سلام دوست عزیز از راهنماییتون خیلی ممنون.من امریه گرفتم،آخرین بار بهم گفتن احتمال زیاد میفتی شهید هاشمی نژاد(10/1)ولی از یکی از این دوستان شنیدم که گفت مثل اینکه 10/1 اونجا نیرو نمیگیره(صفحه 527).شما چیزی راجع به این میدونید؟؟؟
سلام دوست عزیز از راهنماییتون خیلی ممنون.من امریه گرفتم،آخرین بار بهم گفتن احتمال زیاد میفتی شهید هاشمی نژاد(10/1)ولی از یکی از این دوستان شنیدم که گفت مثل اینکه 10/1 اونجا نیرو نمیگیره(صفحه 527).شما چیزی راجع به این میدونید؟؟؟
سلام دوستان. آقا ما که خیلی سوال پرسیدیم کسی هم جواب نداد. این سوال آخرو جواب بدین لطفا. ما هم فردا اعزامیم اما نمی دونم تا چه حجمی از با رو میشه همراه برد. این چیزایی که دوستان نوشتن خیلی زیاده و حجم زیادی می گیره. من می ترسم اینارو با خودم ببرم اونجا و باعث درد سر بشه. لطفا راهنمایی کنید چه چیزایی لازمه؟ من اینارو برداشتم:
ملافه
دمپایی
لباس زیر
تنقلات
دارو
دفتر یادداشت
حوله
کش
لباس راحت
گرم پوش
کلاه و دستکش
صابون و شامپو و پودر لبسشویی
اگه چیزی کم یا زیاده لطفا راهنمایی کنید.
سلام . بله بودن . گردان های مختلفی بودن و اینجوری نبود که 1 گردان یا یک گروهان خاص باشن . همچین افرادی اگه قبلا 2 ماه آموزشی رو کامل رفته باشن الان 1 ماه دوباره باید آموزشی رو برن و بعد از 1 ماه ترخیص میشن
اونایی که قرمز کردم خودشون میدن!! به ما که دادند روز دوم آموزشی تو سیرجان
دارو هم که حتما ببر که رنگش رو سبز کردم..( مسکن - سرماخوردگی- ضد حساسیت)
پول هم ببر خیلی لازم میشه حداقل 100 تومن همراهت باشه
ناخنگیر و خودکار!! کرم عرق سوز - قرص مولتی ویتامین هم ببری بهتره( فارماتون خوبه)
خدا به همراهت
...ویرایش...
پوتین حتما 1 سایز بزرگتر از شماره پات بردار اگه پات 44 شماره 45 بردادر که تو رژه راحت باشی
Last edited by Saeed System; 22-10-2011 at 12:11.
نیرو دریایی بودی ؟ بعد سیرجان مذخرف کجا افتادی ؟
اینو مطمئنی؟منم خدمت قبلی داشتم آموزشی افتادم نیشابور فقط یه شب انجا بودم.البته این جریان واسه دوسال پیش بود.فککنم کفایتها را یک ماه آموزش میدن نه خدمت قبلی ها را.
دقیقا همینجوریه .البته من سپاه بودم 3ماه قبل از پایان خدمتم تشکیل پرونده دادم و همون روز تسویه حساب کارتمو گرفتم .به جرات میتونم بگم روز گرفتن کارتت خدمت یکی از روزهای عادی زندگیم بود.
اون چیزی که مهمه هر چی سبک تر بری بهتره، چیز الکی با خودت نبر. اونها کاری ندارند تو چقدر چیز با خودت میبری ، مهم اینکه بتونی وسایلت رو تو کمد جا بدی. هر روز کمدت رو بازدید می کنند که مرتب باشه ، هر چی وسایلت کمتر باشه مرتب کردنش راحت تره. در ضمن آخر هفته چند ساعتی و بعضی جاها یک روز هم مرخصی میدند هر چی خواستی میتونی بری تهیه کنی.
در مورد چیزهای که نوشتی : به ما دمپایی دادند. لباس گرم هم چون ما اعزاممون زمستون بود توی تبریز خودشون بهمون دادند( گرم پوش، کلاه، دستکش، کاپشن) . صابون و شامپو هم دادند از من میشنوی شامپو ببر (چون شامپوهاشون فایده نداره با پودر لباسشویی که به کارت میاد). حوله هم میدند.ملافه هم همین طور. تنقلاتم اگه خواستی همونجا بخر. لباس زیرم میدند. تنها چیزی که مهمه یه قفل برای کمدته با یک دفترچه برای کلاس ها که میذارند و دارو. اونجا اینحوریه که هر کی مریض شه کل آسایشگاه مریض میشند، پس روی یکبار سرما خوردن حساب کن. در کل تا می تونی سبک برو ( دست تو جیبم بری مشکلی نیست، هر چی خواستی همونجا تهیه می کنی).
---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
تو سپاه مگه آدم خدمتم میکنه؟ صبح تا ظهر که دیگه خدمت نیست. ما تو کلانتری 24 ساعت در اختیارشون بودیم. درست مثل یه زندانی . لعنت به اون روزها. گرفتن کارت پایان خدمت = آزادی
نه من دوره 45 روزه بسیج رو میگم،
نه داداش اگه سپاه بیافتی و این دوره رو داشته باشی آموزشی نمیری و بعد یگانت هم می افته استان خودت، چون سپاه برات خرج کرده و میاره تو همون استان خدمت کنی براش.
من پسر عمه ام و یکی از دوستام هم همین دوره بسیج رو گذرونده و بیشتر از 2 روز نیشابور نموندن (پادگان شهید هاشمی نژاد)
آقا کسی می دونه تو میدون سپاه ماکزیمم چند ساعت طول می کشه کارمون؟
که این برگه را بدیم اون یکی را بگیریم؟
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)