ممنون از راهنماییتون
نظرتون در مورد هارد اکسترنال - وسترن دیجیتال Western Digital My Passport Essential SE USB3.0 - 1TB چیه؟
ممنون از راهنماییتون
نظرتون در مورد هارد اکسترنال - وسترن دیجیتال Western Digital My Passport Essential SE USB3.0 - 1TB چیه؟
سلام
عطاجان ، سرعت elements نسبت به my passport چجوریه ؟
بنچمارک هاشون رو داری ؟
ممنونم.
مدلي كه نوشتيد قديمي هست كه بدنه براقي داشتند و زود خط و خش ميافتاد . در حال حاضر اين مدل ديگه توليد نميشه و حتي اگر هم در بازار پيدا كرديد خريدشو توصيه نميكنم . مدل جديد western digital my passport هست . اين هم مدل خوبي هست اما شما هارد پرسرعتي ميخواستيد كه مدل پيشنهاد داده شده (Seagate backup plus desktop drive) گزينه مناسبي هست .
دوستان تجربه ای از گارانتی ماهان در مورد هاردهای اکسترنال دارید؟
سلام
هادرهای وسترن مای بوک 4 تراش تو بازار هست؟حدودا چنده؟2-3 ترا چنده تقریباً؟
خرید 4 ترا یک مقدار ترسناکه چون اگر اتفاقی بیفته یک دفعه همه چیز رو از دست میدی
برنامه قفل گذاری هست که تو هارد نصب بشه و اجازه نده هاردو فرمت کنن تا نتونن با فرمت کردن هاردو خالی کنن؟؟؟؟؟
سلام .
اگر هارد اکسترنال مورد نظر قابلیت hardware encryption داشته باشه تا زمانی که هارد lock باشه امکان دسترسی به پارتیشن و یا فرمت آن وجود ندارد . مدلهایی چون my book و یا my passport چنین قابلیتی دارند .
سلام .
هارد اکسترنال دو ترابایت با توجه به برند (Seagate & Western) و نوع گارانتی حدود 400 الی 420 هزارتومن هست و سه تربایت آنهم حدود 600 الی 620 هزارتومن هست .
هارد اکسترنال my book 4TB پیدا میشه و فکر میکنم حدود 850 الی 900 هزار تومن باشه . بدیهی هست که ذخیره کردن اطلاعات در تعداد بیشتری از هارد ، احتمال اینکه کلیه اطلاعات رو از دست بدید کمتر میشه . در هر حال اگر فضای کافی برای نگهداری هارد دارید توصیه میکنم به جای خرید یک هارد 4TB ، دو هارد 2TB بخرید .
سلام .
متاسفانه بنچمارکی از هاردهای WD elements و WD my passport روی یک سیستم یکسان را پیدا نکردم . در هر حال فکر نمیکنم اختلاف سرعت زیادی داشته باشند . البته بدیهی هست که اگر هارد my passport قفل شده باشه سرعت کمی پایینتر خواهد بود بالاخره فرایند کد و دیکد کردن اطلاعات زمانبر هست .
Last edited by ata.royalfalcon; 11-05-2013 at 21:51.
از دوستان کسی قیمت هارد اکسترنال 1 ترا رو میدونه ؟
جنس خوبش ... مارک خاصی مد نظرم نیست.
آقا راستش رو بخوایی ، من چشم این مدل رو گرفته :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Adata HD710
بین این و مای پاسپورت و المنت موندم .
اگه سرعتشون خیلی فاحشه ، بیخیال Adata بشم ؟
بازم ممنون .
از من میشنوی مدل Element را نخر!
همان My Passport بنظرم بهتره.
------
دوستان دوباره سوالم را در مورد گارانتی ماهان میپرسم که میدونین چطوریه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)