سلام ببخشيد نامه از كجا؟مثلا گواهي اشتغال به تحصيل؟
سلام ببخشيد نامه از كجا؟مثلا گواهي اشتغال به تحصيل؟
طرح نامحدود دورانش گذشت الان فکر کنم فقط توی تهرانه و الان هم که توی سایت مخابرات تهران تعرفه را نزده. اصولا طرح نامحدود توی هیچ جای دنیا برای کاربر خانگی مرسوم نیست مثلا AT&T با 20 دلار در ماه پهنای باند 6 مگا بیت با تضمین 80 درصد پهنای باند با ترافیک 150 گیگ در ماه میفروشه.(که ما توی خوابم نمیبینیم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مصوبه 152 را دانلود کن. اسیاتک را میدونم قبلا رفته روی تعرفه پله ای اصولا بقیشون هم باید برند. این اینترنتی که ما الان گرفتیم فقط مال اصفهان نیست کل مخابرات کشور این جشنواره را راه انداخته اگه نه که این اصفهان کاری برا کسی نمیکنه. الان این2020 هم برای همین گزاشتن مخابرات داره تعرفه هاش را سراسری میکنه .
برنامه networx هر کانکشن یا اداپتوری را بخوای می تونه کنترل کنه علاوه بر این میتونه مستقیما ترافیک خود مودم را هم کنترل کنه همچنین میتونه ترافیک لن را توی تنظیماتش کامل جدا کنید. حالا اگه با جزئیات خواستید بگید تا بگم.
اين سوال من هم هست فکر میکنم دو دلیل داشته باشه حالا کدوم هست نمیدونم
یکی اینکه فیبر نوری در اختیار خوشدون هست و حالت رقابتی نداره پس نیازی نیست سرعت بالاتر بدن
یکی هم اینکه شاید روی فیبر محدودیت تجهیزات یا هر چیزی دارن که مجبور بیشتر از 2 مگ باز نکنن
با این دلیلش اصلیش رو منم نمیدونم
نه مثل روز هست و فعلا که نبستن
هم خود من همین مشکل رو داشتم و هم دوستم من نامه بردم که تلفن شرکت و نبهش نیاز داریم ودوستم هم برا دفتر بیمه میخواست با جفتش موافقت شد اینا اینجور مواقع چند تا پورت رو نگه میدارم برا مواقع ضروری و اگه پیگیر بشی بهت میدن مگر اینکه از شانس بدت اون چند تا رو هم قبلا به افرادی که نامه و اینجور چیزا اوردن داده باشن و واقعا هیچی خالی نباشه
میدونم نامحدود مرسوم نیست ولی خوب تو خارج با چه سرعتهایی دارن این کار رو میکنن؟ با این سرعت ها که دیگه معنی نداره مثل این میمونه که الان یه جا باید روی دیال آپ محدودیت حجم بزاره
البته شایدم من اشتباه میکنم نمیدونم
ضمنا تا اونجایی که من اطلاع دارم چند از دوستان توی تهران طرح نامحدود دارن و البته قبل از اینکه این طرح نوروزی راه بیفته چند تا از استان های دیگه هم داشتن الان رو نمیدونم ضمنا من رفتم مخابرات تهران کلا اطلاع رسانیش برا اینترنت خوب نبود مثلا همین طرح 2020 رو خیلی تبلیغ نکرده وبا وجود طرح های نامحدودش عاقلانه نیست این طرح ها مثلا دوستن 512 داره 21 تومن خوب من دارم برا 2 مگ 21 تومن میدن با 4 گیگ حجم خودتون مقایسه کنید دیگه
در مورد پله ای میدونم طرح 2020 سراسری هست خودم اسفند فعال کردم اون موقع که رفتم تست کنم خرید ترافیک رو وقتی 11 گیگ زدم 22 تومن حساب کرد و پله نبود ولی چند روز بعدش دیدم اصلا منوی خرید ترافیکش عوض شده و وقتی تست کردم دیدم پله ای شده
الان شما خبر داری بقیه استان ها توی طرح 2020 چطوری ترافیک رو حساب میکنن؟ از بچه های سایت تو تایپیک های مربوطه باید سوال بشه
ISP ها هم تا چند وقت پیش وقتی گیگ بالاتر میخردی به کلش تخفیف میخورد و پلکانی نبود الان هم فکر کنم هیمنجوری هست
اون برنامه networx رو دارم اگه میشه راجع بهش کامل توضیح بده چی به چی هست
با تشکر
سلام.آیا پنل کنترل به ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای شما ها هم فقط توی ie باز مبشه.من از فایر فاکس استفاده میکنم ولی مثه اینکه پنل با این مرورگر مشکل داره.
