتون رو جلو هیچ کس تابلو نکنین...چه مثبت و چه منفی...خیلی خیلی بهتره...من خودم درجم شد ستوان سوم با لیسانس...افتادم محمد رسول الله تهران....2تا بوفه داره...همه چیز هم داره...اما سعی کنین خودتون قبل از رفتن قفل و پوتین تهیه کنین...اگه 3 تا قفل بخرین خیلی راحتین...برای خودتون حتما حلواشکر ببرین...صبحونه کم میدون و روزهای اول اذیت میشن...از همین الان بخرین و ببرین تا بخورین و اذیت نشین..واقعا تاثیر داره...پونز حتما یه بسته یا 2تا ببرین تا آنکادر کنین...بازم میگم که روزهای اول حسابی سخت میگیرن...اگه مربی تاکتیکتون شد آقای وکیلی حسابی حال کنین...اولش حسابی سخت میگره اما اگه درست رفتار کنین و کارها رو دقیق انجام بدین میشه بهرتین مربی کل پادگان...فرمانده گروهان ها اذیت میکنن...پس سعی کنین اصلا نزدیک نشین...کلا دوری و دوستی رو پیشه کنین...حتی با بقل دستیتون...یه تیکه پارچه ی تمیز یا از این عرق چین ها هم حتما با خودتون ببرین تا بذارین زیر کلاه اهنی ها تا موهاتون اذیت نشه...شامپوی خودتون رو ببرین...آخه شامپوهاش خوب نیستن....اردو هم ما رو اذیت کردن...اما در کل تموم شد....
    سلام دوست عزیز از راهنماییتون خیلی ممنون.من امریه گرفتم،آخرین بار بهم گفتن احتمال زیاد میفتی شهید هاشمی نژاد(10/1)ولی از یکی از این دوستان شنیدم که گفت مثل اینکه 10/1 اونجا نیرو نمیگیره(صفحه 527).شما چیزی راجع به این میدونید؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان. آقا ما که خیلی سوال پرسیدیم کسی هم جواب نداد. این سوال آخرو جواب بدین لطفا. ما هم فردا اعزامیم اما نمی دونم تا چه حجمی از با رو میشه همراه برد. این چیزایی که دوستان نوشتن خیلی زیاده و حجم زیادی می گیره. من می ترسم اینارو با خودم ببرم اونجا و باعث درد سر بشه. لطفا راهنمایی کنید چه چیزایی لازمه؟ من اینارو برداشتم:
    ملافه
    دمپایی
    لباس زیر
    تنقلات
    دارو
    دفتر یادداشت
    حوله
    کش
    لباس راحت
    گرم پوش
    کلاه و دستکش
    صابون و شامپو و پودر لبسشویی
    اگه چیزی کم یا زیاده لطفا راهنمایی کنید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    این دوره کسی بود که قبلا خدمت رفته باشه و اومده باشه ادامه خدمت ؟
    اگه بود شرایطشون چه جوری بود ؟
    آموزشی داشتند ؟ کدام گردان بودند ؟
    سلام . بله بودن . گردان های مختلفی بودن و اینجوری نبود که 1 گردان یا یک گروهان خاص باشن . همچین افرادی اگه قبلا 2 ماه آموزشی رو کامل رفته باشن الان 1 ماه دوباره باید آموزشی رو برن و بعد از 1 ماه ترخیص میشن

4. این کاربر از Vah!d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان. آقا ما که خیلی سوال پرسیدیم کسی هم جواب نداد. این سوال آخرو جواب بدین لطفا. ما هم فردا اعزامیم اما نمی دونم تا چه حجمی از با رو میشه همراه برد. این چیزایی که دوستان نوشتن خیلی زیاده و حجم زیادی می گیره. من می ترسم اینارو با خودم ببرم اونجا و باعث درد سر بشه. لطفا راهنمایی کنید چه چیزایی لازمه؟ من اینارو برداشتم:
    ملافه
    دمپایی
    لباس زیر
    تنقلات
    دارو
    دفتر یادداشت
    حوله
    کش
    لباس راحت
    گرم پوش
    کلاه و دستکش
    اونایی که قرمز کردم خودشون میدن!! به ما که دادند روز دوم آموزشی تو سیرجان

دارو هم که حتما ببر که رنگش رو سبز کردم..( مسکن - سرماخوردگی- ضد حساسیت)

پول هم ببر خیلی لازم میشه حداقل 100 تومن همراهت باشه

ناخنگیر و خودکار!! کرم عرق سوز - قرص مولتی ویتامین هم ببری بهتره( فارماتون خوبه)

خدا به همراهت

...ویرایش...

پوتین حتما 1 سایز بزرگتر از شماره پات بردار اگه پات 44 شماره 45 بردادر که تو رژه راحت باشی
    Last edited by Saeed System; 22-10-2011 at 12:11.

