بچه ها چرا اکانت رو ساسپاند می کنن ؟ هر 2 تا اکانتم تو وست و eune رو ساسپاند کردن چرا ؟ نه لیو دادم نه فید![]()
بچه ها چرا اکانت رو ساسپاند می کنن ؟ هر 2 تا اکانتم تو وست و eune رو ساسپاند کردن چرا ؟ نه لیو دادم نه فید![]()
ایمیل زدن که اکانتت تا ساعت 2و نیم امروز ساسپاند هست، 1 ساعته ها
![]()
پسر فکر نمیکردم Nautilus همچین جانگلر شاخی باشه خیلی جواب میده![]()
دوستان من تازه واردم همش 7-8 تا بازی انجام دادم
ولی تو این چند تا بازی 3-4 بار با Nami بازی کردم و همه بهم میگن که باهاش خوب بازی میکنم
خواستم بدون چطوره ؟ یعنی روش سرمایه گذاری کنم یا هیرو دیگه ای رو بخرم و یاد بگیرم ؟
این هیرو Support هستش . اگه میشه یه کم راهنمایی کنید.
فقط موقع مناظره میشه بازی کرد اون موقع اینترنت رو ول می کنن!
اما در بقیه موارد همش لگ و بن و...![]()
نارنجی ها physical Damage و سبز ها Magic Damage هستن.
بعضی از Ability ها علاوه بر Magic Damage ی که دارن، درصدی از Attack Damage یا Ability Power رو هم منظور میکنن.
برای مثال Q هکاریم Hecarim علاوه بر 200 physical damage به میزان 0.6 به ازای هر bonus attack damage به دشمن physical damage وارد میکنه.
Rampage
.Hecarim cleaves nearby enemies dealing 60 / 95 / 130 / 165 / 200 (+0.6 per bonus attack damage) physical damage. This ability deals 66% damage to minions and monsters
Last edited by msgcpp; 08-06-2013 at 15:51.
البته سبز ها مجیک دیمیج ها برای ryze یه رنگ ابی وجود داره که به مقدار ما ناش بهش دیمیج میده![]()
ساپورت خیلی اسونه چون نمیخواد زیاد خودتو به خطر بندازی فقط باید هوای دوستاتو داشته باشی وقتی هم اونا رفتن جلو باهاشون بری و بهشون کمک کنیسرمایه گذاری نمیخواد این اول میتونی 2تا هیرو انلاک کنی باهاشون اونقدر بازی کنی که تو هر بازی بتونی باهاش حداقل 10 کیل بگیری و کمترین death رو بدی
فقط این اول ip رو برای rune خرج نکن وقتی لول 20 شدی tire 3 رو بگیر مستری ها رو هم اگه میخوای تقلید کنی (که به نظرم بهتره) برو سایت mobafire.com برای هر هیرویی که میخوای تنظیم کن
اکنتت هم بده شاید بقیه اد کردن
Last edited by daniel'; 08-06-2013 at 14:38.
دوستان تو این پچ جدید یه قانون جدید اضافه میشه:
This is the section that will be added to the policy:
"In the event that you choose to create an Account and play the Game, we also collect certain information regarding your in-Game performance and/or interactions with other users (e.g., wins / losses, recent champions played, average number of kills / deaths etc.). These statistics are associated with your in-Game Summoner name and are publicly accessible by members of the Riot Games community. In addition, we may share your in-Game statistics with third parties in accordance with the terms and conditions set forth in this Policy. To be clear, no personal information about you, such as your email address, username, IP address, or other sensitive information, will be shared as a part of this process."
هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)