سرعت اصولا فقط به کابل بستگی نداره. تمام تجهیزات ارائه اینترنت توی ایران و اکثر دنیا +adsl2 هست که حداکثر سرعت دان استریم 24 مگابیت را در حالت تئوری و بسته به مسافت می تونه ساپورت کنه یعنی همین تجهیزات را به راحتی می تونند روی 24 ببندند منتها مشکل اینه که اونطرف پهنای باند کافی وجود نداره و اینترنت با این سرعت ارائه نمیشه برای همین روی حداکثر سرعت ارائه سرویس می بندند که حالا 2 مگابیت هست. مشکل اصلی سیاست هست اجازه ارائه سرعت بالاتر از 128 را نمیده و عملا نمیزاره تا اینترنت پیشرفت کنه.
اخرین تکنولوژی هم VDSL2 هست که سرعت 200 مگ را تا مسافت 300 متری ساپورت میکنه و بعد به سرعت کاهش پیدا میکنه تا جایی که توی مسافت 1.6 کیلومتری عملا به adsl2+ تبدیل میشه.
کل مخابرات استانها دارند ترافیک پلکانی و به همین شکل ارائه میدند.
در مورد networx شما در قسمت settings توی تب main در قسمت monitored interface اداپتوری که می خوای ترافیکش مانیتتور بشه را انتخاب میکنی. همون کارت شبکه. اگه با کانکشن به اینترنت وصل میشی هم میتونی کارت شبکه را مانیتور کنی هم بعد از اتصال توی اون لیست می تونی کانکشن را انتخاب کنی. اگه مودم یکسره به اینترنت وصله دیگه دقیقترین حالت مانیتور ترافیک خود مودم هست که توی قسمت monitor my router ابتدا ای پی روتر و بعد wan را انتخاب مبکنید تا روتر را مانیتور کنه اگه تیک اخر را بزنید فقط ترافیک خروجی روی اینترنت را روی کل سیستم مانیتور میکنه و ای پی های جدا شده را از ترافیک مانیتور شده حذف میکنه.
توی قسمت multiplier را روی 1024 بزارید تا حجم دقیق باشه. توی تب graph می تونید ماکزیمم ریت را روی مثلا 2 مگ بزارید تا اندازه گراف ثابت بشه. توی قسمت qouta می تونید یه حجمی را معلوم کنید تا اگه از اون بیشتر گرفتید بهتون پیغام بده توی قسمت usage report می تونید با تمام جزئیات حجم و سرعت اپلود و دانلود شده را توی هر ساعت از روز و ماه و .. . ببینید.
من پیشنهاد می کنم که networx desk band را هم فعال کنید تا به صورت لحظه ای ترافیک را توی تسکبار ببینید اونم با راست کلیک رو تسکبار و بعد توی تولبار پیدا می کنید. اخرین ورژن networx را بگیرید تا توی نمودارش اعداد را به صورت عمودی بنویسه. اگه بازم سوالی بود که بگید.
خیلی عجیبه برای من همینطور در حال لود شدن هستش(خالی و پر شدن مربع های کوچک) اخرین ورژن هم هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(چرا اینجا امد من نقل قول کردم!؟)
سلام دوستان من طرح نورزی 1 مگابایت با ماهیانه 4 گیگ رو گرفتم . واسه من از همون اول 7 گیگ شارژ داشت و هرچی هم دانلود میکنم از این 7 گیگ کم میشه ، ولی روز بعد دوباره َشارژم همون 7 گیگ میشه . میخواستم بدونم از شماها هم اینطوریه ؟
چه مشکل بدی، خوشبختانه واسه من اینطور نیست و هرچی دانلود میکنم کم میکنه
سلام دوستان من طرح نورزی 1 مگابایت با ماهیانه 4 گیگ رو گرفتم . واسه من از همون اول 7 گیگ شارژ داشت و هرچی هم دانلود میکنم از این 7 گیگ کم میشه ، ولی روز بعد دوباره َشارژم همون 7 گیگ میشه . میخواستم بدونم از شماها هم اینطوریه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)