6. 3 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

اونایی که قرمز کردم خودشون میدن!! به ما که دادند روز دوم آموزشی تو سیرجان

دارو هم که حتما ببر که رنگش رو سبز کردم..( مسکن - سرماخوردگی- ضد حساسیت)

پول هم ببر خیلی لازم میشه حداقل 100 تومن همراهت باشه

ناخنگیر و خودکار!! کرم عرق سوز - قرص مولتی ویتامین هم ببری بهتره( فارماتون خوبه)

خدا به همراهت
    نیرو دریایی بودی ؟ بعد سیرجان مذخرف کجا افتادی ؟

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

سلام . بله بودن . گردان های مختلفی بودن و اینجوری نبود که 1 گردان یا یک گروهان خاص باشن . همچین افرادی اگه قبلا 2 ماه آموزشی رو کامل رفته باشن الان 1 ماه دوباره باید آموزشی رو برن و بعد از 1 ماه ترخیص میشن
    اینو مطمئنی؟منم خدمت قبلی داشتم آموزشی افتادم نیشابور فقط یه شب انجا بودم.البته این جریان واسه دوسال پیش بود.فککنم کفایتها را یک ماه آموزش میدن نه خدمت قبلی ها را.

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

آماده شدن کارت خدمت ارگان با ارگان فرق داره. توی نیرو انتظامی که 4 -5 ماه طول میکشه، اما یه 5 ماه قبل از تموم شدن خدمت باید درخواست بدی تا به موقع آماده بشه، من روز تصفیه حساب کارتم آماده بود. به جرات می تونم بگم روز گرفتن کارت خدمت یکی از بهترین روزهای زندگیم بود.
    دقیقا همینجوریه .البته من سپاه بودم 3ماه قبل از پایان خدمتم تشکیل پرونده دادم و همون روز تسویه حساب کارتمو گرفتم .به جرات میتونم بگم روز گرفتن کارتت خدمت یکی از روزهای عادی زندگیم بود.

10. این کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه zizigooloo2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ملافه
    دمپایی
    لباس زیر
    تنقلات
    دارو
    دفتر یادداشت
    حوله
    کش
    لباس راحت
    گرم پوش
    کلاه و دستکش
    اون چیزی که مهمه هر چی سبک تر بری بهتره، چیز الکی با خودت نبر. اونها کاری ندارند تو چقدر چیز با خودت میبری ، مهم اینکه بتونی وسایلت رو تو کمد جا بدی. هر روز کمدت رو بازدید می کنند که مرتب باشه ، هر چی وسایلت کمتر باشه مرتب کردنش راحت تره. در ضمن آخر هفته چند ساعتی و بعضی جاها یک روز هم مرخصی میدند هر چی خواستی میتونی بری تهیه کنی.
    در مورد چیزهای که نوشتی : به ما دمپایی دادند. لباس گرم هم چون ما اعزاممون زمستون بود توی تبریز خودشون بهمون دادند( گرم پوش، کلاه، دستکش، کاپشن) . صابون و شامپو هم دادند از من میشنوی شامپو ببر (چون شامپوهاشون فایده نداره با پودر لباسشویی که به کارت میاد). حوله هم میدند.ملافه هم همین طور. تنقلاتم اگه خواستی همونجا بخر. لباس زیرم میدند. تنها چیزی که مهمه یه قفل برای کمدته با یک دفترچه برای کلاس ها که میذارند و دارو. اونجا اینحوریه که هر کی مریض شه کل آسایشگاه مریض میشند، پس روی یکبار سرما خوردن حساب کن. در کل تا می تونی سبک برو ( دست تو جیبم بری مشکلی نیست، هر چی خواستی همونجا تهیه می کنی).

---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------

دقیقا همینجوریه .البته من سپاه بودم 3ماه قبل از پایان خدمتم تشکیل پرونده دادم و همون روز تسویه حساب کارتمو گرفتم .به جرات میتونم بگم روز گرفتن کارتت خدمت یکی از روزهای عادی زندگیم بود.

تو سپاه مگه آدم خدمتم میکنه؟ صبح تا ظهر که دیگه خدمت نیست. ما تو کلانتری 24 ساعت در اختیارشون بودیم. درست مثل یه زندانی . لعنت به اون روزها. گرفتن کارت پایان خدمت = آزادی

12. این کاربر از zizigooloo2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

داداش مطمئنی آزمون میگیرن؟
    چون یکی از دوستان که همون باغرود نیشابور در حال خدمته گفت هیچ آزمونی نمیگیرن نه از خدمت قبلی ها و نه از کفایتی ها (اونایی که تکمیلی رو گذروندن)
    شما بر اساس چه منبعی میگی آزمون میگیرن؟
    نه من دوره 45 روزه بسیج رو میگم،
    نه داداش اگه سپاه بیافتی و این دوره رو داشته باشی آموزشی نمیری و بعد یگانت هم می افته استان خودت، چون سپاه برات خرج کرده و میاره تو همون استان خدمت کنی براش.
    من پسر عمه ام و یکی از دوستام هم همین دوره بسیج رو گذرونده و بیشتر از 2 روز نیشابور نموندن (پادگان شهید هاشمی نژاد)

14. این کاربر از firedrake بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آقا کسی می دونه تو میدون سپاه ماکزیمم چند ساعت طول می کشه کارمون؟
    که این برگه را بدیم اون یکی را بگیریم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •